PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : paylaşmaya varmısınız

manolya
01-15-2009, 11:15
keşke tekrar 17 yaşıma dönebilseydim.o günlerde oldugu gibi kıpır kıpır deli dolu yaşayabilseydim hayatımı.en güzel yaşlarımı bu uykusuzlukla geçirdim.nasıl geçti anlamadım ogünleri.hayatta en çok istedigim şey o mutlu günlere tekrar dönebilmek.

arkadaşlar sizin keşkeleriniz neler paylaşmaya varmısınız??

manolya
01-16-2009, 13:23
evt kubay seninde dedigin gibi insan çalışmıyorsa spor yoksa gerçekten içindeki enerjiyi boşaltamıyor.daha öncede spora gitmiştim ama sıkıldım ve bıraktım.spor yaptıgım zamanlarda kendimi daha zinde ve atik hissediyordum.ama iki gündür tekrar spora başladım ve gerçekten acayip yoruluyorum ve bütün sitresimi spor sayesinde atıyorum.
keşkelerimden biride kendimi degiştirebilme yönünde.herşeyden çabuk sıkılıyorum.belkide çabuk pesediyorum.buda benim zayıf yönüm heralde.kendime iyi geldigini biliyorum ama nedense bu iyi şeyin sonunu getiremiyorum bir türlü yarı yolda bırakıyorum hep.
keşke bu huyumuda degiştirebilsem:deli:

şehrazad
01-17-2009, 13:46
Uykusuzluk kesinlikle hayat kalitemizi olumsuz etkiliyor. Uykusuz olduğumda öfkeli, sinirli ve sabırsız oluyorum. Sizler de böyle hissediyor musunuz?

kubay
01-17-2009, 17:40
Malesef bende uykumu alamadigim zamanlar öyle hissediyorum kendimi.

manolya
01-19-2009, 15:18
Uykusuzluk kesinlikle hayat kalitemizi olumsuz etkiliyor. Uykusuz olduğumda öfkeli, sinirli ve sabırsız oluyorum. Sizler de böyle hissediyor musunuz?
kesinlikle aynı düşüncedeyim.uykusuz oldugum zaman hiç bir şeye fazla tahammül edemiyorum.çabuk sinirleniyorum.çok alıngan oluyorum bide.

ya arkadaşlar sizin hayatta hiç keşke dediginiz şeyler olmadımı?mutlaka olmuştur.kimse bişey paylaşmamış ya:deli:

kubay
01-19-2009, 16:46
Manolya, bende keskelerle yasiyorum. Keske yeniden dünyaya gelseydim diyorum yada keske bu uyku sorunu ciktigi güne tekrar dönüpte olmasini engelleseydim diyorum... Kafani ve ruhunu daraltma..uykunun düsmani bunlar...2 gün harika uyuyordum, dün gece yatarken kendi kendimi daralttim ve az uyudum. Keske hayatta hic uyumak olmasaydida bizde kafayi bu kadar takmasaydik.

insomnia
01-19-2009, 17:37
kesinlikle aynı düşüncedeyim.uykusuz oldugum zaman hiç bir şeye fazla tahammül edemiyorum.çabuk sinirleniyorum.çok alıngan oluyorum bide.

ya arkadaşlar sizin hayatta hiç keşke dediginiz şeyler olmadımı?mutlaka olmuştur.kimse bişey paylaşmamış ya:deli:

İşin doğrusu keşkelerle yaşamıyorum. Ama bak şimdi bir keşke kullanacağım: Keşke geriye dönük keşkelerle harcadığımız enerjiyi bugünümüzü daha iyi hale getirmek için kullansak :seytan :seytan

manolya
01-19-2009, 17:40
Manolya, bende keskelerle yasiyorum. Keske yeniden dünyaya gelseydim diyorum yada keske bu uyku sorunu ciktigi güne tekrar dönüpte olmasini engelleseydim diyorum... Kafani ve ruhunu daraltma..uykunun düsmani bunlar...2 gün harika uyuyordum, dün gece yatarken kendi kendimi daralttim ve az uyudum. Keske hayatta hic uyumak olmasaydida bizde kafayi bu kadar takmasaydik.

