PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hangi Takım

Yoda
04-12-2005, 23:36
Madem bu kadar herkes iddaalı bakalım sitemizin takım tutma eğilimi ne ?

Yalnız lütfen tutuğunuz takımı mesaj olarak atmayınız,ankette oy kullanmanız yeterli olacaktır.Ama ben ısrarlıyım diyorsanız siz bilirsiniz.

:gl:

Not: İsimler alfabetiktir.

Logician
04-13-2005, 00:33
Bu forumun bittiği mesaj budur. :seytan

Türklerin takıldığı bir forumda üç şey konuşmak tabudur: Siyaset, din, futbol.

Bu üçünden biriyle ilgili bir konu açıldı mı, o forumda nifak tohumları ekilmiş demektir: Üyeler kamplara ayrılır, dayanışma sona erer, üye isimleri "bizden", "bizden değil" şeklinde katagorize edilir, ignore listeleri ve mesaj report düğmeleri sık kullanılmaya başlar ve forum biter. ;)

Çok kötümser tablo çizdim bir de iyi tarafından bahsedeyim: Mesaj sayısı geometrik olarak artar! :coolgleam

Yoda
04-13-2005, 00:49
Heheheh :lol:
Boşuna mı hangi takımı tutuğunuzu mesaj olarak atmayın dedik ;)

Çiğdem
04-13-2005, 10:16
Bu anketin sonucunu en çok morphy nin görmesini istiyorum. :3s:

Tanis
04-13-2005, 17:27
sitede zaten siyaset ve din konuşmak yasak :sus:

Geriye bir futbol kalıyor :worshippy

hemen öyle menfi olma ya site bitti falan diye yaa :seytan

zati şu an iki grup var anladığım kadarıyla :chatter:

morphy vs çiğdem

onlarda yakında anlaşırlar herhalde :6:

Kafka
04-14-2005, 12:04
Türklerin takıldığı bir forumda üç şey konuşmak tabudur: Siyaset, din, futbol.

Bu üçünden biriyle ilgili bir konu açıldı mı, o forumda nifak tohumları ekilmiş demektir: Üyeler kamplara ayrılır, dayanışma sona erer
Bir sitenin kamplara ayrılması aslında o kadar kolay ki, saydığın konulara bilr gerek yok. Bak Tanis grupları ayırmış bile gerçek uykusuzları saymış, benim aklıma karşı gruplar olarak gerçek olmayan uykusuzlar ve uykucular geliyor :seytan

fener
05-02-2005, 15:19
canım kardesim yoda

siteye girdiğimde takım tutma konusunda bir ankete rastladım. Ne ilginçtir ki birinci sırada beşiktaşı görüp şok oldum herhalde harf sırasına göre bir düzenleme yapılmış aksaklık birkaç gün içerisinde kendiliğinden düzelecektir :s4:

Yoda
05-18-2005, 18:36
Daha anketin başındayız,mutlaka değişecektir

RoboRoach
09-25-2005, 03:50
Değişir değişir

voo doo
10-16-2005, 15:10
benimle beraber 12 kişi oy vermiş sitede 12 kişi mi war ehihihihi

LunarH2O
10-17-2005, 18:08
Valla 12 kişi yok da (ana sayfaya bakılırsa toplam 163 kayıtlı üye arkadaşımız varmış) ama zahmet edip yazan yaklaşık o kadar. Siteye katkıda bulunun ey ahali; size buradan tekrar sesleniyorum.

Not: Vallahi site sahibi yada moderatör değilim. :wasntme-s Hatta uykusuz bile değilim. Sadece bizim ülkemizde de intenet üzerinden ciddi bir şeyler paylaşıbileceği ve aynı sorunu paylaşan insanların biraraya gelebileceği fikrine destek olmaya çalışıyorum.

uykusadecezamankaybıdır
05-01-2006, 05:41
Fenerbahçe Spor Kulübü :thumbsup:

MoRPhY
05-06-2006, 11:20
Selamlar..

ya burda fener onde gozukuyor sonucuda acik ve net.. milletin uykusuzluktan beyni sulanmis fenere isaretlemisler :P.. bak o arkadaslar soyle bi biraz uyusun akillari baslarina gelsin gs ye donerler :P (donerler dedim cunku onceden GSliydi bu arkadaslar fakat iste kahretsinki uykusuzluk olayi fena carpmis.. yasik..)

bu arada cigdemcim gorecek birsey yok yukaridakileri okumussundur sanirim :P.. simid farkli userlerden girip ankete oy werip bi kurnaslik yapardimda kasmaya gerek yok :P..

bu arada sitede iki grup war demissiniz.. morphy vs cigdem :D pauhauah benim koptugum mesajdi bu ya..

cigdem kendine arkadaslarini sec cumartesi kadikoy iskelesinde kapisacaz.. :D

hehe.. neyse bugun 4.gunum we hala uyumadim.. aklima burasi geldi.. uzun suredir takilamiyordum.. tekrardan dondum ama.. herkese selamlar.. dur bide mesajin basina selam yaziim :)

insomnia
05-06-2006, 13:30
Selam MoRPy,
BU takım kavgasına karışmak istemiyordum ama uykusuzluk benim de beynimi iyice sulandırıp Fener'e döndürmeden önce GS'ya oyumu vereyim dedim :seytan

Bugün maçı kazanırsak gece uyumayıp burada kutlama yapalım :s4:

MoRPhY
05-06-2006, 14:45
Mac yarin deilmi ya ? yoksa ben artik uykusuzluktan gunlerimi karistiriyorum :(

insomnia
05-06-2006, 21:30
Mac yarin deilmi ya ? yoksa ben artik uykusuzluktan gunlerimi karistiriyorum :(
Yarınmış abi doğru. Uykusuzluktan günlerikarıştıran benim yani:sh:
Kutlamayı yarın yaparız inşallah.

