Orijinalini görmek için tıklayınız : Süreyyapaşa göğüs hast. ve göğüs cer. eğitm ve araştırma has. uyku bozuklklrı kliniği
CeYHuN SöNMeZ
12-29-2008, 15:11
bu klinik hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?
CeYHuN SöNMeZ
01-05-2009, 20:22
34 kişi görüntülemiş ama 1 kişi bile cewap yazmamış
ben gittim bugun doktor filan iyiydi.röntgen kan ve biyokimya, spk testi ve kbb kontrolü yaptırdı doktor.narkolepsi olma ihtimalin yüksek dedi.uyku testi yapmamız gerek dedi ama en yakın randevu tarihi 10 ay sonrası.
normal bir süre midir bu?özel bir kliniğe gitsem hemen bu testi yaptırabilir miyim?
34 kişi görüntülemiş ama 1 kişi bile cewap yazmamış
ben gittim bugun doktor filan iyiydi.röntgen kan ve biyokimya, spk testi ve kbb kontrolü yaptırdı doktor.narkolepsi olma ihtimalin yüksek dedi.uyku testi yapmamız gerek dedi ama en yakın randevu tarihi 10 ay sonrası.
normal bir süre midir bu?özel bir kliniğe gitsem hemen bu testi yaptırabilir miyim?
bu hastane hakkında gerçekten bilgim yoktu ceyhun bey.yoksa yazardım kendi açımdan öyle düşünüyorum.10 ay süre tabi uzun bir zaman ama sen kendi açından iyisen bekle ama biran önce bu teste girmeliyim gibi düşüncen varsa özel yerlerde hemen yapıyorlar.amabiraz pahalı ben geçen sene 550 ytl ye yaptırmıştım.şimdi nasıl bilmiyorum......
CeYHuN SöNMeZ
01-05-2009, 22:44
bu hastane hakkında gerçekten bilgim yoktu ceyhun bey.yoksa yazardım kendi açımdan öyle düşünüyorum.10 ay süre tabi uzun bir zaman ama sen kendi açından iyisen bekle ama biran önce bu teste girmeliyim gibi düşüncen varsa özel yerlerde hemen yapıyorlar.amabiraz pahalı ben geçen sene 550 ytl ye yaptırmıştım.şimdi nasıl bilmiyorum......
ben merak ederim sonucu dayanamam.en iyisi başka bir yerde yaptırayım.hem sigortamdan faydalanıp belli bir yüzdesini öderim zaten.ama aynı doktor takip etsin istiyorum.bir araştırayım bakalım olabiliyor mu?
sağ ol manolya, teşekkür ederim :D
sohbetimize burdan devam edebilelim istedim
zaten bu uykusuzluk bir kere başladımı kolay kolay gitmez arkadaşım.sizinde deginiz gibi önemli olan azaltmak.bende bunun için elimden geldigince bişeyler yapmaya çalışıyorum.en son gittigim doktor bana yüzmenin iyi gelecegini söylemişti.bende yazın bol bol yüzdüm.zaten yüzmeyi çok seviyordum.havalar sogudu artık gidemiyorum.ama çok iyi gelmişti bana. bolbol tatil yaptım.hayatın yorucu akışından biraz olsun uzaklaşmaya çalıştım buda iyi geldi bana.ama her güzel şeyin bir sonu oldugu gibi malesef buda uzun sürmedi malum çok pahalı böyle güzel şeyler.sabah yorgun kalktıgım zamanlarda spor yaptım yürüyüş yaptım.ama gene havanın gazabına ugradım neyazıkki.dondurucu soguk var çünkü dışarda.bu arada danimarkada hava nasıl...
bunların dışında bitkisel çaylar deniyorum.enson prof dr ahmet marankinin tavsiyesiyle kantron otunu denedim.oda iyi geliyor ama tadı igrenç tabi.kedi otu ve bir takım bitkisel kapsüllerde denedim.valeryan gibi.bunlarında geçici faydalarını gördüm.belki sende işe yarar kubay denemeni tavsiye ederim.
