Orijinalini görmek için tıklayınız : kendimi bildim bileli hbs hastasıyım...yakında kendimi kaybedecem:)
ne rezil bir durumdur...çocuktum ve uyuyamıyordum.ve hala dewam ediyor.artık umudum da kalmadı ölünce dewam etmesi bari:)o daracık yerde kıpırdamadan nasıl duracam.kafayı yerim valla.bana yapılacak en büyük işkence sanırım bacaklarımı 1 dk sabit tutturmak.mümkün değil olmuyo o nasıl bir ağrıdır anlatamam.çoğu gece bacaklarımın ağrısıyla uyanmışımdır....
ne biçim hastalıktır AllahIM.insan sinir oluyo walla:)
Merhabalar!Ben de yaklaşık 1 haftadır uyuyamıyorum.HBS yi araştırırken bu siteyi gördüm.Benim sağ bacağımda dizimin alt kısmında bu şikayetler var .Genellikle HBS her iki bacakta mı oluyor,tek bacakta da oluyor mu acaba?Bilen var mı?Evim kombili ve pek iyi ısınmıyor ben de üşütmüş olabileceğimi sanıyorum sağ bacağım ve ayağım hiç ısınmıyor,sürekli buz gibi ancak geceleri de HBS şikayetlerim oluyor acaba HBS mi yoksa romatizma olabilir mi?Bilgisi olan bir site üyesi bilgi verirse sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar!Ben de yaklaşık 1 haftadır uyuyamıyorum.HBS yi araştırırken bu siteyi gördüm.Benim sağ bacağımda dizimin alt kısmında bu şikayetler var .Genellikle HBS her iki bacakta mı oluyor,tek bacakta da oluyor mu acaba?Bilen var mı?Evim kombili ve pek iyi ısınmıyor ben de üşütmüş olabileceğimi sanıyorum sağ bacağım ve ayağım hiç ısınmıyor,sürekli buz gibi ancak geceleri de HBS şikayetlerim oluyor acaba HBS mi yoksa romatizma olabilir mi?Bilgisi olan bir site üyesi bilgi verirse sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.
doktor değilim ama çok ama çoooook terübeliyim.tek bacaktada olabiliyo hatta el ve kollardada olabiliyo senin rahatsızlığın hbs ye benzemiyor yani umarım değildir.üşütmüş olabilirsin genede devam ederse bi doktora git derim...
Sayın Mezay mesajımla ilgilenip cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.Bütün HBSli arkadaşlara acil şifalar dilerim.Benim hipotiroidim var ve tiroit hormonu alıyorum(tefor).Teforun da yan etkisi olabilir,ya da üşütme kaynaklıdır umarım.En kısa zamanda doktora görüneceğim,tekrar teşekkür ederim.
ledzeppelin
03-27-2008, 12:25
arkadaslar benim gunduz surekli ayak sallama huyum var. bacak daha dogrusu tempo tutar gibi tiktiktik butun gun. ama gece bir sorunum yok. HBS degildir heralde bu peki nedir?
:banghead3 slm ben yeni üye oldum buraya 10 yıldır bende aynı acıları çekmekten artık yoruldum inan bazen canıma kıymak istiyorum ilk ilaca ilk başladıgım zaman 25mg alıyordum şu anda 1000mg çıkardım ve bir ayda 10 kilo aldım ve ödem oluştu sizin yazınızı okudum çok duygulandım ve ağlayarak okudum kimselere anlatamıyorsun bu duyguları çünkü yaşamayan bilmez sabahlara kadar salonda emekliyorum diyorumki dışardan biri görse deli der diyorumm anlamadıkları için:smileys_a:banghead3geceleri giriyorum buraya hiç kimseler yok:sus:.... diye bir tablet alıyorum çok şükür onunla uyuyorum alah hepimize şifa versin
merhabalarr..yardımcı olmanızı isteyecektim..hbs hastalığından bahsediosunz..benim 7 aydır felan sürekli 2 ayak parmaklarıma kramp girior..özellikle gece saatlerinde ve yürümeden geçmio..ertesi günde ayaklarım şişiyor..bu hastalıkla alakası olabilirmi? yoksa farklı bişeymidir. yardımlarınız için teşekkürler..:bowdown:
merhabalarr..yardımcı olmanızı isteyecektim..hbs hastalığından bahsediosunz..benim 7 aydır felan sürekli 2 ayak parmaklarıma kramp girior..özellikle gece saatlerinde ve yürümeden geçmio..ertesi günde ayaklarım şişiyor..bu hastalıkla alakası olabilirmi? yoksa farklı bişeymidir. yardımlarınız için teşekkürler..:bowdown:
Çok geçmiş olsun. Ama aynı hastalık mı bilmiyorum. Bende kramp olmuyor, sadece uyutmayan bir sızlama. Ağrı da değil, sanki kanımı çekiyorlar. Bir doktora görünün bence. Bende demir eksikliği çıktı. İlaç kullanıyorum. Ama sonuç alacakmıyım bilmiyorum. Tekrar geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun. Ama aynı hastalık mı bilmiyorum. Bende kramp olmuyor, sadece uyutmayan bir sızlama. Ağrı da değil, sanki kanımı çekiyorlar. Bir doktora görünün bence. Bende demir eksikliği çıktı. İlaç kullanıyorum. Ama sonuç alacakmıyım bilmiyorum. Tekrar geçmiş olsun.
