PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : niye kimse beni duymuyor

manolya
12-13-2008, 00:32
sanırım bu sitedeki herkesin uyku sorunu kalmadı.herkes güzel güzel uyuyor.baksana kimse siteye girmiyor.bişey yazmıyor.bana cevap veren yok.cevap yazan iki kişide yarı yolda bıraktı küstüm valla:banghead3 :banghead3 :banghead3

manolya
12-16-2008, 19:02
arkadaşlar cpap cihazı sadece uykuda görülenn solunum problemindemi kullanılıyor?yoksa başka uyku problemlerindede etkilimi?lütfen biri cvp yazsın artık.beni duyan yokmu:(

insomnia
12-17-2008, 14:25
Selam Manolya,

Bayram tatili rehaveti dolayısıyla site pek aktif değil anladığım kadarıyla. Tatilde ben bile bir süre bilgisayardan uzak durmaya çalıştım.

Yeliz arkadaşımızın yazdığı gibi muhakkak bir doktora daha doğrusu işini ehli bir uyku merkezine başvurman lazım. Cpap cihazının sana iyi gelip gelmeyeceği gibi sorular sormuşsun ki bunu burada kimse cevaplayamaz zaten cevaplasa da hata yapar. Benim bildiğim kadarıyla cpap cihazı uyku apnesi tedavisinde kullanılıyor. Bununla ilgili olarak sitenin uyku apnesi veccpap cihazı bölümlerini okuyabilirsin.

manolya
12-17-2008, 14:44
daha önce uykucu şirin ve yelize durumumdan bahsettim.hastalıgımı anlattım ama tatmin edici cevaplar alamadım.ama genede onlara çok tşk ediyorum.en azından cevap yazdılar kendi kendime konuşuyomuş hissinden birazda olsa kurtardılar beni.doktora çok gittim ama iyileşemedim.ilaçlar bana iyi gelmedi.ben şimdi bu hastalıgı ilaçsız nasıl yenebilirim diye düşünüyorum.çünkü çok ilaç kullandım hemde en agırlarını alışkanlık yaptı bana artık fayda vermiyor bilakis zarar veriyor.uyku testine girdim ordanda bişey çıkmadı.bişeyin yok diyolar ama ben hala uyuyamıyorum.depresyon diyorlar.sevgili insomnia sanırım senin bana önerecegin bişey varmı.cpap cihazını merak ediyordum uykusuzluga iyi geliyormu.yani kullananlara sordum sadece.zaten doktor tavsiyesiz kullanmam.işte böyle yaşayıp gidiyorum 27 yaşındayım ama kendimi çok yaşlı hissediyorum.neyse bir yorum bekliyorum tşk ederim.......

CeYHuN SöNMeZ
12-22-2008, 23:45
daha önce uykucu şirin ve yelize durumumdan bahsettim.hastalıgımı anlattım ama tatmin edici cevaplar alamadım.ama genede onlara çok tşk ediyorum.en azından cevap yazdılar kendi kendime konuşuyomuş hissinden birazda olsa kurtardılar beni.doktora çok gittim ama iyileşemedim.ilaçlar bana iyi gelmedi.ben şimdi bu hastalıgı ilaçsız nasıl yenebilirim diye düşünüyorum.çünkü çok ilaç kullandım hemde en agırlarını alışkanlık yaptı bana artık fayda vermiyor bilakis zarar veriyor.uyku testine girdim ordanda bişey çıkmadı.bişeyin yok diyolar ama ben hala uyuyamıyorum.depresyon diyorlar.sevgili insomnia sanırım senin bana önerecegin bişey varmı.cpap cihazını merak ediyordum uykusuzluga iyi geliyormu.yani kullananlara sordum sadece.zaten doktor tavsiyesiz kullanmam.işte böyle yaşayıp gidiyorum 27 yaşındayım ama kendimi çok yaşlı hissediyorum.neyse bir yorum bekliyorum tşk ederim.......