çay ve kolayla fazla aram yok zaten.korkumdan yanına bile yaklaşamıyorum bunların.daha çok süt yogurt ve ayran içiyorum.ha bu arada kefiride unutmayalım:)ama sürekli bunları kullanmaktanda bıkmadım degil gına geldi ama neyapalım elimiz mahkum.
hastalıgımın başlangıcındn itibaren uzunca bir zaman depresyon ilacı kullandım.duydugunuzun aksine bunlarda bagımlılık yapıyor.bu seferde sanki ilaçsız uyuyamıcakmışım gibi geliyordu bana.daha sonra ilaçların dozajı yükseldi sürekli degiştirildi.sonra epilepsi hastalıgından tut,şizofrene kadar degişik ilaç kullandım.ama araştırmalarıma göre bu tür hastalıkları olan kişilere gerçektende epilepsin ve şizofren ilaçları veriyorlar.nedenini hala anlamış degilim.neden kendi rahatsızlıgımla ilgili iaçlar degilde bunlar anlamadım.zaten doktorların işine akıl sır ermiyor.
ama şunu en sonunda anladımki bu kadar ilacı boşuna kullandım ben çünkü sorun kendi kafamda bitiyor sizinde dediginiz gibi.ALLAHın izniyle bu hastalıgı şuan için kendi kafamda yenmeye çalışıyorum.bu ara çok iyiyim.ALLAHım bozmaz inş
ben merak ederim sonucu dayanamam.en iyisi başka bir yerde yaptırayım.hem sigortamdan faydalanıp belli bir yüzdesini öderim zaten.ama aynı doktor takip etsin istiyorum.bir araştırayım bakalım olabiliyor mu?
sağ ol manolya, teşekkür ederim :D
bende aynı senin gibi çok merak ediyordum.uyku testi diyordum başka bişey demiyodum.sonunda dayanamayıp girdim şu teste.ama sonu fos çıktı.inş sen sonuç alabilirsin arkadaşım.hakkında hayırlısı olsun ama iyi bir yerde çektirki sonucuna bakan doktorda iyi olsun anlasın yani. sen bir araştır bakalım ama fazlada acele etme biliyorsun acele işe şeytan karışır:)
CeYHuN SöNMeZ
01-05-2009, 23:00
sohbetimize burdan devam edebilelim istedim
zaten bu uykusuzluk bir kere başladımı kolay kolay gitmez arkadaşım.sizinde deginiz gibi önemli olan azaltmak.bende bunun için elimden geldigince bişeyler yapmaya çalışıyorum.en son gittigim doktor bana yüzmenin iyi gelecegini söylemişti.bende yazın bol bol yüzdüm.zaten yüzmeyi çok seviyordum.havalar sogudu artık gidemiyorum.ama çok iyi gelmişti bana. bolbol tatil yaptım.hayatın yorucu akışından biraz olsun uzaklaşmaya çalıştım buda iyi geldi bana.ama her güzel şeyin bir sonu oldugu gibi malesef buda uzun sürmedi malum çok pahalı böyle güzel şeyler.sabah yorgun kalktıgım zamanlarda spor yaptım yürüyüş yaptım.ama gene havanın gazabına ugradım neyazıkki.dondurucu soguk var çünkü dışarda.bu arada danimarkada hava nasıl...
bunların dışında bitkisel çaylar deniyorum.enson prof dr ahmet marankinin tavsiyesiyle kantron otunu denedim.oda iyi geliyor ama tadı igrenç tabi.kedi otu ve bir takım bitkisel kapsüllerde denedim.valeryan gibi.bunlarında geçici faydalarını gördüm.belki sende işe yarar kubay denemeni tavsiye ederim.
çay ve kolayla fazla aram yok zaten.korkumdan yanına bile yaklaşamıyorum bunların.daha çok süt yogurt ve ayran içiyorum.ha bu arada kefiride unutmayalım:)ama sürekli bunları kullanmaktanda bıkmadım degil gına geldi ama neyapalım elimiz mahkum.
hastalıgımın başlangıcındn itibaren uzunca bir zaman depresyon ilacı kullandım.duydugunuzun aksine bunlarda bagımlılık yapıyor.bu seferde sanki ilaçsız uyuyamıcakmışım gibi geliyordu bana.daha sonra ilaçların dozajı yükseldi sürekli degiştirildi.sonra epilepsi hastalıgından tut,şizofrene kadar degişik ilaç kullandım.ama araştırmalarıma göre bu tür hastalıkları olan kişilere gerçektende epilepsin ve şizofren ilaçları veriyorlar.nedenini hala anlamış degilim.neden kendi rahatsızlıgımla ilgili iaçlar degilde bunlar anlamadım.zaten doktorların işine akıl sır ermiyor.
