Orijinalini görmek için tıklayınız : Dan Brown
Dan Brown'ın son türkçeye çevrilen kitabı olan İHANET NOKTASI için online kitapçılar onsipariş almaya başladılar. :deli:
NASA’ya bağlı bir uydu Kuzey Kutbu’nun derinliklerine gömülü nadir bulunan bir nesnenin varlığını belirler. Bir süredir bocalamakta olan NASA bunu bir zafer olarak niteler. Amerikan uzay politikasını ve yaklaşmakta olan başkanlık seçimini derinden etkileyecek bir zaferdir bu... Başkan, Beyaz Saray Gizli Haber Alma Analisti Rachel Sexton’ı Milne Buzul Katmanı’na gönderir. Karizmatik bilim adamı Michael Tolland başkanlığında uzmanlardan oluşan bir ekiple Kuzey Kutbu’na giden Rachel, bir süre sonra akla gelmedik bir oyunu ortaya çıkarır. Tüm dünyayı amansız bir düşmanlığa sürükleyecek bir bilim sahtekârlığı söz konusudur.
Ya ben artık Dan Brown okumayacağım. İlk başta hoşuma gidiyordu ama artık vakit kaybı gibi gelmeye başladı :Protest_e
Arkadaşlar İhanet Noktası'nı okumaya başladım. Gerçi eve alınmasa gidip almayacaktım ama... (sorumluluktan kaçış) Gecenin bir köründe kafa başka birşeye çalışmazken okunacak en iyi kitap (çamur atmaya devam). Gerçi bu sefer çok teknolojik ve bilimsel veri var ama yine de sürükleyici (son bir övgü, okuyorum ya :s4: )
Hiçbir konuda büyük konuşmamak lazım valla :sus:
Logician
05-24-2005, 22:00
Süper kitap, süper!
insomnia
05-28-2005, 23:24
Süper kitap, süper!
bence de :thumbsup:
Dan Brown'ın baş karakterlerinin hep bir fobisi olması ve super araçlarla bir anda dünyanın bir ucuna gitmesine gıcık olmaya başladım.
şehrazad
06-02-2005, 23:21
Dan Brown'ın baş karakterlerinin hep bir fobisi olması ve super araçlarla bir anda dünyanın bir ucuna gitmesine gıcık olmaya başladım.
Tek gıcık olduğun bunlar mı?
Genelde akademik kariyeri olan baş şahsiyetlerin eğitimli katillerle başa çıkabilmesine ne diyorsun?
Galiba en iyi kitabı Da Vinci Şifresi'ydi.
her iki noktayada katılmamak mümkün değil
Ajanları,katilleri ve askerleri üniversiteler mi eğitse acaba ?
Ayrıca bencede en iyisi Da Vinci idi.
her iki noktayada katılmamak mümkün değil
Ajanları,katilleri ve askerleri üniversiteler mi eğitse acaba ?
Ayrıca bencede en iyisi Da Vinci idi.
Sadece Davinci Sifresi'ni okuyup digerlerini okumayarak guzel bir hareket yapmisim demek ki! :seytan
En son "Paul Auster"in "Yanılsamalar Kitabı"ndan boyle keyif almistim...
Da Vinci için birisi aynı şeyi Clive Cussler için demişti bana
Demek ki Dan abi bu ikisini örnek alarak yazmış
ihanet noktası aslında Dan Brown'ın Da vinci'den önceki kitabı.
Sanırım her yazarın belli saplantıları oluyor öyle değil mi ?
Bu arada artık benimde sanırım clive Cussler okuma zamanım gelmiş.
Okuyupta bana tavsiye edecek var mı?
Logician
06-23-2005, 22:03
Bu arada artık benimde sanırım clive Cussler okuma zamanım gelmiş.
Okuyupta bana tavsiye edecek var mı?
Var.
Ama kitap adı vermeyeceğim. Birini okumak hepsini okumak demek zaten. :)
:lol:
genede beni kitapçı kitapçı dolaştırmasınız.Bir tavsiye rica etsem...
Logician
06-27-2005, 19:17
ok.. Hazine..
Tavsiyene Teşekkürler
:res:
vBulletin v3.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.