Orijinalini görmek için tıklayınız : Tuna Kiremitçi Son Kitabı
Yeni kitabı Yolda 3 kişi,204 sayfa olarak çıkmak üzere.Online kitapçılar önsipariş alıyor.Bilgilerinize :deli:
Yakup, Leyla ve Halil yollarında gidiyorlardı. Onları düşsel bir kavşakta ben buluşturdum. Yol arkadaşlığı yapan bir üçlüden çok yazgıları kesişmiş üç kişi gibi geldiler bana. Tanıdığım insanlardı hepsi; içlerinde benden ve sevdiklerimden parçalar vardı. İyi anlaşacaklarını umuyordum başlangıçta; ne var ki onları oluşturan çizgiler netleştikçe, umduğum gibi geçimli olamayacaklarını anlamak zorunda kaldım. İstemesem de öğrendim: Yoldaş da olsalar, aynı yolun yolcusu değillerdi...
gayduruguppakcemil
05-03-2005, 00:55
Cikti...
12 YTL
204 sayfa
iki bos sayfa da hediyesi...
Masanin ustunde duruyor...
Ama tercihimi ondan yana degil de baska bir kitaptan yana kullaniyorum bu aksam...
insomnia
05-03-2005, 01:04
Ama tercihimi ondan yana degil de baska bir kitaptan yana kullaniyorum bu aksam...
Hangi kitap, ben mi çok meraklıyım siz mi biraz ketumsunuz acaba :confused:
gayduruguppakcemil
05-07-2005, 00:35
Cesur Yeni Dünya
Aldous Huxley
Siz ne kadar meraklısınız bilmemekle beraber, ben ketum değil geveze bir kişiyim bilakis.
Ara ara aksiliğim tutup sustuğum da oluyor tabi...
Ve sahne korkusu kısmen...
Ama o başlayıp da bir türlü bitmeyen kitaplar var ya...
Mesela A. Altan'ın Aldatmak'ı..
Merak ettim. Aldım.. Ama sevmedim.. Yarım kaldı kitap.
Baudolino mesela. Eco.
Ne güzel bir kitap.
Ama araya zaman girdi.
Sonra bir baktım bütün isimler yabancı bana.
Kaldı bir kenarda, küskün.
Şaka maka kötü hissediyor insan kendisini...
Tuhaf bir suçluluk duygusu..
Bir de bittiği halde bitmeyen kitaplar var.
Mesela Lem.
Bir gazla çevirmişler kitaplarını Türkçe'ye...
Bir gazla okudum
Çok keyifli, akıcı, duru...
Ama bir kusuru var...
Hiçbir kitabı kitap bittiğnde bitmiyor aslında...
Sanki yazarken yazarken sıkılmış, yeter demiş, bırakıvermiş...
Tabi bir de bitti diye üzüldüğümüz kitaplar var...
Bu aralar Guinn'e merak sardım.
Her kitabı bittiğinde keşke bitmeseydiler geçiyor aklımdan.
Allahtan ne çok yazmış...
Ve ne çok çevirmişler...
Hala var okumadıım kitabı..
Sırada... Ne iyi oldu hatırladığım...
Kiremitçi'ye ayıp olacak..
Kitabı aldım elime tekrar...
Ne güzel bir kapak yapmışlar...
E, alıştık tabi, Can Yayınları kapklarına...
Güzel resim, koy bunu kapak olsun...
Kitap hakknda fikrim yok ama kapağını çok sevdim..
(konuyu biraz dağıttım mı ney??)
Cesur Yeni Dünya
Aldous HuxleyBende başladım ama bitirmedim filmi seyretmekle yetindim.Aslında belkide ingilizce okumaya çalışmamalıydım.
Ve sahne korkusu kısmen...Keyfine bak burada yabancı yok :3:
Mesela A. Altan'ın Aldatmak'ı..ooohhh neyse bu adamı bir ben sevmiyorum diye düşünüyordum.
Baudolino mesela. Eco. Bitirene kadar canım çıktı,ne okunması zor kitaptı öyle
Bu aralar Guinn'e merak sardım.Bir çok arkadaşımdan methini duydum bir kitabını olumak istiyorum özellikle tavsiye edeceğiniz,önce şunu oku dediğiniz bir kitabı var mı ?
gayduruguppakcemil
05-08-2005, 01:00
Yerdeniz Uclemesi var...
Ama zaten bes kitap olmus durumda...
Devam etmeyeceginin de bir garantisi yok :-)
Bence en iyisi Yerdeniz Oykuler'ni alip bir okumak....
Hem tam bahar kitabı...
Balkonda, piknikte, vapurda, caybahcesinde, bir solukta okunuverecek, keyifli, guzel bir yeni dunya.... Hosuna giderse devam edersin YD Uclemesine...
Aslinda bir de klasigimiz var, Mulksuzler, ben onunla baslamistim, hem anarsist bir dunya utopyasi, ve en olasi haliyle, bu dunyada degil, bir ote-dunyada, hem de kadin gozuyle... Mutlaka okumak lazim... O kadin gozu, gercekten kucuk bazi detaylari oyle guzel alivermis ativermis ki kitabin icine, sonucta tartisacak cok sey var belki kitapta, ama okumakta fayda var...
Ama hepsinden ote, Ucustan Ucusa var, yepyeni bir kitap... Eger ondan sonrasi varsa ben kacirdim demek... Butun kitaplari icinde en temelsiz, altyapisiz, ama en dinlendirici olani belki de... Gene ayni terimi kullanacagim, bahar kitabi, birden aklimdan oyle tanimlamak geciverdi...
Dunyaya Orman Denir, Bagislenmann Dort Yolu, Balikcil Gozu.....
Bence al birini Tanis emmi, bu yeni moda fantazi edebiyati dedikleriniden hoslaniyorsan, Guin'e bayilirsin. bilim kurgu seviyorsan, mutlaka seversin... Begenmezsen parani iade ediyoruz...
Ne cok reklam yaptim ama...
Ben de Uçuştan Uçuşa'yı yarım bırakmıştım. Zaten zorla okuyordum, çünkü bir arkadaşım okumamı istemişti. Böyle bir hayal kırıklığından sonra Mülksüzleri okumak için hiç hevesim kalmadı.
Tuna Kiremitçi çok satan ama hiç okunmayan bir yazar galiba. Ben de bir kitabını aldım, iki sayfa okuyup bıraktım.
vBulletin v3.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.