ama şunu en sonunda anladımki bu kadar ilacı boşuna kullandım ben çünkü sorun kendi kafamda bitiyor sizinde dediginiz gibi.ALLAHın izniyle bu hastalıgı şuan için kendi kafamda yenmeye çalışıyorum.bu ara çok iyiyim.ALLAHım bozmaz inş
:smileys_a bu yazı başkasına herhalde
aslında buraya yazdımki isteyen arkadaşlar yorum yazabilsin diye.ama daha çok kubay,a yazdım sohbetimizin devamı için
CeYHuN SöNMeZ
01-05-2009, 23:06
bende aynı senin gibi çok merak ediyordum.uyku testi diyordum başka bişey demiyodum.sonunda dayanamayıp girdim şu teste.ama sonu fos çıktı.inş sen sonuç alabilirsin arkadaşım.hakkında hayırlısı olsun ama iyi bir yerde çektirki sonucuna bakan doktorda iyi olsun anlasın yani. sen bir araştır bakalım ama fazlada acele etme biliyorsun acele işe şeytan karışır:)
bakalım hayırlısı.sinir olurum ben şimdi bir sonuca bağlanamazsa.
o yüzden fırsat bulunca özel bir hastaneye gideyim en iyisi manolya.
şeytanlar aram iyidir sorun olmaz merak etme :D
CeYHuN SöNMeZ
01-05-2009, 23:08
aslında buraya yazdımki isteyen arkadaşlar yorum yazabilsin diye.ama daha çok kubay,a yazdım sohbetimizin devamı için
heheh ben de karıştırdın sandım :D
:s4: :s4: :s4: :s4: :s4: :s4: :s4: :s4: alemsin valla.bu sitede beni ençok güldüren sensin ha bide arıdogan
CeYHuN SöNMeZ
01-05-2009, 23:14
:s4: :s4: :s4: :s4: :s4: :s4: :s4: :s4: alemsin valla.bu sitede beni ençok güldüren sensin ha bide arıdogan
en çok güldüren de ne demek.
şebek ya da habeş maymunu filan mı demek istedin anlamadım :P
anladım, sağ ol :D
estagfirullah o nebiçim söz güzel anlamda dedim yani.espirileriniz güzel babında okey
CeYHuN SöNMeZ
01-05-2009, 23:32
estagfirullah o nebiçim söz güzel anlamda dedim yani.espirileriniz güzel babında okey
teşekkür ederiz o sizin güzelliğiniz...
maksat muhabbet olsun ya.
Geçen sene araştırdığımızda SSK uyku testini karşılamıyordu ama özel sigortanız varsa karşılıyor olabilir.
Merhaba arkadaslar,
Sitede yeniyim, googlede sans eseri buldum burayi. Umarim güzel paylasimlarimiz olur.
Manolya, bahsetmis oldugun ilaci arastirdim burda..Narkolepsi hastalari icin kullanilan bir ilacmis. Fiyatinin yüksek olmasi nedenide 3-4 yillik bir mazisi olan ilac oldugu icinmis. Senin daha önce kullanmis oldugun ilaclarin bir yeni versiyonu diyebilirim bunun icinde. Direk beyindeki sinir sistemini etkiliyen bir ilac. Zaten kisa dönemli kullanmak gerekiyormus.
Daha öncede dedigim gibi dünyada henuz uykusuzluga karsi bir ilac yok. Tip baya ilerliyor ama uykusuzluga care cokzor gibi. Bütün piyasadaki uyku haplari beyin sinir sistemini uyusturuyor. Beyni uyusturmadan uyutabilen bir ilac yok.
