Orijinalini görmek için tıklayınız : hıçkırıgı iki yıldır durdurulamıyor
ABD de yaşayan 25 yaşındaki müzisyen genç iki yıldır sürekli hıçkırıyor.iki saniyede bir hıçkıran talihsiz genç hayatım alt üst oldu diyor.bu sorunu masaya yatıran doktorlar,fiziksel sebep yokken sürekli hıçkırmasına anlam veremiyor.şubat 2007 de başlayan hıçkırıgı geçirmek için yapılan ugraşlar ve ilaçların işe yaramadıgı kaydediliyor.doktorlar mide asidinin yemek borusuna kaçtıgı için genç müzisyenin hıçkırdıgını iddia etti.
sabah gazetesi yayınıdır.
şimdi bu adam neyapsın biz yatıp kalkıp halimize şükredelim bence.....
Beterin beteri vardir demisler. Isyanci olmamak lazim, herseye ragmen sükür etmek lazim. Zaman zaman ben bile icimden neden bu uyku sorunu bende cikti diye haykirmisimdir. Ama hic birzaman isyan etmemisimdir.
paramedic
03-06-2009, 14:09
:kızdım: aman tanrım bu bir kabus olmalı.ben bile zaman zaman hıçkırdığımda ve bi kaç dk. geçmediğinde çıldırıyodum.hakkaten zor bi durum.yalnız hıçkırığa anlık bi çözüm buldum.gecen uçakta bi dergide okudum ve uyguladım hakkaten etkili oluo.hıçkırdığında bir kaşık sirke içiçeksin olay bitcek
:kızdım: aman tanrım bu bir kabus olmalı.ben bile zaman zaman hıçkırdığımda ve bi kaç dk. geçmediğinde çıldırıyodum.hakkaten zor bi durum.yalnız hıçkırığa anlık bi çözüm buldum.gecen uçakta bi dergide okudum ve uyguladım hakkaten etkili oluo.hıçkırdığında bir kaşık sirke içiçeksin olay bitcek
bu bilgiyi bizimle paylaşman çok iyi oldu paramedic çünkü banada oluyor zaman zaman özelikle acı bişi yedigim zaman.nefes tutma işi pek işe yaramıyor.birde bunu denemek lazım:thumbsup:
Valla son 10 yildir hic hickirik oldugumu hatirlamiyorum ama kücükken ninem hickirigi olan kisinin korkutuldugu zaman hickirigin gectigini söylerdi, gerci pek mantikli bi fikir degil ama:)
paramedic
03-06-2009, 18:16
bu bilgiyi bizimle paylaşman çok iyi oldu paramedic çünkü banada oluyor zaman zaman özelikle acı bişi yedigim zaman.nefes tutma işi pek işe yaramıyor.birde bunu denemek lazım:thumbsup:
sendede işe yaramasını ümit ediyorum...:s4:
vBulletin v3.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.