PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Horkes bir işe yarıyor mu ?

feres09
08-24-2009, 19:06
benim burun deliklerinin tıkanıklığından dolayı uyku apnesi problemim var .ameliyttande her nedense çekiniyorum ...

TV 8 de bunu türkiyeye getiren firmanın yetkilisi öğe öğe bitiremedi...Benim pek aklım yatmadı . eczanede gördüm dandik bir plastik halka gibi geldi ,85 tl deyince almadım .gerçekten bir işe yarıyor mu ?

kubay
08-24-2009, 23:50
Siteye hosgeldin feres09, öncelikle gecmis olsun. Eger ameliyatla düzelebilme imkani varsa ve imkanlarin el veriyor ise hic düsünme ve yaptir burnunu. Kaliteli uyku=kaliteli yasam. Doya doya uyu. Hayatin tadini cikar.

Kubay

kutlu
09-21-2009, 01:32
Ben aldım, bir hafta kadar kullandım, bu sürede faydasını görmedim ve biraz uğraş ile iade ettim. Kullanma kılavuzunda yazanlar ile telefonla ithalatçıyı aradığınızda size önerilenler birbirine ters, iade etmek istediğimde falanca süre kadar kullanın dediler. Dedikleri süre kadar kullanılması da imkansız, zira alet burnumda durmuyordu bile, uyandığımda yatakta yerlerde arıyordum. Kılavuzunda prensibini biraz açıklamaya çalışmış, çip falan demiş ama açıkçası elektronik araştırma geliştirme konusunda çalışan bir mühendis olarak belirtilmiş açıklamaları biraz saçma buldum, daha çok teknolojik terimlerle "her derde deva ilaç" satanlarınkine benzettim. İşe yarıyorsa sadece telkin yüzündedir diye düşünüyorum, bence bundan öte bir faydası yok. İade etme garantisi verdikten sonra iade etmemeniz için şartlar öne sürüp sizin kendinizi yanlış kullanıyor hissetmenizi sağlayıp verdiğiniz parayı unutturmaya yönelik bir kandırmaca olduğunu düşünüyorum.

Dediğim gibi tıbbi bir yönü olmayan kandırmaca "bence", almamakla iyi etmişsiniz yine "bence". Tabi bunlar sadece benim görüşüm, kullanıp memnun olan birini(reklamlarda hariç) tanımadım hiç.

yeliz
09-25-2009, 10:12
öncelikle geçmiş olsun hastalığınız gerçekten çok hassas bir rahtsızlık

bu hastalığı yenmek için öncelikle zayıflamanız gerekir, spor yapmanız gerekir, kanserojen maddelerden uzak durmanız gerekli

zinde kalıp hemde spor yaparak zayıflıyorsunuz market alışverişlerinizi ordan görünce para kazanıyorsunuz ve çevranizide para kazandırıyorsunuz.

eğer katılmak isteyen olursa adreslerine katalogları gönderirim.