Isvicrede 2012 yilinda yeni bir uyku ilaci (orexin isminde) piyasaya sürülecek. Anladigim kadariyla o haplarinda etkisi derin uyku esnasi dedigimiz rem3 ve rem4 sürelerini uzatacak. Böylece daha dinlenmis olarak uyanilabilecek. Ve bu haplar bagimlilikta yapmiyormus. Her ilacin oldugu gibi bununda bi kac yan etkisi var tabiki. Simdilik test 2deler diyebiliyorum. Yakinda test 3e gecicekler.
Merhaba arkadaslar,
Sitede yeniyim, googlede sans eseri buldum burayi. Umarim güzel paylasimlarimiz olur.
Manolya, bahsetmis oldugun ilaci arastirdim burda..Narkolepsi hastalari icin kullanilan bir ilacmis. Fiyatinin yüksek olmasi nedenide 3-4 yillik bir mazisi olan ilac oldugu icinmis. Senin daha önce kullanmis oldugun ilaclarin bir yeni versiyonu diyebilirim bunun icinde. Direk beyindeki sinir sistemini etkiliyen bir ilac. Zaten kisa dönemli kullanmak gerekiyormus.
Daha öncede dedigim gibi dünyada henuz uykusuzluga karsi bir ilac yok. Tip baya ilerliyor ama uykusuzluga care cokzor gibi. Bütün piyasadaki uyku haplari beyin sinir sistemini uyusturuyor. Beyni uyusturmadan uyutabilen bir ilac yok.
Isvicrede 2012 yilinda yeni bir uyku ilaci (orexin isminde) piyasaya sürülecek. Anladigim kadariyla o haplarinda etkisi derin uyku esnasi dedigimiz rem3 ve rem4 sürelerini uzatacak. Böylece daha dinlenmis olarak uyanilabilecek. Ve bu haplar bagimlilikta yapmiyormus. Her ilacin oldugu gibi bununda bi kac yan etkisi var tabiki. Simdilik test 2deler diyebiliyorum. Yakinda test 3e gecicekler.
anladım kubay.kansere bile çare bulan tıp uykusuzluga bulamıyor çok ilginç ya.narkolepsi hastaları içinmiş öylemi peki neden doktor bana bunu tavsiye ettiki.neyse dedimya doktorların işine akıl sır ermiyor bazen:deli: orexin denilen ilacıda daha önce 2006 senesinde bu sitede tartışmışlar.bende googlede ilaç hakkında bilgi ararken gördüm.neyapalım 2012 senesini beklicez ozaman.tabi ozamana kadar uykusuzluktan ölmezsek:)
araştırman için çok teşekkür ederim kubay...
Manolya, 1-2 hafta bu ilaci kullandiktan sonra senin düzene girecegini düsünmüstür doktorun. Onun icin tavsiye etmistir tahminimce. Tabi buda her doktorun bir olmadigini gösteriyor. Her doktor kafasina göre bisiler salliyor. Uykusuzluk sorunu eger baska bir hastaliktan kaynaklanmiyorsa bence her türlü ilactan uzak durmali.
Gün oluyor 6-7 saat uyuyorum gün oluyor 3-4 saat. 3-4 aydir bu sorun bende basladi. Bakalim nereye kadar dayanabilecegiz. Eger dedigin gibi uykusuzluktanda nallari dikersek kader diyelim gecelim. Er yada gec ölecegiz . Ha bugun ha yarin. Bu sorun bende ciktiginda ilk 2 ay cok düsundüm ve üzüntü yarattim kendi kendime. Artik onlari astim kafamda kendimi güclü tutmaya calisiyorum. Uykusuzluk gercekten cok pis birsey. Ceken bilir. Ama Allah büyük her an bir care bulunabilir...
CeYHuN SöNMeZ
01-07-2009, 00:36
Geçen sene araştırdığımızda SSK uyku testini karşılamıyordu ama özel sigortanız varsa karşılıyor olabilir.
bu kötü haber işte
çok sağ ol salome bilgilendirdiğin için..çok iyi oldu söylediğin...:thumbsup:
Manolya, 1-2 hafta bu ilaci kullandiktan sonra senin düzene girecegini düsünmüstür doktorun. Onun icin tavsiye etmistir tahminimce. Tabi buda her doktorun bir olmadigini gösteriyor. Her doktor kafasina göre bisiler salliyor. Uykusuzluk sorunu eger baska bir hastaliktan kaynaklanmiyorsa bence her türlü ilactan uzak durmali.