Teşekkür ederimm...sanırım benim rahatsızlığım sizden farklı..en iyisi bi doktora gözükmekkk..sizede geçmiş olsun umarım düzelirrr..:smileys_a
:banghead3 slm ben yeni üye oldum buraya 10 yıldır bende aynı acıları çekmekten artık yoruldum inan bazen canıma kıymak istiyorum ilk ilaca ilk başladıgım zaman 25mg alıyordum şu anda 1000mg çıkardım ve bir ayda 10 kilo aldım ve ödem oluştu sizin yazınızı okudum çok duygulandım ve ağlayarak okudum kimselere anlatamıyorsun bu duyguları çünkü yaşamayan bilmez sabahlara kadar salonda emekliyorum diyorumki dışardan biri görse deli der diyorumm anlamadıkları için:smileys_a:banghead3geceleri giriyorum buraya hiç kimseler yok:sus:.... diye bir tablet alıyorum çok şükür onunla uyuyorum alah hepimize şifa versin
slm can nasılsın hastalıkla aran nasıl merak ettim.
selam ii olmaya çabalıyorum
sabahlara hadar mücadele ediyorum kendimle
yaşamak için
yaşamak için
yazılarının bazılarını okudum msjlarının çogu karamsar bir şekilde yazılmış burdanda anlıyorumki çok zor bir durumdasın.ALLAH yardımcın olsun.eminim doktora gitmişindir kulandıgın ilaçlardan fayda görmedinmi.bende çok doktora gittim ama hiç bir faydasını göremedim şuana kadar.şimdi kendi çabamla hastalıgımı yenmeye çalışıyorum.moralimi bozmamaya özen gösteriyorum.diyeceksinki bu çok zor ama neyapalım arkadaşım katlanmak zorundayız elbet bir gün bizde mutlu olacagız yenecegiz bu hastalıgı.pes etmemek için çaba gösterecegiz.bizden daha kötü çaresiz olan insanları düşünüp biraz olsun ayakta durmaya çalışacagız.gün içersinde ne yapıyorsun herhangi bir aktiviten varmı çalışıyormusun mesala.biraz bunlar hakkında bilgi almak sana elimden geldigince yardımcı olmak isterim nacizane.hastalıgın benimle aynı olmasada sadece sana moral açısından yardım edebilirim tabi sende kabul edersen.çünkü paylaşmak ve hastalıgımızı biraz hafifletmek için bu formdayız öyle degilmi
bedide arkadaşımızın dedigi gibi (yaşama sevincimiz hiç sönmesin)
Slm , bacaginizdakki damarlardan birisi kireclenmis/tikanmisda olabilir. Tabi bu sadece bir tahmin , doktora basvurup bir mr cektirebilirsiniz, orda kesin gözükür damarlarda bi tikaniklik varmi diye. Genelde bacak damarlarinda tikanma olunca bahsetmis oldugunuz belirtileri verebiliyor.
yaşamak için
Slm can, hbs hastaligina kaplicalar yada macun falan gibi seyler olumlu bir etki etmiyormu aceba? yada hic deniyen oldumu aceba? Bu tarz yöntemleri denesen bir dönem? bu kadar karamsar olma hayat herseye ragmen devam ediyor..bir söz vardir "nefes aliyorum, o halde varim" diye..mücadeleni birakma.
Bende uzun zaman şiddetli HBS hastasıydım başka bir hastalık sebebiyle verilen ilaçlarla tamamen HBS iyileşti bir B vitaminİ ve bulantı ilacı 2 şer kutu içtikten sonra tekrar edince 3.kutuyu içtim şimdi iyiyim sinir sistemine iyi geliyormuş
vBulletin v3.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.