MoRPhY
05-06-2006, 22:26
insallah fener puan kaybederde sampiyon oluruz artik :D

uyuyamayangüzel
05-07-2006, 02:43
:zzz: ya morphy günleri şaşırıyorsun bak uykusuzluktan birde uykunun zaman kaybı olduğunu söylüyorsun uyku zaman kaybı değildir gereklidir hücre yenilenmesini sağlar güç kazandırır beyni ve bedeni dinlendirir ve daha bir çok önemli işlevi vardır uykusuzluğun tadı nasıl çıkarılır hiç bilmiyorum çünkü bence tadı çok kötü benim hayatımı çok kötü etkiliyor sen uyuma arkadaşım o senin bileceğin şey ama insanların uykuya ihtiyaçları var ve burası uykusuzlara kısmende olsa yardım amaçlı bir site sen bence yanlış yerdesin uyumak isteyenler var burda sen uyumak istemeyenlerin sitesi açıllırsa oraya üye ol bence ok.:thumbsup:

MoRPhY
05-07-2006, 11:23
selamlar..

uyuyamayangüzel ben karistirmamisim.. diger arkadas karistirmis gunleri..

ayrica burada benim gibi dusunen insanlarda war..

simdi oyle birsey soylemissin ki.. artik sabaha kadar yazi yazabilirim bu konuda :).. bak bende onceden uyuyamiyordum.. ozellikle ogrenciyken cok kotu bir durum oluyordu.. fakat bunu kendli lehime cevirdim ve simdide uyumak istemiyorum..

onceden sabah 5-6 ya kadar uyuyamazdim sonra 7 de tekrar kalkip okula giderdim.. tabi okulda ortada hayalet gibi dolasirdim.. daha sonra dedim o aradaki 1-2 saatlik uykudan uyandiktan sonra kotu oluyor o zaman dedim o 1-2 saatide sileyim uyumadan gecirmeye calisayim.. beni dinc tutacak besinlerle besleneyim.. ve gercekten uykumun geldigi zaman uyuyayim.

Bunu basardim 2 gun hic uyumadan durmaya basladim tabiki iki gun uyumayinca ertesi gun istedigim saatte rahatlikla uyuyordum.. sonra bazen abartip dayanabildigim yere kadar dayanmaya calistim.. baktimki insan vucudu dogru besinlerle beslenince uykusuzlugu bir yere kadar kaldiriyor..

ve bunu dahada lehime cevirmeye calistim.. ben webmasterim.. elime bir is aldigim zaman kesintisiz calismak lazim.. dedim o zaman bu projenin herseyi oturuncaya kadar uyumayayim.. bazen 3-4 gun uyumadan durdugum oluyordu. we tamamen tek birseye yogunlasiyordum.. normalde uykusuzluk arttikca insanin dikkatini toplamasi zorlasir ve hata yapma orani artar.. ayrica tum vucut islevleride inanilmaz sekilde yavaslar.. benim tek zorlandiklarim bunlardi.. bunlari birazcik olsun azaltacak seylerde besinler we bol bol dus yapmak..

simdi artik okul zamanlarinda yasadiklarimi dusununce keske diyorum bunlari daha onceden yapsaydim.. yani madem ortada bir problem war. we birsuru sey denememe ragmen bu problemi cozemiyorsam o problemi bi sekilde kendi lehime cevirmeye calistim.

su anda uykudan da acikcasi nefret ediyorum.. we bana tamamen zaman kaybi olarak geliyor.. herzaman dedigim gibi keske hic uyuymamak icin bir ilac vs.. birsey olsa.. yine her zaman dedigim gibi insan kendisini sadece uykudayken kontrol edemez.. eger ben kendimi kontrol edemiyorsam ve uyurken hicbir proje vs.. uretemiyorsam boyle bir olayi niye seveyim..

ben anti uyku diyorum..

senin fikirlerinede saygi duyuyorum..

şehrazad
05-10-2006, 20:56
MoRPhY, inandığın tezi gerçekten iyi savunuyorsun.

Şu başlığı okudun mu?
http://www.uykusuz.biz/showthread.php?t=135

Orada benim okuyup alıntı yaptığım bir yazı var. Sağlık açısından 7-8 saat uyumamız gerektiğini, yoksa hipertansiyon, kalp problemleri ve diyabet gibi tehlikeli hastalıklara yakalanabileceğimizi söylüyorlar. BU konuda ne düşünüyorsun?

MoRPhY
05-10-2006, 21:57
avukat olacak adamdim da bakma site tasarlicaz diye ugrasiyoz :D..

bu arada o konuya da bir cvp yazdim..

Çiğdem
05-11-2006, 15:45
Görüyorum ki morphy meydanı boş bulmuşsun olmuyor böyle.
Sizin için üzülerek söylüyorum ki biz yine şampiyonuz.
6-0, 4-0 bilmiyorum artık sana neler hatırlatıyor.Çok lafa gerek yok.15.05.2006 pazartesi günü artık tbrk mesajlarınızı bekliyoruzzzz.

MoRPhY
05-11-2006, 17:13
tamam ligde sampiyon olun sonra bide tekrar yayla kupasini alin walla teprik edicem :D..

nede olsa turkiyeye ilk uluslar arasi kupa getiren takimsiniz.. Yayla kupasi :P.. he onda final oynamissiniz kupayi aldiniz mi bilmiyorum.. ama final oynadiniz ya almis kadar olmussunuzdur :P

Çiğdem
05-11-2006, 18:08
Tartışmaya hiç gerek yok Şampiyon belli büyük takım belli.
Sizin gibi gençleri kadıköy'de görmek isterizz:s4: