PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lütfen birileri yardımcı olsun!Ne oldugunu çözemiyorum

Blaixs
03-18-2008, 03:57
Bi dönem gecelerden korkmamla başladı ,sonra bu 1 ay boyunca gecelerden kortugum için sürekli bilgisayar başında film izliyerek geçmeye başladı. Sabah 5te yatıp öğlen kalkma halini aldı ,ardından bu gece süreçleri gün doğup uyuma şekline dönüştü, ardındanda böle uyudugumun farkına varmadan bayılıyomuş gibi bişi oldum. Böle kalkıyodum uyumuşum.
Fakat bu durumun şuanki geldigi durum çok vahim bişiler izliyerek sadece 1-2 saat uyuyorum. Uyumada denmez sadece oralar kopuk oldugu için uyudum diyorum net bayılma gibi bişi sanırsam!Epileptik bi hastalıgım vardı belirli bi süre ilaç kullandım, geçti acaba bu durumda etkisi varmıdır bide böle bildiginiz uyumaya fena takmış haldeyim zorluyorum kendımı yatıyorum hadi şimdi ha birazdan derken yatakta donup duruyorum sabaha kadar 3 haftadır sapıttı bünyem ilk hafta çok moralimi bozmuşken ikinci hafta biraz düzeldi uyku dusenım bu hafta gene isyanlardayım bütün yorumlara yardımlara açığım! spor-kitap okuma duş antidepresan sakinleştiri fln hepsini denedim bu 3 haftada bünyem biraz sağlam etkisiz kaldılar bende :)

Kafka
03-18-2008, 13:34
Sayın Blaixs,

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.

Bütün o saydığınız antidepresan ve sakinleştiricileri ve epileptik ilaçları muhakkak bir doktor tavsiyesiyle almışsınızdır.
Size ilaç yazan doktorun uykusuzluğunuzla ilgili görüşü neydi acaba?

Blaixs
03-18-2008, 23:24
pek bi doktor tavsiyesiyle almadım desem :)

Blaixs
03-18-2008, 23:58
ben pskolojik olduguna inanıyorum ama böle tam dalmadan önce ruyalardan korkma durumu öle bi hale geldiki uykuya dalıcagımı anlayıp irkiliyorum ve uyuyamıyorum televizyon karşısında yada film izlerken uyuyakalıyorum oda uyuyakalmakmı bayılmakmı onuda bilmiyorum :) sadece oralar kopuk bunların üstüne bide bu gecedemi öle geçicek diye bi takıntı eklendi ve uyku surem yarı yarıya kısaldı sonum hayrola :)

UYKUCU ŞİRİN
06-06-2008, 14:40
İstanbul'da iseniz Bakırköy Ruh Sinir UYEPAM Uyku Merkezi, Ankara'da iseniz GATA psikiyatri Uyku Laboratuvarı bünyelerinde psikiyari uzmanları bulunduğundan, bence başvurabileceğiniz öncelikli merkezler.

Diğer akredite uyku merkezleri de tedavide çözüm veya yol gösterici olabilirler.