Gün oluyor 6-7 saat uyuyorum gün oluyor 3-4 saat. 3-4 aydir bu sorun bende basladi. Bakalim nereye kadar dayanabilecegiz. Eger dedigin gibi uykusuzluktanda nallari dikersek kader diyelim gecelim. Er yada gec ölecegiz . Ha bugun ha yarin. Bu sorun bende ciktiginda ilk 2 ay cok düsundüm ve üzüntü yarattim kendi kendime. Artik onlari astim kafamda kendimi güclü tutmaya calisiyorum. Uykusuzluk gercekten cok pis birsey. Ceken bilir. Ama Allah büyük her an bir care bulunabilir...
evt haklısın.ama doktorum çok iyi bir doktordu bunu herzaman söylüyorum pek faydasını göremesemde.gerçekten bu tür ilaçlar beyni uyuşturuyor ilerde daha büyük sorunlarla karşılaşma riski yaratıyor.ben zaten 10yıl boyunca kullandım belirli aralıklarla.eger bişey yaptıysa tahtalı köye gitmeme az kalmıştır heralde.yda senin tabirinle nalları dikmeye:)
keşke bende hergün uyusamda 3-4 saat uyusam buna razıyım.hiç uyumamak çok koyuyor insana.senin adına çok seviniyorum çünkü sen aşmışsın bazı şeyleri.ben hala çok üst üste uyumadıgım zamanlar hemen kendimi koyveriyorum.kötü şeyler düşünmeye başlıyorum hemen.
halbuki yat uyu dimi sıcacık yatak hiç bir sorunun yok mutlusun.ama yok bence bana rahatlık batıyor.bunu arkadaşlarımda söylüyor sürekli kızıyorlar bana.ama neyapım insan isteyerek kendine bu işkenceyi çektirirmi dimi arkadaşım.dedigin gibi bizi sadece bizim gibiler anlar.....!
CeYHuN SöNMeZ
01-07-2009, 20:16
dedigin gibi bizi sadece bizim gibiler anlar.....!
vaaaaaay demek öyle... :sleeping:
paramedic
03-04-2009, 11:25
ülkemizde bu konuda en iyi donamıma ve yine uyku bozuklukları labrotuarının en iyi ekibine sahip bir hastanede.tanı ve tedavi aşamasında başarılı bi merkez bunun içinde hasta yoğunluğu çok fazla çekim randevularını geçmiş bir tarihe vermektedirler.ayrıca akreditasyon almış bi uyku labrotuarı.eğer horlama ve apne problemin varsa bu merkezde tedevi olmanı öneririm.:thumbsup:
CeYHuN SöNMeZ
03-05-2009, 15:20
ülkemizde bu konuda en iyi donamıma ve yine uyku bozuklukları labrotuarının en iyi ekibine sahip bir hastanede.tanı ve tedavi aşamasında başarılı bi merkez bunun içinde hasta yoğunluğu çok fazla çekim randevularını geçmiş bir tarihe vermektedirler.ayrıca akreditasyon almış bi uyku labrotuarı.eğer horlama ve apne problemin varsa bu merkezde tedevi olmanı öneririm.:thumbsup:
çok teşekkür ederim paramedic verdiğiniz bilgiler için. benim sorunun fazla uyumak. doktorum hacer hnm narkolepsi olabileceğimi söyledi. henüz kesin bir teşhis yok. oldukça ayrıntılı bir araştırma yaptı. sadece uyku testi kaldı. onun için de ekim ayına gün verdiler 2 ay önce. oldukça uzun bir süre.
siz teknisyensiniz sanırım. nerede çalışıyorsunuz? en azından uyku testini başka bir yerde yaptırsam mı acaba diye düşünüyorum. önerebileceğiniz bir yer var mı?
paramedic
03-06-2009, 00:33
çok teşekkür ederim paramedic verdiğiniz bilgiler için. benim sorunun fazla uyumak. doktorum hacer hnm narkolepsi olabileceğimi söyledi. henüz kesin bir teşhis yok. oldukça ayrıntılı bir araştırma yaptı. sadece uyku testi kaldı. onun için de ekim ayına gün verdiler 2 ay önce. oldukça uzun bir süre.
siz teknisyensiniz sanırım. nerede çalışıyorsunuz? en azından uyku testini başka bir yerde yaptırsam mı acaba diye düşünüyorum. önerebileceğiniz bir yer var mı?
evet uyku teknisyenyim
aslına bakarsanız ist'da uyku labrotuarı olan bir çok hastane var.fakat genel olarak devlet hastanesi ve üni.hastanelrinde inanılmaz bir yoğunluk var.polisomnografi tetkikini erken bir tarihte çektirmek istiyorsan sana bu konuda ii olan bi kaç özel merkez ismi verebilirim.
