Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Bora
Anakin Skywalker
04-02-2005, 10:20
http://stx.cs.deu.edu.tr/~ubursa/g6.jpg
BMW , Passat sonrada Bora..
Bu 3 araba super..
gayduruguppakcemil
05-02-2005, 23:45
Katılmıyorum
Katılamıyorum
Gerci güzel gorunuyor ve ama fekat cunku...
insomnia
05-03-2005, 00:01
Katılmıyorum
Katılamıyorum
Gerci güzel gorunuyor ve ama fekat cunku...
Ama fekat cunku...
Eeee, insan merak ediyor sebebini
gayduruguppakcemil
05-06-2005, 23:42
Anlatayım muhterem...
İşin aslı, bu Bora'dan - bu derken yokardaki bu değl, henüz bir yaşına basmamış olaraktan bir Bora'dan - elimin altında - ki yılda ortalama 60 - 70 bin km yol yapan bir kişiyim - mevcut olmakla birlikte, kendisi aslında tüm iyi niyetine ve 120 üzerine çıktığında güzel açılmış motorunun tüm marifetlerini - 1600 motor bir aracın olabildiğince elbette - göstermesine rağmen, 60 - 90 arası bazen ıkınmakta, sıkınmakta, zorlanmakta, yeterince seri olamamakta... Eh, abisi Passat'tan topu topu 40 kg hafif, zorlanıyor çocuk....
(Sıfır araba olsun, VW olsun, kuyruğu da olsun, kıl olsun tüy olsun... Hem de hesaplı olsun... Sonra kusur ara... Budur işte benim yaptığım)
Sanırım yukarıda yazdığınız olaylar yüzünden hernekadar çok satmış olsa da Bora kullanıcılar tarafından diğer kullanıcılara tavsiye edilmiyor.
Ancak şuda bir gerçekki bende sahibi olduğum Golf'den başka sebeplerden şikayetçiyim.Otomatik vitesin 4 ileri olmasından,
Uzun yolda asla yakıt tüketimini düşüremiyorsunuz.(90'la sabit gitmedikçe ki o bile kesmiyor)
VW'nin benim malın bu ister al ister alma politikası beni deliiiiii ediyor.
gayduruguppakcemil
05-08-2005, 00:06
Dogus'un bu tavri standart.
Iyi yani, asla cingene pazarligi yok.
Kotu yani, saticilar ukala olabiliyor, ve araba alirken bunu yzlerine ifade etmek zorunda kalabiliyorsunuz.
------------
Yakit tuketimine gelince, benim ortalama 11 litre / 100 km...
90'larla gidince de bu rakam sanirim 9 litre civarinda olacak...
Oyle ekonomik bir araba kesinlikle degil..
Keske Opel; Astra'yi bu kadar zorlamasaydi...
Veya Vectra'yi hic olmazsa boyle arabesk bir dizaynla surmeseydi piyasaya...
Doğuş otomotiv çiftçilerden bayiliği aldığında en çok ben sevinmiştim.Sonrada en çok ben üzüldüm. :kızdım:
Tıpkı borusan'ın BMW'ye yaptığını bence Doğuş'ta VW'de yapıyor.
BMW'nin orta sınıf bir Almanya satıcısı bile Borusandan fazla satıyor.Oysa Borusan dünyayı ben yarattım havasında.Doğuş gibi.Müşteri hizmetleri -1.000.000,Hava +1.000.000.000. Sol Golf IV aynasını bile stoklarında tutmayan bir şirketten kime ne fayda var.Ama malesef bence hala VW en iyi arabayı üretiyor
Keske Opel; Astra'yi bu kadar zorlamasaydi...
Veya Vectra'yi hic olmazsa boyle arabesk bir dizaynla surmeseydi piyasaya...
işte 40 yılda 5. opelini alan babam gibi bir opel fanatiği daha galiba.
Kullandığımdan dolayı VW aldım ya zaten :3:
vBulletin v3.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.