Orijinalini görmek için tıklayınız : Uyku sorununa çözüm var.....
gislamoglu
05-23-2009, 01:27
Kaliteli uyku uyuyamamaktan şikayeti olan herkesi 23.Mayıs.2009 saat 12.00-14.00 arası Mecidiyeköy Ali Sami Yen stadyumu arkasında bulunan katlı otoparkın 6.katındaki kültür merkezine bekliyoruz.0532 783 16 95
Sayın Gizlamoğlu,
Çok geç haber vermişsiniz. Bari nasıl bir buluşmaydı, neler paylaşıldı biraz anlatın.
gislamoglu
05-24-2009, 15:48
Merhaba,
Evet biraz geç haber verdim..::))esasında 35 senedir faaliyette olan(türkiyede değil) bir japon firmasının ürünleri.Genel olarak kaliteli ve sağlıklı yaşama yönelik ürünler.www.nikkenturkey.com.tr adresinde bilgiler var.Denemek lazım.Ben birçok ürününü kullanıyorum.Firmanın Altunizadedeki merkezinde showroom var.Orada tüm ürünleri görme ve deneme şansı oluyor.Uyku sistemi çok farklı teknolojileri içeriyor.(Manyetik alan tek.,negatif iyon tekn.,uzak kızıl ötesi tekn.)Doğanın enerjilerini bir şekilde ürünlere aktarmışlar..vücuttaki stresi yok ediyor,dolaşımı dengeliyor.Toplantıya Adanadan katılan Dr Hakan Eren çok faydalı bilgiler verdi.Özellikle astım ve koah hastalığında ürünleri kullanıp ciddi olumlu sonuç aldığı hastalarından bahsetti.İngilizce biliyorsanız gislamoglu@gmail 'e mail adresinizi gönderirseniz farklı bilgileri de gönderirim.
İyi günler diliyorum.
güzide
vBulletin v3.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.