CeYHuN SöNMeZ
03-07-2009, 09:25
evet uyku teknisyenyim
aslına bakarsanız ist'da uyku labrotuarı olan bir çok hastane var.fakat genel olarak devlet hastanesi ve üni.hastanelrinde inanılmaz bir yoğunluk var.polisomnografi tetkikini erken bir tarihte çektirmek istiyorsan sana bu konuda ii olan bi kaç özel merkez ismi verebilirim.
bu işi iyi yapan bir kaç merkez ismi verirsen çok sevinirim. bir de sanırım bu tetkiki yaptırırken sosyal güvenliğimden yararlanma imkanım yok..öyle değil mi?
paramedic
03-07-2009, 14:17
bu işi iyi yapan bir kaç merkez ismi verirsen çok sevinirim. bir de sanırım bu tetkiki yaptırırken sosyal güvenliğimden yararlanma imkanım yok..öyle değil mi?
slm..
aslına bakarsan başka bir konu altında bunu yanıtlamıştım ama tekrar etmemin bi mahsuru yok.
İstanbul Uyku Sağlığı Merkezleri ve Laboratuvarları
1- İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi, Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Uyku Bozuklukları Birimi
Adres : İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi, Göğüs Hastalıkları A.D. Çapa - İstanbul
Telefon : 0 212 414 20 00 / 32846
Web Sitesi : www.istanbul.edu (http://www.istanbul.edu/)
2- İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Nöroloji Anabilim Dalı Uyku Bozuklukları Merkezi
Adres : Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, 34098, Cerrahpaşa - İstanbul
Telefon : 0 212 414 31 63
Web Sitesi : www.ctf.edu.tr (http://www.ctf.edu.tr/)
3- Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Uyku Laboratuarı
Adres : Belgradkapı Yolu, No:1 Zeytinburnu - İstanbul
Telefon : 0 212 664 17 00 / 1167
Web Sitesi : www.yedikulegogus.gov.tr (http://www.yedikulegogus.gov.tr/)
4- UYEPAM S.B. Bakırköy Profesör Mahzar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Uyku ve Epilepsi Araştırma Merkezi
Adres : Zuhuratbaba Mah. Demirkapı Cad. Bakırköy - İstanbul
Telefon : 0 212 543 65 65
Faks : 0 212 571 15 09
5- S. B. Süreyya Paşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Uyku Bozuklukları Merkezi
Adres : Başıbüyük, 34844, Maltepe - İstanbul
Telefon : 0 216 421 42 00 (19 Hat)
Faks : 0 216 421 41 10
Web Sitesi : www.sureyyapasa.gov.tr (http://www.sureyyapasa.gov.tr/)
6- Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Göğüs Hastalıkları Kliniği Uyku Merkezi
Adres : Şemsi Denizer Cad. E-5 Karayolu Cevizli Mevkii, 34890, Kartal - İstanbul
Telefon : 0 216 441 39 00 (Pbx)
Faks : 0 216 352 00 83
Web Sitesi : www.sbkeah.gov.tr (http://www.sbkeah.gov.tr/)
7- Alman Hastanesi, Nöroloji Bölümü Uyku Bozuklukları Merkezi
Adres : Alman Hastanesi, Sıraselviler Cad. No:119, Taksim - İstanbul
Telefon : 0 212 293 21 50 (60 hat)
Faks : 0 212 293 47 52
Web Sitesi : www.almanhastanesi.com.tr (http://www.almanhastanesi.com.tr/)
8- Yeditepe Üniversitesi Hastanesi
Adres : Devlet Yolu, Ankara Cad. No:102/104, Kozyatağı - İstanbul
Telefon : 0 216 578 42 72
Web Sitesi : www.yeditepehastanesi.com.tr (http://www.yeditepehastanesi.com.tr/)