nakolepsi konusunda yazdıklarından ötürü sorunun deprem korkusuna bağlı olarak psikolojik gibi geldi bana.sorununla ilgili olarak iyi bir psikologla görüştün mü hiç?bu korkuyu yenmenin faydası olabilir gibi geldi bana.bir de hipnoz var aklıma gelen.denemeni tavsiye ederim.

manolya
12-23-2008, 00:01
aslında deprem korkum yok şuan.sadece ozaman çok korkmuştum aglayarak falan uyandım yatagımdan ondan sonra uykusuzluk başladı.şuan aklıma bile gelmiyor deprem ama ozamanki korku yetti bana.kaldı içimde yani anlatabiliyormuyum

CeYHuN SöNMeZ
12-23-2008, 00:18
aslında deprem korkum yok şuan.sadece ozaman çok korkmuştum aglayarak falan uyandım yatagımdan ondan sonra uykusuzluk başladı.şuan aklıma bile gelmiyor deprem ama ozamanki korku yetti bana.kaldı içimde yani anlatabiliyormuyum

uykusuzluk nedeninin bu korkunun bilinç altına yerleşmesi olabilir diye düşünüyorum.tabii yorumum amatör bir yorum.hekim filan değilim ama depremden sonra bir çok kişide buna bağlı uykusuzluk probleminin gösterdiğini biliyorum.bende de depremden sonra böyle bir problem oldu.yapılan incelemeler sonucunda oluşturulan raporda oturduğumuz yapının depreme karşı dayanıklı olduğu sonucu vardı ama bu beni tatmin etmedi ve yine bir süre uyurken bu tedirginliği hissediyordum.daha sonra depreme karşı dayanıklı olduğuna gerçekten inandığım bir yapıya taşındıktan sonra bu problemim ortadan kalktı.aslında öğrenimimi izmir de gördüğüm için hayatımın çoğunu izmir de geçiriyordum fakat mesleğim gereği izmir de de yıkıcı bir deprem olacağını ve izmir de oturduğum binanın gereği gibi yapılmadığını tahmin ettiğim için her gece olmasa da bu sorunu dönem dönem yaşadım.bazen istanbul da olmadığımı bilmek beni rahatlatıyordu.
biraz uzun oldu sanırım.okuması sıkıcı olabilir.bundan dolayı özür dilerim.

manolya
12-23-2008, 00:38
evt olabilir.çünkü çok korkmuştum o depremde.aslında binanın saglam olup olmamasıyla pek ilgilenmiyorum.ben aştım artık oraları.belki ozaman acaba binamız saglammı yıkılırmı diye korktum ama şuan öyle bir korkum yok.anlıma yazıldıysa depremde ölmek buna çare yok.böyle düşünüyorum artık.binanın saglam olması eceli ertelemiyor.yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum.ayrıca msjın uzun olmasınında hiç bir sakıncası yok

CeYHuN SöNMeZ
12-23-2008, 00:56
evt olabilir.çünkü çok korkmuştum o depremde.aslında binanın saglam olup olmamasıyla pek ilgilenmiyorum.ben aştım artık oraları.belki ozaman acaba binamız saglammı yıkılırmı diye korktum ama şuan öyle bir korkum yok.anlıma yazıldıysa depremde ölmek buna çare yok.böyle düşünüyorum artık.binanın saglam olması eceli ertelemiyor.yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum.ayrıca msjın uzun olmasınında hiç bir sakıncası yok

ben kaderi çoğu insanın düşündüğü gibi düşünmüyorum.eğer herşey yazılmış ve herşey bu yazılana bağlı olarak gerçekleşiyor olsaydı burada olmamız anlamsız olurdu.kader diye bir şey olduğuna inanıyorum ama olacakların kontrolümüz dışında olduğuna inanmıyorum.kaderi olacakların önceden görülüp yazılması olarak algılıyorum.iyi ifade edemedim sanırım.örnekle açıklamaya çalışayım.şimdi bir adam çok sigara içiyor ve akciğer kanserinden ölüyor.şimdi bu kaderde yazdığı için mi gerçekleşti yani.allah akıl fikir vermiş.sen bunun sağlığına zararlı olduğunu biliyorsun ve içiyorsun.bu içen kişinin bir seçimi.kader ise o adamın bunu şeçeceğinin ve akciğer kanserinden öleceğinin önceden bilinmesi.gelceğin görülmesi gibi bir şey.bu yüzden alnıma yazıldıysa olur gibi bir düşünceyi doğru bulmuyorum.

