PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HBS için pexola kullanlar.

levo54
09-03-2009, 22:34
iyi akşamlar arkadaşlar.hbs için noroloji bülümüne gittim ve bana doktor pexola 0,250 verdi(parkınson hastalarında kullanılan ilaçlardan biri).şimdilik yarım kullanacağım.1 hafta sonra tekrar doktora gıdeceğim duruma gore tam kullandırabılır.fakat eczaneye ılacı almaya gıttığımde eczacı ilacın prospektüsünü okumamamı tavsiye etti.yan etkilerin dolayı ınsan etkilenebiliyormuş.bi şekılde kendını şartladırabılıyormuş.açıkcası bıraz korkuttu benı ben yınede okudum yanetkılerını.
belli başlı yan etkıleri

-anormal rüyalar
-zihin karmaşası
-mantıksız ve yalnış düşünceler
-gerçekte var olmayan şeylerigörme yada işitme!
-olaylara gerçeğin dışında anlamlar yüklenmesi
-yüz,ağız ve boğazda şişme,kurdeşen ve bunlara eşlik edebilecek nefes darlığı
-uykulu hal ve ani uyku çökmesi
-hastalıklı kumar oynama isteği ???
-aşırı cinsel aktivite

bu ilacı kullanıpta yukardıdaki yan etkilere maruz kalan kimse varmı acaba.paylaşırsanız sevinirim.teşekkürler

CA_N__
09-10-2009, 22:27
ben yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum pexola> yı bende 250 mg başladım ve şu anda 1000 mg kullanıyorm onsuz bir gunum geçmiyor yani pexolaya bagımlı oldum sizede çok geçmiş olsun bizi bizden başkası anlamaz.....

Kashmar
09-29-2009, 01:33
hbs için pexsola aldım iyi uyutuyor ama baş ağrısı yaptı kullanmıyorum.vücuttaki demir bağlamına baktırdınızmı?benim hbs nin nedeni oymuş demir depom sıfırmış demir yüklemesi yaptımı 6 aylık ,uyku düzene giriyor,ayaklarımın canı sıkılmıyor:)ona bi baktırın demir bağlamınız nasıl .10 yıldır var hbs

levo54
10-07-2009, 20:25
ıkınızede tesekkurler sureklı yazmaya çalışıyorum ama bı turlu basarılı olamadım.mesaj yazamıyorum umarım bunu yazabılırım.benım su anlık yanetkı yok ama ağrılar dewam edıyo uykusuzluktan zommbıye dondum.sansa doktorumda baska sehıre tayın oldu.artık baska doktora çıkacağım.demir konusu benımde aklıma takıldı yıne çıkıp demır eksıklığındenmı kaynaklanıyor dıye bı sormalıyım doktora anlaşılan.tekrar tesekkur ederım her ıkınızıde.allah şifa nasip etsin.