PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dün gece

insomnia
03-26-2005, 15:47
Adalet Ağaoğlu'nun Gece hayatım diye bir kitabı var rüyalarını anlattığı. Şimdi ben de bir kitap yazsam ondan kopya çekti diyecekler :banghead3

Dün geceki rüyamda Metin Akpınar'la Taş Devri'ndeki Vilma evliydiler. Vilma'nın şakağında ve belinde birer kurşun deliği yanlarında da gül dövmesi vardı. Bu arada Metin Akpınar, Zeki Alasya ve Rafet El Roman birlikte Bodrum'da bir otel-restoran işletiyor, yanlarındaki çiftlikte de Red Kit dev kaplumbağalar yetiştiriyordu.

Bu ne şimdi ya :coco: psikoloğa mı gideyim, kitap ya da senaryo mu yazayım bilemedim :Jumpy:

Yoda
03-27-2005, 16:55
Dün geceki rüyamda Metin Akpınar'la Taş Devri'ndeki Vilma evliydiler.
Uyumadan önce metin akpınarın son sitcomun reklamı seyretmişsin.Ayten gökçer vilma gibi bir inci kolye takıyordu.Görüntü rüyana aksetmiş.

Vilma'nın şakağında ve belinde birer kurşun deliği yanlarında da gül dövmesi vardı.
Ayrıca leonardonun oynadığı romeo ve juliyeti TRT2'de reklamını seyretmişsin.

Bu arada Metin Akpınar, Zeki Alasya ve Rafet El Roman birlikte Bodrum'da bir otel-restoran işletiyor
Yanlış hatırlamıyorsam metin'in oteli zekinin restorantı vardı.İkili olduklarına göre doğru rüya.Belki hayatları roman olur diye rafet.

yanlarındaki çiftlikte de Red Kit dev kaplumbağalar yetiştiriyordu.
nonstop fox kids seyrediyorsunuz.Zira bu aralar tüm reklamları ninja turtles,red kit ise ters uyarı,hep sonunda güneşe doğru yürür oysa kanatimce siz tam uyunmadan önce en son red kiti gördünüz.

Bu ne şimdi ya psikoloğa mı gideyim, kitap ya da senaryo mu yazayım bilemedim

İnsan hafızası Bilgisayarların aksine bazı şeyleri bilinçli/bilinçsiz olarak unutup,yeni bilgiler için yer açarlar.Siz anladığım kadarıyla unutamayanlardansınız.Buda

a) Hiçbirşeyi kaale almadığınız düşünüyorsunuz ama aslında çok şeyi önemsiyorsunuz.Psikoloğa görünün

b) Bu kadar şeyi aklınızda tutup,üstelik birleştip bir senaryo yazabildiğinize göre yazar olun

:Lies:

insomnia
03-27-2005, 21:32
Uyumadan önce metin akpınarın son sitcomun reklamı seyretmişsin.Ayten gökçer vilma gibi bir inci kolye takıyordu.Görüntü rüyana aksetmiş.

Metin Akpınar'ın bir sitcom'u olduğunu sizden duydum, Ayten Gökçer'i de inci kolyesini de görmedim. Uyumadan önce dvd'de film seyrettim (Million Dollar Baby), sonra da biraz kitap okudum.

Ayrıca leonardonun oynadığı romeo ve juliyeti TRT2'de reklamını seyretmişsin.

Dediğim gibi dün hiç TV seyretmedim.

Yanlış hatırlamıyorsam metin'in oteli zekinin restorantı vardı.İkili olduklarına göre doğru rüya.Belki hayatları roman olur diye rafet.

Bu güzel işte :thumbsup:

siz tam uyumadan önce en son red kiti gördünüz.

Red Kit'i de görmeyeli uzun zaman oldu :)

Yorumlar ve öneriler için yine de çok teşekkürler.

Tanis
03-29-2005, 02:52
Valla ben bile daha iyisini yapamazdım

bravo Yoda

:thumbsup:

salome
04-15-2005, 11:31
Dün gece çok etkisinde kaldığım bir kabus gördüm.
Kızım ölmüş ama insanlar öldükten sonra 24 saat daha hareket edebiliyorlarmış. Yavaş yavaş gözümün önünde zayıflıyor, hareketleri yavaşlıyor ama yine de gülerek oynamaya çalışıyor ben de ağlayarak son saatlerini kameraya çekiyorum.
Çok kötü oldum.
Yoda bir yorum lütfen :smileys_a