PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pizza

Yoda
04-02-2005, 00:32
gece hamur açmakta bayağı iyi geliyor.

ben bir dönem her gece undan hamur açıp pizza yaptım.Hamurla uğraşmak insanı bir acayip rahatlatıyor.Yemekte ağırlık yapıyor.

Hoppa yatak hoppa kilo

:withstupi

Çiğdem
04-04-2005, 12:47
Yoda her eve senden lazım o zaman.Ben hamur açana kadar sabah olur.Sonra hadi uyukuya çözüm bulduk diyelim peki sonra o kilolara nasıl çözüm bulacağız.Bunun içinde bir önerin varmı??? :confused:

MoRPhY
04-04-2005, 18:37
gece hamur açmakta bayağı iyi geliyor.
walla bana yemesi daha hos geliyo :)..

Ben hamur açana kadar sabah olur.
Sanirim evli deilsin :)..

salome
09-29-2005, 11:06
Arkadaşlar biz ne reklam bağımlısı milletiz ya...
Gece atıştırmaları için hani o reklamını yaptıkları -anne, yuvarlak yuvarlak fırın tepsisine diziyor, çocuğuna, ara bakalım babanı akşama ne'li pizza istermiş diyor- hazır pizza hamurlarından almak istedim.
Marketleri talan etmişler, hiç kalmamış :kızdım:

(Bu arada ben evliyim ama yine de hamur açmıyorum :sh: )

LunarH2O
10-03-2005, 10:26
Bu arada bazı evli kadınların sık sık hamur açtıklarından benim eşime de bahsetmeyin. :sh: O bunu yüzyılda bir ya da iki defa yapılan bir faaliyet olarak biliyor. Hazır yufkanın keşfinin insanlık tarihiyle eşit olduğunu söyledim. :whistle: Pizza yapmak isteyenlere de yakınlarda bir fırın varsa ekmek hamurunu öneririm.

Logician
10-04-2005, 12:13
Bu arada bazı evli kadınların sık sık hamur açtıklarından benim eşime de bahsetmeyin. :sh: O bunu yüzyılda bir ya da iki defa yapılan bir faaliyet olarak biliyor. Hazır yufkanın keşfinin insanlık tarihiyle eşit olduğunu söyledim. :whistle: Pizza yapmak isteyenlere de yakınlarda bir fırın varsa ekmek hamurunu öneririm.
Yazık değil mi eşinize? :confused:

LunarH2O
10-05-2005, 08:39
Yazık değil mi eşinize? :confused:

Yazık mı dersin? Hay Allah! :oops: Bari ben bu akşam yemekte şöyle güzel bir pizza yapayım.
Yalnız arkadaşlar. biliyorsunuz Ramazan geldi. Bazılarımızda gece atıştırmaları artabilir. Sahurdu, iftardı derken şiş midelerle bu sitede daha fazla vakit geçirmeye başlayabiliriz. (Gerçi sitemiz için iyi tabii ama, uykusuzluk başa bela biliyorsunuz) Aman ona göre yiyelim. dozunu kaçırmayalım. Yoksa Yoda'nın bir mesajında dediği gibi Hoppa yatak, hoppa kilo ve ayrıca hoppa uykusuzluk.

xanax
10-05-2005, 15:13
arkadaşlar ne güzel muhabbet yapmışsınız, oruçlu oruçlu walla iyi gitti. zaten beynim mideme inmiş :oops:

LunarH2O
10-06-2005, 15:35
Allah kabul etsin. Kusura bakma. :res: Ama dozunu kaçırma konusundaki tavsiyelerimi dikkate al yani.

insomnia
10-07-2005, 11:42
Arkadaşlar biz ne reklam bağımlısı milletiz ya...
Gece atıştırmaları için hani o reklamını yaptıkları -anne, yuvarlak yuvarlak fırın tepsisine diziyor, çocuğuna, ara bakalım babanı akşama ne'li pizza istermiş diyor- hazır pizza hamurlarından almak istedim.
Marketleri talan etmişler, hiç kalmamış :kızdım:

Bana markette adamın biri ne dedi biliyor musunuz, "abi çok da gelmişti nasıl bitti anlamadım".

Tabii ki ekmek hamuru ya da yufkayla yapılabilir, ya da eve sipariş verilebilir ama reklam bağımlısıyız ya "o hamuru" istiyoruz işte :3:

Tanis
10-10-2005, 12:11
Aynı dert benimde başımda hamur konusunda (Dr.Oekter) fıkra gibiyim !!!
Yapmıyorum değil bulamıyorum :seytan

Bu aralar özellikle ekmek fırını hamurunu tercih edin derim,zira pide çıktığından hamurda ona göre,Pide hamuru pizza için daha uygun zira. :zzz: