Orijinalini görmek için tıklayınız : Otobüslerde uykusuzluk
Muavinler bile uyurken otobuste uyumayan tek kişi olmak,
Yoksa sadece ben miyim bu sitede de otobüste deki gibi uyuyamayan
:yikes:
Yok yok yalnız değilsin merak etme. Ben de otobüste hiç uyuyamam. Neyse ki çok sık binmem gerekmiyor. Sen herhalde iş için şehir dışına gidiyorsun, Allah sana kolaylık ve rahat uykular versin :)
kesinlikle bende otobüste uyuyamayanlardanım.En son yaptığım 12 saatlik otobüs yolculuğunda 1 dk.bile uyuduğumu hatırlamıyorum.Ama o kadar rahat uyuyan insanlar varki hayret ediyorum yan tarafımdaki adam kendi evindeymiş gibi horul horul uyuyordu.Zaten adamın horlama sesinden uyumak imkansız gibi bişeydi. :biglaugh:
Anakin Skywalker
03-29-2005, 13:54
Bu yazmak için doğru yermi bilmiyorum ama benim tek rahat uyabildiğim yer otobüslerdir.Aynı mesajı tavsiyelerede mi yazsam acaba ?
:sleeping:
Logician
03-29-2005, 17:26
Bu konuya bir anket eklemek çok iyi bir fikir, tebrik ederim. :) Bakalım sonucu ne olacak.
insomnia
03-29-2005, 22:12
Ben yatağımda uyuyamıyorum ki otobüste uyuyayım. Gerçi yataklarında uyuyamayanlar başka yerlerde daha iyi uyuyorlardı öyle değil mi? Hımm, ben bu aralar kendime bir otobüs yolculuğu ayarlayayım bari, hem anakin de tavsiye etmiş :biglaugh:
şehrazad
03-30-2005, 23:28
Ya bu otobüste uyuma geyiği biraz fazla uzayınca diğer taşıtların hatırı kaldı, biraz onlarda uyuyabiliyor muyuz diye tartışalım bari :biglaugh:
:smileys_a Ben otobüste kafamı kaldıramam. Öylece uyur kalırım. Hatta bazen , eğer çok yorgunsam bir iki durak falan da kaçırabilirim. Uzun yol otobüslerinde değil tabi!...;)
esranehir
05-30-2007, 16:49
Gözlerinizi kırpmadan yapabildiğiniz kadar uzun bir noktaya bakın bunu 10-12 defa yapın göz kapakları yorulunca kapanıp çabuk uyuyorsunuz.Bu yöntem neyazıkki yatağınızda işe yaramıyor..:sleeping:
İnsertCoinToSleep
05-31-2007, 04:42
Sehir disinda okudugum ve ogrencilik hayati sebepli,4 senedir hayatim otobuslerde gecmekte.Zaten uykudan nasibini alamayanlardanim,otobuste de durum ayni.Etrafimda koltuga kafasini koyar koymaz ruyalar alemine gecen insanlar gordukce deliriyorum.Hele bir de uzun mesafeli yolculuklar bitmek bilmiyor.Muzikti,kitapti,yoldu bir yere kadar...off off dertlendim yine,sıkıldım normal insanlarin 2 3 kati sure uyanik olmaktan,vakit gecmiyor yahu,hayattan daha cok yararlaniyorum yalani da bir yere kadar...Biraz patladim sanirim:deli:
otobüste uyumak mı?
öle bişey benim için mümkün diill....
:sleeping: ben bırak otobüsü şehir içi münübüslerde bile uyurum.:sleeping:
hahahahahaahhaha
:))))))
semra gündoğdu
03-30-2008, 20:57
arkadaşlar belki aradızda bana kızanlar olacak ama madem böyle bir anket açılmış ehh bari bende cevaplayayım, ben bırakın otobus felen ayakta bile uyuma yeteneğine sahip çok kıdemli bir narkolepsi hastasıyım. şehir içi otobüslerde azmı durak kaçırdım uyumaktan ,,,,,,, aynı otobüsle 2 defa dolandım kendime geldiğimdede hiçbişey olmamış gibi tekrar ineceğim yeri bekledim. uyuyamayanlar size sesleniyorum yatıp kalkın demek nekadar doğru olur siz uyumayanlar için ama halinize şükredinnnnnn.Ben ve benim gibi birçok narkolepsi hastası var dünyada çoğuda hastalığından habersiz siz uyuyamayanların enazından hayati tehlikesi yok ama biz narkolepsi'liler uyurken her türlü tehlikeyle karşıkarşıya beterin beteri var herkese acillll şifalar diliyorum.
vBulletin v3.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.