9- Şişli Florence Nightingale Hastanesi, Uyku Bozuklukları Bölümü
Adres : Abide-i Hürriyet Cad. No:290, Şişli - İstanbul
Telefon : 0 212 224 49 50 (15 Hat)
Faks : 0 212 224 49 82
Web Sitesi : www.florence.com.tr (http://www.florence.com.tr/)
10- Memorial Hastanesi, Nöroloji Bölümü, Uyku Bozuklukları Bölümü
Adres : Piyale Paşa Bulvarı, 34385, Okmeydanı - İstanbul
Telefon : 444 7 888 - 0 212 314 66 66
Faks : 0 212 314 66 60
Web Sitesi : www.memorial.com.tr (http://www.memorial.com.tr/)
11- VKV Amerikan Hastanesi, Uyku Bozuklukları Merkezi
Adres : Güzelbahçe Sokak, No:20, Nişantaşı - İstanbul
Telefon : 0 212 444 37 77
Faks : 0 212 311 21 90
Web Sitesi : www.amerikanhastanesi.com.tr (http://www.amerikanhastanesi.com.tr/)
12- Somnus Uyku Bozuklukları Merkezi
Adres : Fahrettin Kerim Gökay Cad. Dr. Mithat Süer Sok. No:1, Ak Apartmanı, Daire:14 Sahrayıcedid, Erenköy - İstanbul
Telefon : 0 216 411 01 33
Faks : 0 216 360 21 07
Web Sitesi : www.somnus.com.tr (http://www.somnus.com.tr/)
13- Somnostar Uyku Bozuklukları Merkezi
Adres : Darülaceze Cad. Nadide Sok. No:2, Şişli - İstanbul
Telefon : 0 212 314 12 52
Web Sitesi : www.somnostar.com (http://www.somnostar.com/)
14- Somnoplus Uyku Bozuklukları Merkezi
Adres : Şemsettin Günaltay Cad. No:183/2, Tüccarbaşı, Erenköy - İstanbul
Telefon : 0 216 363 74 07
Web Sitesi : www.somnoplus.com.tr (http://www.somnoplus.com.tr/)
15- Medistanbul Sağlık Hizmetleri
Adres : Rumeli Cad. No:85, Kat:3, Osmanbey, Şişli - İstanbul
Telefon : 0 212 296 48 48
Faks : 0 212 296 85 17
Web Sitesi : www.medistanbul.org (http://www.medistanbul.org/)
16- NPiSTANBUL Nöropsikiyatri Hastanesi
Adres : Alemdağ Cad. Site Yolu, No:29, 34768, Ümraniye - İstanbul (TEM Yolu Ümraniye Kavşağı)
Telefon : 0 216 633 06 33
Faks : 0 216 634 12 50
Web Sitesi : www.npistanbul.com (http://www.npistanbul.com/)
17- Memory Center Nöropsikiyatri Merkezi
Adres : Bağdat Cad. No:109/A, Feneryolu - İstanbul
Telefon : 0 216 418 15 00 - 0 216 418 15 30
Web Sitesi : www.mcaturk.com (http://www.mcaturk.com/)
18- UYKUM Uyku Bozuklukları Merkezi
Adres : Levent Cad. No:29, Levent - İstanbul
Telefon : 0 212 284 10 42 - 43
Web Sitesi : www.uykum.com (http://www.uykum.com/)
19- Osa Sağlık Merkezi
Adres : Deniz Abdal Mah. Başvekil Cad. Deniz Abdal Çeşmesi Sok. No:1, Çapa - İstanbul
Telefon : 0 212 585 44 40 - 0 212 585 45 11
Faks : 0 212 585 45 12
Web Sitesi : www.osasaglik.com (http://www.osasaglik.com/)
20- Beyin Dinamikleri Merkezi
Adres : Vali Konağı Cad. No:83/8, 34371, Nişantaşı, Şişli - İstanbul
Telefon : 0 212 241 59 47
Faks : 0 212 241 02 77
Web Sitesi : www.beyinmerkezi.com (http://www.beyinmerkezi.com/)
21- ENT Center Apne, Horlama ve Uyku Bozuklukları Ünitesi
Adres : İncirli Caddesi, İncirli Durağı, No:97, 34147, Bakırköy - İstanbul
Telefon : 0 212 543 97 97
Faks : 0 212 543 17 17
Web Sitesi : www.ent.com.tr (http://www.ent.com.tr/)