okuduklarımı amatörce yorumlamaya çalışıyorum.tıbbi konularda yanlış yorumlarım varsa konuyu iyi bilen arkadaşlar düzeltirlerse sevinirim aynı zamanda bilgilenmiş olurum...

neyse konuyu saptırdım sanırım.şu anda öyle bir korkun olabilir, bilinçaltında bunu yaşıyorsundur ama olmadığını düşünüyorsundur ya da gerçekten yoktur ve sadece o dönemden kalan uykubozukluğu kalıcı hale gelmiştir.ben sana alternatif olarak hipnozu öneririm.tabii bu işi yapan şarlatanlara gitmeni değil de bunu gerçekten bir bilim olarak uygulayan bir kişi ile görüşmeni tavsiye ederim. faydası olacağına inanıyorum.

manolya
12-23-2008, 01:10
ben kaderi çoğu insanın düşündüğü gibi düşünmüyorum.eğer herşey yazılmış ve herşey bu yazılana bağlı olarak gerçekleşiyor olsaydı burada olmamız anlamsız olurdu.kader diye bir şey olduğuna inanıyorum ama olacakların kontrolümüz dışında olduğuna inanmıyorum.kaderi olacakların önceden görülüp yazılması olarak algılıyorum.iyi ifade edemedim sanırım.örnekle açıklamaya çalışayım.şimdi bir adam çok sigara içiyor ve akciğer kanserinden ölüyor.şimdi bu kaderde yazdığı için mi gerçekleşti yani.allah akıl fikir vermiş.sen bunun sağlığına zararlı olduğunu biliyorsun ve içiyorsun.bu içen kişinin bir seçimi.kader ise o adamın bunu şeçeceğinin ve akciğer kanserinden öleceğinin önceden bilinmesi.gelceğin görülmesi gibi bir şey.bu yüzden alnıma yazıldıysa olur gibi bir düşünceyi doğru bulmuyorum.

neyse konuyu saptırdım sanırım.şu anda öyle bir korkun olabilir, bilinçaltında bunu yaşıyorsundur ama olmadığını düşünüyorsundur ya da gerçekten yoktur ve sadece o dönemden kalan uykubozukluğu kalıcı hale gelmiştir.ben sana alternatif olarak hipnozu öneririm.tabii bu işi yapan şarlatanlara gitmeni değil de bunu gerçekten bir bilim olarak uygulayan bir kişi ile görüşmeni tavsiye ederim. faydası olacağına inanıyorum.evt haklısınız bazı yerlerde Hani bir söz vardır tedbirini alıp takdiri ALLAH,a bırakmalıyız diye.bu bence çok güzel açıklıyor bu durumu.ama niyeyse deprem konusunda ben böyle düşünüyorum yanlışta olsa.korkmuyorum senden deprem:) evt çok haklısınız bilinç altına yerleşmiş olabilir.hipnoz hakkında hiç bir bilgim yok.gerçekten iyi gelirmi acaba.bu konuyu araştırcam

