Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardimmm Lütfennn...
Ben 5 Aylik Evli Bir Bayanim Eşim Uykusunda Sürekli Kipirdiyo Yani Ayni Tik Gibi Bişey Eli Kolu Ayaklari Hareket Ediyo Böyle kısa Araliklarla Mesela Sarildiğinda Falan Daha Çok Hissediyorum Eli Sürekli Böyle Sanki Beni Dürter Gibi Oluyo Araştirdim Ama Bu Bi Hsatalikmi Bulamadim Bilginiz Varsa Ve Yorum Yaparsaniz Sevinirim Teşekkürler...
Sanırım kimsenin bir fikri yok bu durumla ilgili bende bulamadım internette araştırdım ama...
ficibale
05-16-2008, 07:22
açıkcası pekde uyku sorunu gibi gozukmuyor herkes uyurken istem dışı hareketler yapar belki sizde yapıyorsunuzdur farkında olmayabilirsiniz...
Merhaba;
Uyku ile ilişkili pek çok hareket bozukluğu vardır. Rüya uykusunda ortaya çıkan REM uykusu davranış bozukluğu (RBD), Uykuda periyodik bacak kareketleri (PLMS), Huzursuz bacaklar sendromu (RLS) vb. Eşinizde bu rahatsızlıklardan herhangi biri veya birkaçı olabilir. Ayrıca uyku apnesi olan hastalarda da periyodik olarak hareketler gözlenebikmektedir. Size tavsiyem uyku bozuklukları konusunda eğitim almış bir nöroloji uzmanı (tercihen uyku laboratuvarında çalışan) ile şikayetlerinizi görüşmeniz ve gerekirse uyku laboratuvarında 1 gece tanı amaçlı yatmanızdır.
vBulletin v3.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.