PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : uykudan uyanma güçlüğü

ficibale
03-14-2008, 05:08
arkadaşlar ben kaç saat uyursam uyuyayım uykudan uyanmakta güçlük çekiyorum bu sebeplede coğu zaman derslere giremiyorum ve bi çok dersten kalıyorum sırf uykum yüzünden okulum 2 sene uzadı ne yapmalıyım bir tavsiyesi olan varmı:smileys_a

ficibale
04-08-2008, 06:32
lütfen birisi cevap yazsın artık uykuya dalmaktada güçlük çekiyorum. yazdığımız yazı etkili olmadı diye cevap yazılmayazakmı...ne yapayım edebiyatım kuvvetli değil...lütfen.... uykudanuyanmakta zorluk ve uykuya dalış konusunda zorluk yaşayan biri ne yapmalı...

lalesu
11-09-2008, 01:45
slm ben hbs hastasiyim sabah 5 lere 6 lara kadar uyuyamiyorum ve birsekilde uyudu isemde bu sefer uyanamiyorum öyleki sanki üzerimde tonlarca agirlik var ve göz kapaklarim yapismis yanimda konusanlari rüyada zannedip kendimi cevap veriyorum hatta kalktigimi sanip kalktim ya giyindim bile dedigim olmustur .ama ben bunu kendimce günlerce uyuyamama veriyorum.simdi ise bütün saatler 7 30 a ayarli arkasdaslar görevde kacta yatmis isem yatayim tek bir sey yapiyorum saat 7.30 dedimi görevli olan herkes hersey caliyor yoksa bende oglumu okula ***üremiyorum.sende arkadaslarina rica et derdini ciddi sekilde anlat zamanla vucut saatin o saate alisacagini umuyorum ben daha basindayim 2 haftadir bu yöntemle kalkiyorum.

ficibale
11-09-2008, 17:20
çok teşekkür ederim tavsiyeniz için... ben şunu anladım. bu olay tamemen alışmak ile ilgili...ve psikolijik bir durum...bende 1 senedir bu sorunu yaşıyordum. gerçekten zor bir durum... hayat tersine donuyor... ama allaha şukur alışmaya başladım...ve kendi kendime kalkmaya alışıyorum... arkadaşların yardım etmesi ve sizi uyandırması çok güzel bi yöntem...ama her zaman yanınızda birileri olamayabiliyor... bu sebeple kendi kendinize bu sorunu aşmak daha verimli bi çözüm... ki çok şükür ben bu sorunu aşmaya başladım. 1 senedir bu sorunu yaşıyordum ve artık aşmaya başladım...çok şükrediyorum ve çok huzurluyum çünkü herşeyin tersine döndüğü ve birbirine karıştığı bu uyku sorununu insanın hayatını çok zorlaştırıyor...inşaallah sizde aşarsınız... allah kimsenin başına vermesin....