22- Med Amerikan Polikliniği Uyku Bozukluğu Kliniği
Adres : Cemil Topuzlu Cad. No:46, 34726, Çiftehavuzlar, Kadıköy - İstanbul
Telefon : 0 216 468 25 55
Faks : 0 216 468 25 30
Web Sitesi : www.medamerikan.com (http://www.medamerikan.com/)
23- Nöropol EEG ve Uyku Bozuklukları Merkezi
Telefon : 0 212 225 87 43
Faks : 0 212 230 00 54
istanbulda bildiğim bütün merkez isimlerini ve tlf numaralırını verdim bu merkezlerin bir çoğu bilinen ve akreditasyon almış merkezler.buraları araştırmanı öneriyorum.bir diğer konu ise eğer kurumların sgk anlaşması varsa bu işlem için para ödemiyosun yada biraz katkı payı ödüyosun.sgk bu işemin kuruma ödemesini yapıyor zaten.
http://www.uykusuz.biz/images/statusicon/user_online.gif
CeYHuN SöNMeZ
03-10-2009, 18:54
istanbulda bildiğim bütün merkez isimlerini ve tlf numaralırını verdim bu merkezlerin bir çoğu bilinen ve akreditasyon almış merkezler.buraları araştırmanı öneriyorum.bir diğer konu ise eğer kurumların sgk anlaşması varsa bu işlem için para ödemiyosun yada biraz katkı payı ödüyosun.sgk bu işemin kuruma ödemesini yapıyor zaten.
http://www.uykusuz.biz/images/statusicon/user_online.gif
çok teşekkür ederim.emeğinize sağlık...:bowdown:
paramedic
03-10-2009, 18:59
çok teşekkür ederim.emeğinize sağlık...:bowdown:
rica ederim nedemek...
arıdoğan
03-23-2009, 00:27
merhabalar arkadaşlar
kefiri unutmadığınız için teşekkür ederim. kefirden sonra keçi boynuzunu da deneyin sabah akşam yiyin :) 2. dönem ücretli öğrlğe başladım hiç bir derstte oturmuyorum ama geçende müdürün odasında bi toplantı oldu sınıfların genel durumu hakkında. yanlışlıkla elektrikli sobanın karşısına oturmuşum. öldüm öldüm dirildim gittim gittim geldim... Ceyhun kardeşim en kısa zamanda sonuçları alman ve narkolepsisiz çıkman dileğiyle... (msjımı üstteki uyku lab adreslerini görünce düzelttim zira bende bi araştırma yap olmazsa çevre illere git benim gibi demiştim :))
CeYHuN SöNMeZ
03-23-2009, 22:55
merhabalar arkadaşlar
kefiri unutmadığınız için teşekkür ederim. kefirden sonra keçi boynuzunu da deneyin sabah akşam yiyin :) 2. dönem ücretli öğrlğe başladım hiç bir derstte oturmuyorum ama geçende müdürün odasında bi toplantı oldu sınıfların genel durumu hakkında. yanlışlıkla elektrikli sobanın karşısına oturmuşum. öldüm öldüm dirildim gittim gittim geldim... Ceyhun kardeşim en kısa zamanda sonuçları alman ve narkolepsisiz çıkman dileğiyle... (msjımı üstteki uyku lab adreslerini görünce düzelttim zira bende bi araştırma yap olmazsa çevre illere git benim gibi demiştim :))
oy oy oooy çok fena olur o sobanın karşısında sıcak ortam da eheh :s4: valla fırsat bulabilsem gidicem bir lab. a ama gidemedim bir türlü işte. ben de çok merak ediyorum sonucunu doğrusu :deli:
uyku testine girdin demek ceyhun hadi hayırlısı o zaman.bu arada kefiri bir süredir bıraktım ama başlıcam gene.iç iç gına geldi valla:)
vBulletin v3.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.