CeYHuN SöNMeZ
12-23-2008, 01:31
evt haklısınız bazı yerlerde Hani bir söz vardır tedbirini alıp takdiri ALLAH,a bırakmalıyız diye.bu bence çok güzel açıklıyor bu durumu.ama niyeyse deprem konusunda ben böyle düşünüyorum yanlışta olsa.korkmuyorum senden deprem:) evt çok haklısınız bilinç altına yerleşmiş olabilir.hipnoz hakkında hiç bir bilgim yok.gerçekten iyi gelirmi acaba.bu konuyu araştırcam

herşeyi deneğini söylemişsin.bence bir alternatif olarak denemelisin.annem en küçük kardeşimi doğururken hiç ağrı kesici ya da narkoz kullanmadı ve gerçekten çok rahat ağrısız bir doğum gerçekleştirdi.gerçi uzun bir süredir uygulamıyorum ama o dönemde faydasını görmüştüm.tabii bu hipnoz bilindiği gibi hipnoza sok bir insanı her istediğini yaptır filan gibi bir durum değil.bilinçaltına inerek telkinle bazı şeyleri değiştirmek.bir süre sonra bunu kendi kendine yapmaya başlıyorsun zaten.denemeni tavsiye ederim

manolya
12-23-2008, 01:50
herşeyi deneğini söylemişsin.bence bir alternatif olarak denemelisin.annem en küçük kardeşimi doğururken hiç ağrı kesici ya da narkoz kullanmadı ve gerçekten çok rahat ağrısız bir doğum gerçekleştirdi.gerçi uzun bir süredir uygulamıyorum ama o dönemde faydasını görmüştüm.tabii bu hipnoz bilindiği gibi hipnoza sok bir insanı her istediğini yaptır filan gibi bir durum değil.bilinçaltına inerek telkinle bazı şeyleri değiştirmek.bir süre sonra bunu kendi kendine yapmaya başlıyorsun zaten.denemeni tavsiye ederimevt haklı olabilirsiniz.aklıma yattı bu hipnoz.çünkü benim fikirlerim yerleşmiş artık uyku konusunda.her gece yine uyuyamıcam düşüncesiyle yatıyorum.belki iyi gelebilir.ama korkuyorum açıkçası.çünkü hipnoz kulaga pek hoş gelmiypr.neyse bu konuyu iyice araştırıp karar vericem.ayrıca ilginiz için çok tşk ederim.her nekadar rahatsızlıgınız benimkinin tam tersi olsada beni bilgilendirmeye çalıştınız.bunu sitedeki diger arkadaşlardanda beklerdim ama olmadı yeterince.Ben size pek yardımcı olamadım kusura bakmayın.ama asıl amaç yardımcı olmaktan çok paylaşmak zaten.üzüntüler paylaştıkça azalır.....

CeYHuN SöNMeZ
12-23-2008, 02:04
evt haklı olabilirsiniz.aklıma yattı bu hipnoz.çünkü benim fikirlerim yerleşmiş artık uyku konusunda.her gece yine uyuyamıcam düşüncesiyle yatıyorum.belki iyi gelebilir.ama korkuyorum açıkçası.çünkü hipnoz kulaga pek hoş gelmiypr.neyse bu konuyu iyice araştırıp karar vericem.ayrıca ilginiz için çok tşk ederim.her nekadar rahatsızlıgınız benimkinin tam tersi olsada beni bilgilendirmeye çalıştınız.bunu sitedeki diger arkadaşlardanda beklerdim ama olmadı yeterince.Ben size pek yardımcı olamadım kusura bakmayın.ama asıl amaç yardımcı olmaktan çok paylaşmak zaten.üzüntüler paylaştıkça azalır.....

amaç paylaşmak zaten dediğin gibi.hipnoz olayında doğru yere gitmek gerek.ben ulaşabilirsem düzgün birine yardımcı olmaya çalışırım.iletişim kurmanı sağlarım.yarın bir araştırırım.düşündüğüm kişiye ulaşabilirsem hiç endişe etmeden deneyebilirsin.

manolya
12-23-2008, 15:08
amaç paylaşmak zaten dediğin gibi.hipnoz olayında doğru yere gitmek gerek.ben ulaşabilirsem düzgün birine yardımcı olmaya çalışırım.iletişim kurmanı sağlarım.yarın bir araştırırım.düşündüğüm kişiye ulaşabilirsem hiç endişe etmeden deneyebilirsin.evt dogru kişi önemli ama daha öncesinde aileme danışıp fikir almam gerekli.kendi başıma karar verebilcegim bişey degil.dedigim gibi bu hipnoz meselesini biraz düşünmem lazım.ama araştırma yaparsanızda sevinirim.en azından bir bilgim olur

