PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ben Delimiyim :)

dahiyazar
01-27-2008, 17:56
Uzun zamandır uyku araştırmaları yapıyorum ve bu konuda bayağı bilgi edindim.

Ama benim sorunum başka ben uykumu azaltmaya çalışıyorum.
Mümkünse 2 saate indiricem.

Sebebi şu ki, o kadar çok okumam ve yazmam gereken şeyler var ki zaman asla yetmiyor. Ve bilgiye de açım. Sabah akşam nasıl oluyor anlamıyorum. Daha fazla zamana ihtiyacım var onun içinde daha az uyumalıyım.

Çok az uyuyan ve hiç uyumayan arkadaşlarla tanışmak konuşmak isterim.

Yaşamak şakaya gelmez
Büyük bir ciddiyetle yaşıyacaksın
Bir sincap gibi mesela
Yani yaşamanın dışında ve ötesinde hiç bir şey beklemeden
Yani bütün işin gücün yaşamak olacak...

yarence
01-28-2008, 13:59
anlaşılan her şeyi bir ömre sığdırmaya kararlısın. kardeş sen bize nasıl uyuyacağımızı söyle uykusuzluk kolay:)

kaktüs
01-28-2008, 15:47
Erdal Demirkıran'ın Sadece aptallar 8 saat uyur adlı kitabını okudum. Tavsiye ederim.
Şöyle diyor:
Aklı başında olan hiçbir insan ömrünün üçte birini yastığa bağışlamaz :seytan

yarence
01-28-2008, 16:00
ozaman tüm hbs liler bu mantığa göre süper zeka :)

şimal
02-10-2008, 02:12
ya bu uyku olayına takıklık bende de var yani az uyumayı bende deniyorum ve sadece aptallar 8 saat uyur da yazan çoğu şeyde mantıklı mesela kendini uykulu hissetmen falan hepsinin psikolojik şeyler olduğuna inanıyorum.8 saat uyumamız gerektiği söylendiği için öyle hissediyoruz ama önemli olan beyne kaydedilmiş bu bilgiyi değiştirmek yine düşünce gücü yani umarım bunu yapabilirsin dahiyazar

bambam
03-02-2008, 02:24
bende aynen senin dediğin gibi yapıyorum ama benim sebebim farklı..ben uykuda geçen zamanı boşa geçen zaman olarak değerlendiriyorum...o sebepten bir arkadaş uykusuzluğun formülünü bulsada hiç uyumasak diye düşünmüşümdür hep....