yankeee29
01-15-2008, 01:50
merhaba arkadaslar. siteyi google da ararken buldum. uykusuzluk hakkinda yardimci olacaginiza en azindan yol gostereceginize inaniyorum. uykusuzluk ceken ben degilim annem. yasi 55 ve yaklasik 6-7 senedir cekiyo. hep psikolojik oldugunu dusunup psikiyatr larla ugrastik (daha dogrusu o donemler ben yutr disinda oldugum icin annemler psikiyatrlara gitmis surekli)onlarin verdikleri ilaclar da bi sure ise yarayip sonra yaramamis.bunun disinda bitkisel seylerlede ugrasmis ama onlardan da bi sonuc cikmamis. annemin sorunu uykudan uyanmak , yorgun kalkmak, uykuya gec dalmak vb falan degil. kadin resmen hic uyumuyo bazen haftada 1-2 kere 3-4 saat uyuyo ve cok nadir ruya goruyo ve ruya gordugunde mutlu oluyo uyudum diye. yani durum o kadar vahim.
sizden ricam; annemi uyku merkezine goturmek istiyorum ama 6 ay sonrasina gun veriyolar falan dediler bu dogrumu? eger ozele gotursem kaca patlar? ozelde bagkur kabul ediyolar mi? ben ankaradayim ankarada tavsiye edeceginiz ozel bi yer var mi? cevaplarsaniz cok yardimci olursunuz. tesekkur ediyorum arkadaslar...
sizden ricam; annemi uyku merkezine goturmek istiyorum ama 6 ay sonrasina gun veriyolar falan dediler bu dogrumu? eger ozele gotursem kaca patlar? ozelde bagkur kabul ediyolar mi? ben ankaradayim ankarada tavsiye edeceginiz ozel bi yer var mi? cevaplarsaniz cok yardimci olursunuz. tesekkur ediyorum arkadaslar...