Orijinalini görmek için tıklayınız : Evinizde 300 TL ye uyku testi
uykuteknisyeni-İstanbul
03-17-2010, 23:22
İstanbulda,Evinizde,kendi ortamınızda uyku testi 300 T.L. ye Yapılır...görüşmek Isteyen 05067889940
yapıldıda ne oldu koca bir hiççç dünyanın parasını verdim bu teste ama hiç bir sonuç alamadım..durumummu hala aynı uykusuz uykusuz yaşıyoruz işte:(
uykuteknisyeni-İstanbul
03-19-2010, 04:32
size uyku testi neden yapılmıştı?
uykusuzluk için..10 seneyi aşkın uykusuzluk var ama doktorlar çare bulamıoyr..
uykuteknisyeni-İstanbul
03-19-2010, 14:03
Uyku testi genelde nefes durması( uyku apnesi) ve horlamanın saatte ne kadar olduğunu anlayabilmek için yapılır..buna ahi( apne hipopne indeksi ) denilir ..uykusuzluğa ( insomnia ) denilir.Psikiyatrilerin baktığı bir rahatsızlıktır.Hatta psikolojik rahatsızlığa girdiği için özel sigorta ve sgk uyku testini karşılamaz :)
Uyku testi genelde nefes durması( uyku apnesi) ve horlamanın saatte ne kadar olduğunu anlayabilmek için yapılır..buna ahi( apne hipopne indeksi ) denilir ..uykusuzluğa ( insomnia ) denilir.Psikiyatrilerin baktığı bir rahatsızlıktır.Hatta psikolojik rahatsızlığa girdiği için özel sigorta ve sgk uyku testini karşılamaz :)
bana boşuna yaptılar yani..çokta bilinmiş iyi bir doktora gittim..sigorta karşılamadı zaten özel yerinde bu teste girdim....psikiyatride bişeyin yok diyor:s4:ama ben uyuyamıyorum:banghead3
Sayın Manolya,
Neden uyuyamadığınızı dr'lar ne şekilde yorumladı? Sizin bu konuda bir tesbitiniz var mı?
psikolojik diyorlar elle tutulur gözle görülür bir sebep bulamıyorlar..psikolojik bir sorunumda yok bana göre..sebebini bulsalar çözüm arkadan gelecek zaten..
vBulletin v3.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.