CeYHuN SöNMeZ
12-23-2008, 21:04
evt dogru kişi önemli ama daha öncesinde aileme danışıp fikir almam gerekli.kendi başıma karar verebilcegim bişey degil.dedigim gibi bu hipnoz meselesini biraz düşünmem lazım.ama araştırma yaparsanızda sevinirim.en azından bir bilgim olur

ailenle konuş.denemende fayda var bence...:thumbsup:

manolya
12-23-2008, 21:09
peki konuşacagım.peki iyi bir hipnoz nasıl bulacagım?hipnoz nedir?nasıl yapılır?nerde yapılır?herhangi bir yan etkisi varmı?beni nasıl etkileyecek önce bu sorularıma cvp bulmam lazım ceyhun bey?

CeYHuN SöNMeZ
12-23-2008, 21:31
peki konuşacagım.peki iyi bir hipnoz nasıl bulacagım?hipnoz nedir?nasıl yapılır?nerde yapılır?herhangi bir yan etkisi varmı?beni nasıl etkileyecek önce bu sorularıma cvp bulmam lazım ceyhun bey?

hiçbir yan etkisi yok ve hayatını da etkileyen bir şey değil.ben de sorunumla ilgili sonuçları elime aldığımda gitmeyi düşünüyorum.rahatlatıcı bir etkisi var.oldukça da keyifli bir şey. sadece bilinçaltında uykunu etkileyecek bir yargı varsa bunu değiştirmeni sağlayacaktır.
endişelenmen gereken bir şey yok hiçbir şekilde istemediğin bir şeyi kimse yaptıramaz.öyle tv de ya da başka yerlede gördüğün gibi hipnoza girince bir telkinle istemediğin bir şeyi yapman söz konusu değil.

manolya
12-23-2008, 21:45
hiçbir yan etkisi yok ve hayatını da etkileyen bir şey değil.ben de sorunumla ilgili sonuçları elime aldığımda gitmeyi düşünüyorum.rahatlatıcı bir etkisi var.oldukça da keyifli bir şey. sadece bilinçaltında uykunu etkileyecek bir yargı varsa bunu değiştirmeni sağlayacaktır.
endişelenmen gereken bir şey yok hiçbir şekilde istemediğin bir şeyi kimse yaptıramaz.öyle tv de ya da başka yerlede gördüğün gibi hipnoza girince bir telkinle istemediğin bir şeyi yapman söz konusu değil.inş dediginiz gibidir.siz daha önce hipnoz yaptırdınızmı.bukadar bilginiz oldugunna göre yapturmış olmalısınız.sanırım biraz tuzludurda bu hipnoz

CeYHuN SöNMeZ
12-23-2008, 21:52
inş dediginiz gibidir.siz daha önce hipnoz yaptırdınızmı.bukadar bilginiz oldugunna göre yapturmış olmalısınız.sanırım biraz tuzludurda bu hipnoz

ben gittim daha önce bir kaç seans.ama baya bir zaman geçti üstünden.zaten birkaç seans sonra kendin uygulayabilmeye başlıyorsun.fiyat konusunda inan bilgim yok ama sonuçta özel doktora gidiyorsun.özel doktorların ücretleri neyse aşağı yukarı onun kadardır.

manolya
12-23-2008, 21:55
anladım tşk ederim.mutlaka denicem.ailem şimdide hipnozamı taktın kafayı diyecek ama denemeye deger tabi

CeYHuN SöNMeZ
12-23-2008, 22:22
kendi kendine dene istersen bir süre

CeYHuN SöNMeZ
12-24-2008, 23:20
yazdıgınız mjlar nere geliyor bilmiyorum.benimde kafam karıştı.neyse bugünlük bukadar yeter iyi akşamlar arkadaşım

sana da iyi akşamlar...