Orijinalini görmek için tıklayınız : yeni yılınız kutlu olsun
sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreginde hissedecegi,hüzünlerin dostluklarla silinecegi,ümitlerin hiç bitmeyecegi saglık,mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle geçirmeniz dilegiyle.
yeni yılda hayatı tutabilmek,sevgiyi kaçırmamak ve keşke dememek için düşlerinizi ikiye çarpın bu kez.ve onları gerçekleştirecek zaman ayırın kendinize
herkese mutlu yıllar......
Güzel dileklerin için teşekkürler Manolya,
Ben de tüm üye arkadaşlara mutlu yıllar diliyorum. Umarım 2009 yaşadığımız tüm yıllardan daha mutlu, sağlıklı ve huzurlu olur.
umarım sevgili salome......
CeYHuN SöNMeZ
12-31-2008, 21:31
sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreginde hissedecegi,hüzünlerin dostluklarla silinecegi,ümitlerin hiç bitmeyecegi saglık,mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle geçirmeniz dilegiyle.
yeni yılda hayatı tutabilmek,sevgiyi kaçırmamak ve keşke dememek için düşlerinizi ikiye çarpın bu kez.ve onları gerçekleştirecek zaman ayırın kendinize
herkese mutlu yıllar......
sağ ol dileklerin için.ben de herkese mutlu, huzurlu ve en önemlisi sağlıklı günler diliyorum.
yeni yılınız kutlu olsun...
CeYHuN SöNMeZ
12-31-2008, 21:39
bugün biraz kızgınım niye acaba?
yeni bir yıla kızgın ve üzgün olarak girmek hiç hoş olmayacak dogrusu:(
neden kızgınsın manolya?
CeYHuN SöNMeZ
01-01-2009, 00:58
[quote=CeYHuN SöNMeZ]neden kızgınsın manolya?[/quote
bilmem biraz düşün bakalım:(
kefir bulamadın diye mi? :D
tamam ya sana da aradığın kefiri 2009 da bulman dileğiyle sağlıklı, mutlu, sinirsiz yıllar...:)
[quote=manolya]
kefir bulamadın diye mi? :D
tamam ya sana da aradığın kefiri 2009 da bulman dileğiyle sağlıklı, mutlu, sinirsiz yıllar...:)
çok komiksiniz ya.dedigin gibi 2009 da bulabildim anca.......
vBulletin v3.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.