Orijinalini görmek için tıklayınız : Polisomnografi ve CPAP testi için SSK anlaşması olan hastaneler
Merhaba,Umarım konuyu doğru yere açmışımdır yanlış yere açtım ise özür dilerim. Doktorum tarafından Uyku Apnesi teşhisi konuldu ve Polisomnografi + CPAP testi yaptırmam istendi konuyu araştırıken siteyi buldum gerçektende çok faydalı bir site olmuş, Forumu hazırlayan arkadaşlara teşekkür ederim ,Arkadaşlar İstanbulda SSK anlaşmalı bu testleri yaptırabileceğim bir hastane varmı ? bu konuda bilgisi olanların hastahane isim tlf, bilgilerini paylaşması konusunda yardımlarını rica ediyorum,Mail adresim : x.ozcan@gmail.com
UYKUCU ŞİRİN
06-11-2008, 16:12
Öncelikle geçmiş olsun.
sgk(ssk-es-bağkur) ile anlaşmalı olan, bünyesinde uyku laboratuvarı bulunan özel hastaneler ve tıp merkezleri İstanbul'da var. SGK, anlaşmalı kurumlara 1 gecelik uyku laboratuvarı(full psg) yatışı için 169ytl geri ödeme yapıyor. Özel uyku laboratuvarlarında, 1 gecelik full psg kaydı için istenen 600-1200ytl arasında değişen fiyatlar düşünüldüğünde, özel ve sgk anlaşmalı merkezlere fark ödemeniz kaçınılmaz olacaktır. Üniversitelerde bulunan uyku laboratuvarlarına başvurursanız nispeten daha düşük bir fark(hoca farkı v.b.) oluşur. En hesaplısı devlet hastaneleri(eski ssk'lar da aynı gruba girdi). Tek sorun üniversite ve devlet hastanelerinde çok uzun kuyruklar var. Bazı merkezlerde randevuların 2 yılı bulduğuna bile şahit oldum. Bazen randevu iptalleri nedeniyle kısa sürede(1 ay gibi) çekim yaptıran hastalar şanslı sayılıyorlar. Laboratuvar olarak uyku dernekleri tarafından akredite edilen laboratuvarlarda çekim yaptırmanızı öneririm.
:sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping:
vBulletin v3.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.