PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yayından kalksın artık

Yoda
04-08-2005, 03:25
Yeter artık yayından kaksın dediğiniz diziler hangisi sayın üyelerimiz :kızdım:

Logician
04-08-2005, 09:43
Türk yapımı TÜM diziler.

Çiğdem
04-08-2005, 10:14
Kurtlar Vadisi

insomnia
04-08-2005, 11:01
Alacakaranlık dışında bütün Türk dizileri başta Kurtlar Vadisi (galiba bu arada Alacakaranlık bitmiş)

Yoda
04-09-2005, 01:02
Kurtlar Vadisi demek kendinize dikkat edin beyler bayanlar :2gunsfiri

Desperate housewifes :deli:

Kafka
04-11-2005, 03:30
Kurtlar Vadisi demek kendinize dikkat edin beyler bayanlar :2gunsfiri

Desperate housewifes :deli:

Kurtlar Vadisi diyorum ne yapacaksın :2gunsfiri

şehrazad
04-12-2005, 01:20
Yoda isimli üyeden Alıntı
Desperate housewifes
Ya niye benim tek sevdiğim dizi yayından kalksın? Diğer herşey olabilir. Mesela 90 dakika diyim bütün beyler delirsin :yikes:

Yoda
04-13-2005, 00:29
Kurtlar Vadisi diyorum ne yapacaksın

ben değil derin devlet :Modified_

90 dakika diyim bütün beyler delirsin

cins ayırımı yapmayınız lütfen .Burda amaç kişisel fikirler,feminist fikirler değil,

yani ben desperate housewifes derken kadınlar seviyor diyemi kalksın diyorum yoooo

:Lies:

peki açalım o zaman bu konuyu, şu başlıkta cevaplarınızı bekliyorum

http://www.uykusuz.biz/showthread.php?p=817#post817

Tanis
04-13-2005, 05:32
Hayat Bilgisi :banghead3

RoboRoach
04-15-2005, 17:34
Andy Larkin

Tanis
04-18-2005, 17:12
Vaaaay rakip çizgifilm'e sabotaj

:seytan

salome
05-13-2005, 00:36
Türk yapımı TÜM diziler.
Buna ben de katılıyorum. (Alacakaranlık fena değildi o da bitti zaten.)

Tanis
05-13-2005, 13:24
İstanbul Masalı
Artık kabak tadı verdi

guffy
05-17-2005, 16:31
Desperate Housewives'a laf soyletmem...Sakin kalkmasin!
Istanbul Masali artik bitebilir.Uzadikca kabak tadi, dogru...

mehnur
02-13-2006, 04:23
hepsi kalksın bence

Tanis
02-15-2006, 00:49
Hadi ama bu kadar zalim olmayın.

Ama genede aklıma takıldı ,

peki TV seyretmediğinize göre alternatifleriniz neler ?

bycarizmal
03-31-2006, 03:41
başta kurlar vadisi olmak üzere bütün şiddet içerin ve genç yaşlardaki daha doğrusu okul çağındaki arkadaşların hayal dünyasını kurcalayan ve beynini yıkıyan diziler kalksın.Ama yaşı ilerlemiş ve hala derin devlet diye bir varlık konusuna inana arkadaşlar için YORUM YOK.

özlem
04-11-2006, 23:31
24 kabak tadı verdi artık. Bir sezon 24 bölüm güzel fikirdi ama daha ne kadar devam edecek bu Jack Bauer. Bir dur diyen olmayacak mı :yikes:

MoRPhY
05-06-2006, 16:55
Walla ben islemedigim icin hepsini kaldirsinlar sorun degil :D.. bi ara kurtlarvadisini baya takip ederdim. o da bitti zaten..

Yoda
05-13-2006, 03:10
Benimle dans edermisin,star avı vesaire.

Ne işe yarıyor bunlar ya.Kazanıpta meşhur olabilen var mı ?

uyuyamayangüzel
05-15-2006, 10:25
:kızdım: evet şiddet içeren filmler kalksın birde şu sihirli annem varya deli oluyorum ben böyle saçma bir dizi görmedim tamam çocuklar için ama çocukları çok kötü etkileyen bir film ve çevremde gördüğüm çocuklarda hep sihir yapma telaşında (birde uçacağım diye kendini çatıdan salıveren çocuklarda cabası)YAZIKKK

GaDa
05-17-2006, 20:45
Büyük Yalan..

Küçük Emrah tan nefret ediyorum.

Gerçi artık büyüdü... ama,

o benim gözümde hala küçük :)

LunarH2O
08-20-2006, 08:33
Tüm Türk dizileri diyenlere canı gönülden katılıyorum. Ek olarak, Oryantal Star vs. tarzındaki programlar. Eeee, bir şey kalmadı diyorsanız, valla bu psikoloji bozucu programlar olacağına hiç olmasın daha iyi. Hangi kanalı açsam bunlardan biri, çılrdırmak işten değil.

özlem
09-25-2006, 16:27
Şu Türklerle Yunanlılar arasındaki Survivor'ı seyreden var mı? Böyle bir program yapmak akıllıca bir şey mi, yoksa yangına körükle gitmek mi?

Yine bir sürü yeni Türk dizisi var. Çoğunun ne olduğunu bilmiyorum ama Aliye'yi gördükçe tüylerim diken diken oluyor. Bitse artık...

