PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 28. Uluslararası İstanbul Film Festivali

salome
04-08-2009, 17:13
Arkadaşlar ben bu film festivaline öğrencilik yaşlarımdan beri aşığım. Allahtan kız şimdi hazırlık sınıfında (anaokulunda) da hafta içi de gidebiliyorum. Hafta içi gündüz matineleri 3,5 TL :s4: Geçen Cumartesi akşamı küçük prensesi anneannesine bırakıp Emek sinemasında Gir Kanıma adlı bir İsveç vampir filmi izledik. Ben çok beğendim ama eşim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim o da rövanş olarak bana evde Twilight adlı Amerikan vampir-gençlik filmini seyrettirdi.

Gir Kanıma 8/10
Twilight 7/10

manolya
04-08-2009, 18:50
Arkadaşlar ben bu film festivaline öğrencilik yaşlarımdan beri aşığım. Allahtan kız şimdi hazırlık sınıfında (anaokulunda) da hafta içi de gidebiliyorum. Hafta içi gündüz matineleri 3,5 TL :s4: Geçen Cumartesi akşamı küçük prensesi anneannesine bırakıp Emek sinemasında Gir Kanıma adlı bir İsveç vampir filmi izledik. Ben çok beğendim ama eşim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim o da rövanş olarak bana evde Twilight adlı Amerikan vampir-gençlik filmini seyrettirdi.

Gir Kanıma 8/10
Twilight 7/10

nerde gündüz matinesi bende katılmak isterim:s4:eşinizin uyguladıgı taktikde güzel ama:s4:

salome
04-08-2009, 19:25
nerde gündüz matinesi bende katılmak isterim:s4:eşinizin uyguladıgı taktikde güzel ama:s4:
Kadıköy Reks, Beyoğlu Emek, Atlas, Yeni Rüya, Beyoğlu. 11.00, 13.30, 16.00. Ve acele etmenizi tavsiye ederim; birçok filme bilet kalmadı:(

şehrazad
04-16-2009, 12:13
Ben de birkaç tane çok güzel film seyrettim Salome.

Mesela Milk'e gittim. Vizyona girecek tabi, festivalde vizyona girme ihtimali olmayan değişik ülkelerin filmlerini kovalamak lazım biliyorum ama Sean Penn'i çok sevdiğim için bekleyemedim. Film tahminimden de güzeldi. Pazar günü de annemle Yuva (Home) diye bir Fransız filmine gittik. Fransızcaydı ama Belçika-İsviçre-Fransa ortak yapımıydı sanırım. Başrolde İsabelle Hupert oynuyordu. Muhteşemdi. Senaryo ve diğer oyuncular, özellikle çocuk olanlar:thumbsup:
Ama evvelki Pazar -festivalin ilk pazar günü Üç Bilge Adam diye bir Fin filmine gittim, korkunç sıkıcı geldi. Beyaz Zambaklar Ülkesi'ni okuduktan sonra Finlandiya'ya karşı ciddi bir hayranlık duyuyordum, belki ülke hakkında yeni bir şeyler öğrenirim diye düşünmüştüm ama maalesef öyle olmadı :(

özlem
04-20-2009, 14:32
Bir festival daha bitti maalesef. Yuva'ya ben de gittim Şehrazad, keşke haberleşseymişiz. İnanılmaz etkilendim. Avusturya'nın yabancı film dalında Oscar adayı Rövanş diye bir filme gittim. Yer kalmamıştı, tamamen doluydu ama ben beğenmedim. İl Divo çok değişikti. Vizyona girecek herhalde, mutlaka görün. Bir de Dori Dörie'nin Kiraz Çiçekleri harbi iyi filmdi.