Orijinalini görmek için tıklayınız : cpap makine arıyorum
ben cpap makinesi almak istiyorum abd den getireceğim otomatik olmasını istiyorum ayrıca maskede alacağım bana bu konuda tavsiye verebileceklerin yardımını bekliyorum şimdiden teşekkürler fiyat önemli değil şimdilik
UYKUCU ŞİRİN
08-18-2008, 13:10
Türkiye'den alırsan biraz pahalıya gelebilir ama 2 yıl garanti ve ücretsiz raporlama imkanları, maske seçiminde yardımcı olmaları nedeniyle yurtdışından otomatik CPAP almanı tavsiye etmiyorum. Cihaz arızası veya basınç değiştirme durumlarında, cihazlar uluslararası garantiye sahip olmadıklarından Türkiye distribütörlerinden servis almanız çok zor. Yurtdışına tamir için cihaz gönderme prosedürü çok ağır ve maliyeti 1.000usd'yi bulabiliyor.
Yine de izin tasarufunuzda olan bir konu. Kolay gelsin.
CPAP SORUNU,
Uykucu Şirinin yazdıkları çok doğru. 22OO dolara Türkiye'den aldığım otomatik CPAP kullanma saati olarak çok kısa bir süre kullanılma sonunda bozuldu. Aldığımız yer'' bunun tamiri için yurt dışına gönderilmesi gerekir o da 1000 dolara yakın tutabilir'' dedi. Garanti süresi geçtiğinden bu Cpap'ı çöpe attım.Normal olarak bu cpapı kullansaydım , her halde iki aylık bir kullanma saati ortaya çıkacaktı.Yani 2 aylık kullanma saatiyle CPAP bozuldu ve çöpe atıldı.
vBulletin v3.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.