MayıS
11-07-2006, 13:04
"TÜRK dizileri" diye aşağılamanızı anlamıyorum!
zaten ne olduysa türkleri aşağılayanlardan geldi başımıza...
yabancı meraklısı arkadaşlara burdan alkış :alkis: :kızdım:

özlem
11-07-2006, 17:21
"TÜRK dizileri" diye aşağılamanızı anlamıyorum!
zaten ne olduysa türkleri aşağılayanlardan geldi başımıza...
yabancı meraklısı arkadaşlara burdan alkış :alkis: :kızdım:
Bence burada amaç Türkleri değil yaptıkları dizileri aşağılamak, ben arada epey fark olduğunu düşünüyorum :sh:

Sürekli aynı konularda, aynı oyuncularla basmakalıp diziler çekilirse, Türk, Amerikan, Yunan.... farketmeden aşağılanır.

Ama İkinci Bahar, Şaşıfelek Çıkmazı, Yedi Tepe İstanbul, Asmalı Konak gibi kaliteli olanların büyük bir çoğunluk tarafından izlendiğini biliyorum.

Şu anda yayında olanlardan Avrupa Yakası başlığına atılan mesajlara bakılırsa büyük bir çoğunluk tarafından beğenilerek seyrediliyor:thumbsup:

LunarH2O
11-07-2006, 23:36
Özlem'e aynen katılıyorum. Benim de zevkle izlediğim bir sürü Türk dizisi olmuştur. Ama son zamanlardakiler kalite, içerik ve verdikleri (ya da veremedikleri) mesajlar açısından o kadar fakir ve tekdüzeler ki. Toplumumuza hiçbir değer yargısını ve duyguyu öğretemedikleri gibi, bilakis gelin-kaynana kavgaları, mafya değerleri, şiddet, bol hıçkırık, her başın sıkıştığında imdada yetişen sakallı dedeler gibi bir takım unsurları karakterlerin isimlerini değiştirerek empoze ediyorlar. Olayın Türk dizisi ya da yabancı dizi ile alakası yok. Bunlar nasıl kötüyse bazı saçma sapan BBC dizileri, Amerikan ya da Brezilya sabun köpüğü tabir edilen dizileri de aynı derece kötü benim için. Bizim televizyonların sorunu bunlardan başka hiçbir şey göstermemeye başlamış olmaları. Kaliteli, farklı, mesajlı, en azından gerçekten eğlenceli Türk ve yabancı dizileri savunuyorum; diğerlerinin de yayından kalkmasını istemeye devam ediyorum. Ayrıca da ben bu sitede, kendim de dahil, hiçbir arkadaşın Türkleri ve Türklüğü aşağıladığını göremedim. Biz sadece bu programlardan hoşlanmıyoruz. Bu da tamamen farklı bir şey.

Yoda
11-08-2006, 01:21
Karagöz ve Hacivatın torunları Pişekar ve Kavuklunun çocukları olduğunu unutan , biribirinin aynı dram ağırlıklı acayip diziler yapan
Frasier" [TV-1993-2004],Everybody Loves Raymond" [TV-1996-2005],
"Will & Grace" [TV -1998-2006],"Seinfeld" [TV-1990-1998],"Married with Children" [TV-1987-1997] gibi uzun soluklu bir dizi dahi olmayan her televizyon kanalı bu "Eleştiriden" nasihibini doğal olarak alır.

Son olarak keşke sizin fikirinize katılmasam bile fikrinizi söyleyebilmeniz için canımı bile verirdim sözünü bilmeseydim.

Zira yazdığınız şey Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde bile karşı taraf için söylenmez.:yikes:

LunarH2O
11-08-2006, 08:39
Bunu kime söylüyorsun acaba Yoda. Eğer banaysa ve gerçekten kötü birşey yazdıysam (Allah Allah pek sanmıyorum ama) arkadaşlardan özür dilerim. Ama anladığım kadarıyla aynı fikirdeyiz seninle (Will&Grace hariç) :thumbsup:

Yoda
11-08-2006, 11:41
Hımm

Haklısın isim belirtmem lazımdı aslında ama alıntı yazıp o sözleri tekrar etmek istemedim.

Yazım Mayıs'a idi.

Sevgilerle

MayıS
11-09-2006, 20:34
Benim kalitesizliğe dediğim yok. Elbette ki yayınlanan tüm dizilerden aynı kaliteyi bekleyemeyiz. Ama "tüm türk dizileri kaldırılsın" yerine "tüm şiddet içerikli ve kalitesiz diziler kaldırılsın" gibi bir cümle daha doğru olmaz mıydı sizcede?

LunarH2O
11-09-2006, 22:02
Arkadaşlar artık uzatmayalım daha fazla isterseniz. Herkes yayından nelerin kalkmasını istediğini arzu ettiği şekilde söylemekte özgür bence. Aramızda bazen böyle fikir ayrılıkları doğması çok normal. Önemli olan bunları ifade ediş tarzımız tabii. Bence daha fazla polemiğe girmeden fikirlerimizi söylemeye devam edelim. Ben hala Türk dizilerinin yayından kalkması isteğimde ısrarlıyım bu arada. :res:

MayıS
11-09-2006, 22:05
Arkadaşlar artık uzatmayalım daha fazla isterseniz. Herkes yayından nelerin kalkmasını istediğini arzu ettiği şekilde söylemekte özgür bence. Aramızda bazen böyle fikir ayrılıkları doğması çok normal. Önemli olan bunları ifade ediş tarzımız tabii. Bence daha fazla polemiğe girmeden fikirlerimizi söylemeye devam edelim. Ben hala Türk dizilerinin yayından kalkması isteğimde ısrarlıyım bu arada. :res:

polemiği yaratmadım sadece değerlerimi savunuyorum. "kalitesiz diziler" kaldırılsın:kızdım:

LunarH2O
11-09-2006, 22:16
Anlaşıldı.

MayıS
11-09-2006, 22:18
Anlaşıldı.

Sevindim.:tiphat: