Orijinalini görmek için tıklayınız : Rahat uyku uyumak istiyor musunuz?
En önemli kıstas bulundu!
02.02.2009 09:36
"ABD'nin Pittsburgh Üniversitesi bilim adamları kadınlar için rahat ve huzurlu uykunun ilacını buldu. Yaşları 42 ile 52 olan bin 938 kadın üzerinde yapılan incelemelerde sorunsuz bir uyku için en önemli şeyin sorunsuz ve mutlu bir evlilik olduğu tespit edildi. Evli kadınların bekârlara oranla uykularında daha huzurlu olduğunu belirten uzmanlar, "Evliliğinde mutlu olan kadınların erken kalkmak, uyuyamamak, kâbus görmek, stresli olduğu dönemlerde sıkça uyanmak gibi sorunlarının çok az olduğunu gördük. Bekâr kadınlar ise çok daha fazla uyku problemi ile karşılaşıyor" dedi."
Ne diyorsunuz arkadaşlar, haklılar mı?
Kaynak: www.haberturk.com
Haklılarmı bilmiyorum ama burada bir davet var bekar bayanlar için öyle degilmi.Uyuyamayan bekar bayanlar sizler için bu yazı bence.tabi ne kadar dogru bir araştırma orası muamma:bowdown:
Tuhaf şey :smileys_a
Horlayan ve sürekli dönen biriyle birlikte uyumak daha mı sağlıklıymış :deli:
bırak aynı yatak odanın içinde biri olunca bile sinirlerimi bozuyor bunun bi deneme süreci olsada ona göre karar versek ama sanmıyorum çözüm olacağını:(
ben evliyim mesela.ama hiçde denildigi gibi olmuyor.eger bu hastalık sana geldiyse evlilik mevlilik kar etmiyor arkadaş.:bowdown:
twobee sen iyiyim diyordun ne oldu genemi bozuldu uykun.çok geçmiş olsun arkadaşım ya:bowdown:
iyi uyamak icin evlenmek heralde pek akillica bir is degil..bende tvoobe nickli arkadasa katiliyorum..yatarken kesinlikle özgür olmam lazim zaten ciddi uykuya dalma sorunu yasiyorum, kimseyi cekemem yanimda:D
Manolya, tvoobeyi hatirlamisindir. gecenlerdede konusmustuk seninle tvoobe hakkinda. Hani su doktorun yazdigi antidepresiv ilaci cöpe sallayip "biz kendi kendimizede iyilesiriz" diyen kisi...galiba uyku sorunu yine cikmis...gecmis olsun..
merhaba arkadaşlar bu sorun bnde uzun zamandır var ama günlük haftalık değşiyor 3 gün uyuyorum 2 gün uyuyamıyorum işim gereği 6 da uyandığım için zaten bu durun yeterince sıkıntı veriyor bazen ne gerek 3 saat kaldı hiç uyuma diyorum kendime.ama bu durum gerçekten sinir bozucu
hatırladım kubay.ben hep diyorum zaten bu illet insana bir bulaşmaya görsün kolay kolay bırakmıyor insanın yakasını.bu arada dün gece çok güzel uyumuşum nihayet.iki gün uykusuz kaldıktan sonra ilaç gibi geldi bana.yürüyüşten geldim şimdi kendimi çok iyi hissediyorum.şimdi güzel bir kahvaltıda yaparsam beni kimse tutamaz artık bugün atarım kendimi dışarlara:s4: :s4: :s4:
merhaba arkadaşlar bu sorun bnde uzun zamandır var ama günlük haftalık değşiyor 3 gün uyuyorum 2 gün uyuyamıyorum işim gereği 6 da uyandığım için zaten bu durun yeterince sıkıntı veriyor bazen ne gerek 3 saat kaldı hiç uyuma diyorum kendime.ama bu durum gerçekten sinir bozucu
merhaba rahatsızlıgın ne zamandan beri var twobee.bende senin gibiyim 3 gün güzel uyurum sonra 2 gün uyumam.günüm günümü tutmuyor malesef.kaçta yatıyorsun mesela.6 da kalkıyorum demişin.o zaman erkenden uykun gelmesi lazım.uykun gelince hemen yatıyormusun yoksa bekliyormusun.uyku düzeni çok önemli benim doktorum ilk önce uykunu düzene sokman gerekiyor dedi.geç yatıp erken kalkmayı öneriyor.gerçekten işe yarıyor bende.çok geçmiş olsun arkadaşım hepimize....
sen nediyorsun bu bitkiler konusunda twobee hiç denedinmi?iyi gelir belki bir dene bence?
artık bişey denemek istemiyorum ama melisa papatya çeşitli uyku ilaçları bu arada bikaç insidon fena olmuyor ama kalıcı çözüm değiller.valerian root kapsülü extra değişik bişey biliyorsanız onuda deneyebiliri ama yok galiba
otuncaker
04-08-2009, 20:56
Ben o yazdığınız bitkisel ilacıda denedim içeriği kedi otu bir kaç gün iyi gelir gibi oldu sonrasında hiç faydası olmadı ...
Her aksam yemekten sonra yada yatmadan 1-2 saat önce papatya cayi icerim. Cook az bir gevsetme özelligi var. Baskada biseye yaramiyor . Benim sahsen bitkilerden bir beklentim yok. Uykusuzluk tamamen psikolojik, önce psikolojik olarak basliyor ardindan beyin bunu tanimliyor ve kronik hale dönüsüyor. Ayni bendeki gibi. Oturup beklicez , ne gibi tedaviler cikacak. Ben gelecekten umutluyum. Yan etkisi olmuyan ve gercek dinlendirici uyku haplarinin birgün piyasaya cikacagina inaniyorum. Sabir etmek lazim.
vBulletin v3.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.