paylaştıgın için çok tşk kubay.bende aynı şeyleri deyip duruyorum kendi kendime hep.uykunun bu kadar kıymetli bişey oldugunu bilseydim o zamanlar onu kaybetmemek için elimden geleni yapardım.keşke tekrar o günlere dönebilsek.ben şimdi uykusuzluk sorunu olmayan arkadaşlara keşke dememeleri için sadece uyku sorunu degil hayatta degerini bilmedigimiz diger herşey için söylüyorum kıymetini bilsinler.Kaybetikten sonra keşke demek hiç fayda etmiyor dimi arkadaşım.

manolya
01-19-2009, 17:47
İşin doğrusu keşkelerle yaşamıyorum. Ama bak şimdi bir keşke kullanacağım: Keşke geriye dönük keşkelerle harcadığımız enerjiyi bugünümüzü daha iyi hale getirmek için kullansak :seytan :seytan

çok dogru söylüyorsun arkadaşım ama ben eminimki hayatta herkesin bir keşkesi yada(keşkeleri)vardır ve onunla yaşamak zorunda kalmıştır yaşamak istemesede.inkar etsede.dedigin dogru ama bunu yapabilmek o kadarda kolay olmuyor.ama genede hayat herşeye ragmen çok güzel.içinde güzel olmayan şeyleri barındırsada.

kubay
01-20-2009, 18:17
Insomnia, dogru diyosun fakat biliosun bu sorun insanin hayatini cok kötü etkiliyor. Yoksa bende genelde "keskelerle" yasamayi sevmem:)

manolya
01-20-2009, 18:31
Insomnia, dogru diyosun fakat biliosun bu sorun insanin hayatini cok kötü etkiliyor. Yoksa bende genelde "keskelerle" yasamayi sevmem:)
sana tamamen katılıyorum kubay:thumbsup:

kaktüs
01-20-2009, 19:14
Bu konuda seninle tamamen aynı fikirdeyim insomnia. Keşke uyuyabildiğimiz o güzel günlere dönebilsek diye düşünmek hiçbir işe yaramıyor. Uyku sorunu hayatımızı ne kadar kötü etkilerse etkilesin önümüze bakmalı ve şimdiye odaklanmalıyız ne kadar zor olsa da :yikes:

manolya
01-20-2009, 21:24
Zaten keşkelerle yaşayamayızki.Çünkü hayat devam ediyor bir şekilde iyi kötü önümüze bakmalı yolumuza dogru yerden devam etmeliyiz.Etmek zorundayız.Sorun keşkelerle yaşamak degil, keşke dedigimiz şeylerden ders çıkarmaktır. Yada bir daha keşke dememek için ayaklarımızı yere saglam basmayı ögrenebilmektir.

kaktüs
01-20-2009, 21:46
keşke tekrar 17 yaşıma dönebilseydim.o günlerde oldugu gibi kıpır kıpır deli dolu yaşayabilseydim hayatımı.en güzel yaşlarımı bu uykusuzlukla geçirdim.nasıl geçti anlamadım ogünleri.hayatta en çok istedigim şey o mutlu günlere tekrar dönebilmek.
Manolya, bende keskelerle yasiyorum. Keske yeniden dünyaya gelseydim diyorum yada keske bu uyku sorunu ciktigi güne tekrar dönüpte olmasini engelleseydim diyorum...
Yukarıdaki iki yazıda keşkelerlerle yaşadığınızı ve en çok istediğiniz şeyin o eski mutlu günlere dönmek olduğunu yazmışsınız.

Zaten keşkelerle yaşayamayızki.Çünkü hayat devam ediyor bir şekilde iyi kötü önümüze bakmalı yolumuza dogru yerden devam etmeliyiz.Etmek zorundayız.Sorun keşkelerle yaşamak degil, keşke dedigimiz şeylerden ders çıkarmaktır. Yada bir daha keşke dememek için ayaklarımızı yere saglam basmayı ögrenebilmektir.

