PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : lütfen yardım !!!

SIRIOS
02-19-2009, 17:36
Kızım 18 aylık, son bir aydır yaptıklarını hiçbir zaman yapmadı, doğduğundan beri düzenli uykusu vardı. Son bir aydır bitmiş durumdayım.. Gece yarısı 3'den önce kesinlikle uyumuyor, 3'den sonra da bitik vaziyette zorla uyutmaya çalışıyorum..ağlayarak uyuyor.. uykuyu kabul etmiyor..
Geceleri uyumak istemiyor, denemediğimiz yol kalmadı.. gündüz uyutmadık-gece yine uyumadı, yatmaya yakın yoğurt,süt vs. veriyoruz banamısın demiyor, konuşuyoruz uykunun gerekliliğini, güzelliğini, ertesi gün neler yapacağımızı vs.. - yine olmuyor, gündüz dışarı çıkıyor park vs. derken yoruluyor-yine uyumuyor, oyunlar yapıyoruz yine olmuyor, banyo yapıyoruz yine olmuyor, doktor şurup verdi onu verdim - o bile işe yaramadı, gece çayı aldım- o da işe yaramadı.. yatağına yatırıyorum - ağlıyor, yatak odasına yanımıza yatırıyorum-ağlıyor, yatırmıyorum uykusuzluktan yürüyemiyor ama yine de uyumamak için direniyor, göz kapakları kapanıyor zorla açıyor... çıldırmış durumdayım. Tek uyuduğu yer araba, gece yarısı sokağa çıkmak da bu soğukta çok zor, hele ki onu uyutacağız diye kaza yaptıktan sonra artık dışarı da çıkmaz olduk.
Çalışan bir anneyim ve artık bedenen ve ruhen bitmiş durumdayım. Bizimle aynı durumda olan yada bu durumu atlatmış olan arkadaşlardan fikir ve öneri bekliyorum..