Orijinalini görmek için tıklayınız : Radyofrekans
Merhabalar,
Uzun zamandır uyku apnesi ve horlama ile ilgili şikayetlerim var. Birçok doktora gittim, hiç bir sonuç alamadım. Radyofrekans geçirdim, CPAP verildi, sonuç alamadım. Forum'da radyofrekans geçiren ya da konu hakkında bilgisi olanların mesajlarını bekliyorum.
Apne ve horlama konusunda bana yardımcı olacağını iddia eden doktorlar benimle iletişim kursunlar. Sorunuma çare buldukları takdirde kendilerine çok yüksek bir ödül vadediyorum.
e- mail'lim: dizdar@turksatkablo.net
şuan kullandığınız cpap cihazının marka ve modelini bana mail atarsanız
ve ısıtıcılı-nemlendiricili mi kullanıyorsunuz belirtirseniz size yardımcı olurum.
Remstar plus.- manuel.- nemlendirici- respironics
Bana yardımcı olacağını söyleyen kişinin uyku hastalıklarıyla ilgisini bilmek isterim. Saygılarımla
Apne ve horlama konusunda bana yardımcı olacağını iddia eden doktorlar benimle iletişim kursunlar. Sorunuma çare buldukları takdirde kendilerine çok yüksek bir ödül vadediyorum.
e- mail'lim: dizdar@turksatkablo.net
Şimdiye kadar tek bir mail alamadım.
Bende sizinle aynı fikirdeyim şu uykusuzluguma çare bulacak doktora neleri feda etmemki tabi önce ALLAH ın yardımıyla
Sayın manolya,
uyku surununuzu bana teferruatlı yazarsanız size yardımcı olabilirim. Hayırlı uykular dilerim.
ilginiz için tşk ederim sayın armani.daha önce burda çok bahsetmiştim durumumdan ama birkezde sizin için tekrarlayayım.benim yaklaşık bir 10 senedir devam eden bir uykusuzluk şikayetim var.1999 marmara depreminden hemen sonra başladı ve devam ediyor.bu süreç içinde bir çok doktora gittim sayısız ilaç kullandım ama geçmedi.şuan ilaç kullanmıyorum.hastalıgımı kendi haline bıraktım.öyle böyle yit yıkıl devam ediyorum hayatıma.hastalıgım çogu zaman farklılıklar gösteriyor.bazen uyuyorum dinlenmemiş,dayak yemiş gibi kalkıyorum,bazende bütün gece hiç uyumuyorum.kısaca böyle anlatabilirim.
Ayrıca sizede büyük geçmiş olsun şimdi nasılsınız hastalıgınız konusunda pozitif yönde bir düzelme oldumu yoksa hala devammı ediyorsunuz.cevabınız için şimdiden çok tşk ederim.
Sayın Manolya, sizin uyku sorununuzla benimki çok farklı. Benimki apne ve hipopne. Sizin sorununuz depremle başlamışsa sorunu bu yönde hal etmek gerekiyor gibi geliyor bana. Depremden sonra bu tip şikayetlerin çok büyük oranda oluştuğu zaten biliniyor. Gittiğiniz dr'ların hangi branşta uzman oldukları önemli.Ben dr. değilim . Ancak bana öğle geliyor ki psikolojik bir sorunla karşı karşıya olabilisiniz. Uyku testi yapıldımı ? yapıldıysa sonucu bilmek isterim.Ayrıca iyi bir dr.sizin sorununuzu sizi dinleyerek ve sorular sorarak rahatça çözebilir diye düşünüyorum.
Şimdiye kadar gittiğiniz dr'ların size neler tavsiye ettiğini ve hangi ilaçları verdiğini bilemiyorum.
Ben olsam şöyle yaparım:Sorunumu önce tüm tedayları ile gittiğiniz dr'larında verdiği tavsiye ve koydukları teşhis ve tedavi şekillerini de kapsayan bir metin hazırlarım.Sonra internette bulduğunuz uyku ile ilgili dr lara bu maili gönderirim.Mailinize çok büyük oranda cevap gelecektir. Sonra bu cevapları değerlendirerek inandığım dr'ile iletişim kurarak derdime çare ararım.
Ayrıca deprem bölgesinde bu türlü şikayeti olmuş kişlerle de iletişim kurmak isabetli olacaktır.
Sorununuzu çok büyük oranda değerlendirme bilgisinden yoksun olduğumdan şimdilik bu şekilde bir tavsiye ile yetiniyorum. isabetli bir dr'a düşerseniz bu sorununuzun Kesinlikle düzeliceğine inanıyor size acil şifalar diliyorum.
çok tşk ederim sayın armani.hastalıklarımızın farklı oldugunun zaten farkındayım yazılarınızı okudum.eger sizde benim hastalıgım konusunda daha fazla bilgi edinmek isterseniz eskiye dönük yazılarıma bakablirsiniz.galiba haklısınız ben şuana kadar çok doktora gittim ama sanırım derdimden anlayacak bir iyi bir doktora denk gelmedim.söylediginiz şey mantıklı geldi bana daha önce hiç aklıma bu yöntem gelmemişti.ama gerçekten maillerime cvp gelirmi onu bilmiyorum.birde hangisine inanacagım bu konuda şüphelerim var.bana teşhis olarak çogu doktor depresyon yada insomnia teşhisi koydu.ben hangisiyim bilmiyorum ama ikiside var bende bunun farkındayım.daha önce bir kez uyku testine girdim oradan bişey çıkmadı.oysa okadar ümidim vardıki uykusuzlugumun nerden kaynaklandıgını bu testin çözecegine.ben artık umudumu yitirmek üzereyim ölürsem belki rahata kavuşurum gibi geliyor bana artık.ama bunu söylerkende günaha girdigimin farkındayım.
Deprem korkum falan kalmadı artık ama o bende öyle kötü bir iz bıraktıki hayatım altüst oldu.neyse tavsiyeniz için çok tşk ederim sizin gibi ilgili arkadaşlara ihtiyacımız var burda.keşke herkes sizin gibi ilgili olsa böyle birbirine.tabi bazı arkadaşlarda var sizin gibi onlar kendilerini çoook iyi biliyor.tekrar çok tşk ederim sevgili armani sizede çok geçmiş olsun umarım siz bari düzelmişinizdir.
Sayın Manolya,
''Deprem korkum falan kalmadı artık ama o bende öyle kötü bir iz bıraktıki hayatım altüst oldu''
Bu satırları sizin yukarıda yazdığınız mesajdan aldım.Sorununuz da böyle başladığına göre çareyi de buradan başlayarak dr'lara yazın. Çok büyük oranda cevap alacağınıza eminim. Gelişmelerden haberim olsun. Hayırlı uykular dilerim.
vBulletin v3.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.