Bu yazıyı ise sanki ilk mesajı atan siz değil de mesela ben yazmış gibiyim. İçinizde epey bir çelişki yaşadığınızı görüyorum. Umarım son mesajı yazan tarafınız kazanır :res:

manolya
01-20-2009, 23:19
O msjlarda hayatımdaki keşkeleri sizinle paylaşmak istedim.Evt bir bakıma öyle, keşkelerle yaşıyorum şuanda, ben yaşamıyorum demedimki.Ya hangimiz keşkelerle yaşamıyoruzki şu dünyada.Msjımdada belirttigim gibi keşkelerimizle yaşayamayız ama ders çıkarabiliriz.Bazı keşkeler vardırki onlar iyiki yaşanmış deriz.Yoksa bazı hataların farkına nasıl varabilirdik.İçimde herhangi bir çelişki yok,sadece yaşayamadıgım mutlu günlerin üzüntüsü var biraz.O üzüntüyü yaşamasaydım belki şuan bukadar güçlü olamazdım.Buda inkar edemeyecegim bir gerçek benim için.

manolya
01-24-2009, 13:26
ya insan yorulunca uyumazmı arkadaşlar.3 saat boyunca hiç durmadan devamlı yüzdüm.Artık ayakta duracak halim kalmamıştı.Şimdi mışıl mışıl uyurum demiştim ama nerde bir damla uyku girmedi gözüme.Bu kadar yorgunluk ters etki yaptı heralde bende.:banghead3

neyse daha burda ikinci günüm inş uyuyacagım azimliyim:sleeping:

bedide
01-24-2009, 15:35
bugün, benim de uykusuz günlerimden biri.keşkelerle hayat geçmiyor.ben herşeye rağmen önümde neler yapabilirim diye düşünüyor geçmişe saplanmamaya çalışıyor ve araştırıyor küçücük bir ışık için bekliyorum :) biliyorum ki herşeyde bir hayır var.sadece biraz sabır gerekiyor.:sleeping:

manolya
02-07-2009, 23:34
paylaşmaya varımda paylaşacak kimse yok buralarda.ya bir sürü yeni üye var sitede ama bir tane bişey paylaşan yok.arkadaşlar yazın lütfen bişeyler sadece üye olup bırakıyonuz.yazınki konuşacak bişeyler olsun ya.elinizi korkak alıştırmayın:s4: :s4:
ŞAKA BİR YANA GERÇEKTEN ÇOK SIKICI OLMAYA BAŞLADI BURASI.KİMSE BİŞEY YAZMIYOR.ARADA BEN YAZIYORUM BİŞEYLER NİYEYSE BENİM YAZILARIM HEP TEPKİYLE KARŞILANIYOR.BUNA GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLÜYORUM.NEDEN ÇOGU KİŞİ TEPKİ VERİYOR BENİM YAZILARIMA ANLAMIYORUM.:banghead3

bedide
02-12-2009, 16:56
kimin ne dediğine fazla takılma manolya'cığım.burada bulunan herkesin bir problemi var ve herkes burada bir şeyleri paylaşacak ki birbirinden faydalansın.

manolya
02-12-2009, 18:53
çok haklısın bedide.ama zaten kimse dogru dürüst bişey paylaşmıyor iyi kötü ben yazıyorum bişeyler ondada tepkiyle karşılaşıyorum bu beni üzüyor.biz burda birbirimizi üzmek için degil,destek olmak için varız öyle degilmi.bu konudaki yorumunu paylaştıgın içinde çok tşk ederim sana bitanesin sen bedidecim:thumbsup:

bedide
02-13-2009, 13:52
çok haklısın bedide.ama zaten kimse dogru dürüst bişey paylaşmıyor iyi kötü ben yazıyorum bişeyler ondada tepkiyle karşılaşıyorum bu beni üzüyor.biz burda birbirimizi üzmek için degil,destek olmak için varız öyle degilmi.bu konudaki yorumunu paylaştıgın içinde çok tşk ederim sana bitanesin sen bedidecim:thumbsup:

dertler,problemler paylaşılarak hafifler.senin de dediğin gibi ,birbirimize destek olalım ki, derman bulalım.esas sana teşekkür etmek lazım çünkü burayı en canlı tutan,en istikrarlı şekilde burada bulunan yine sensin manolya'cığım.

manolya
02-13-2009, 14:35
Aman efendim tşk ederim.bunun farkına varılabildiyse ne mutlu bana.bak hemen şımardım şimdi:s4:

bedide
02-14-2009, 13:41
gerçekleri söyledim manolya'cığım,şımarmayacak bir olgunluğa sahipsin. :thumbsup: