PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Apnenin sonuçları

Tanis
04-13-2005, 05:29
Tedavi edilmeyen uyku apnesi yüksek kan basıncı(Yüksek tansiyon),başka damar hastalıkları,hafıza problemleri,kilo alma,halsizlik,başağrısı,iş kaybı ve araba kazalarına sebep olabiliceği araştırmalar sonucu ortaya çıkmıştır.

En önemlisi uyku apnesinin tedavi edilebilir olması.Bu yüzden uyku apnesinden şüpheleniyorsanız lütfen doktorunuza başvurunuz.

Kaliteli uykular

:sleeping:

şehrazad
04-13-2005, 23:25
Insomnia okudun mu? Senin testinde uyku apnesi çıkmıştı değil mi?

insomnia
04-14-2005, 23:42
Evet artık bir doktor yolu gözüküyor :yikes:

kadrierogul
08-21-2006, 11:59
ltf bana uyku laboratuvarlarının listesini gönderir misiniz ben kütahyadan yazıyorum şimdiden tşkler

Kafka
08-21-2006, 23:11
ltf bana uyku laboratuvarlarının listesini gönderir misiniz ben kütahyadan yazıyorum şimdiden tşkler
Merhaba,öncelikle aramıza hoşgeldiniz.
Sizin için internetten biraz araştırma yaptım Kütahya'lı olmadığımdan pek verimli olmadı maalesef. Mesela Dumlupınar Üniversite Hastanesi'nin internet sitesinde uyku bölümü yok gibi gözüküyor. Ulşabildiğim hastane telefonları şunlar:
Kütahya Devlet Hastanesi: 2236073
Ana Sultan Tıp Merkezi: 2231514-2233464
Emet Devlet Hastanesi: 4613026
Gediz Devlet Hastanesi: 4124240
Tavşanlı Devlet Hastanesi: 6151425
Emet Cevizdere Devlet Hastanesi: 4613052

Bu hastaneleri ya da Kütahya SSK'yı bir deneyebilirsiniz. Olumsuz cevap alırsanız herhalde size en yakın merkez Ankara. Uyku Bozukluğu klinikleri bölümünde Ankara'daki Uyku Laboratuvarları ile ilgili bilgi bulabilirsiniz.

Size acil şifalar diliyorum. Lütfen bizi durumunuzdan haberdar edin.

error16
08-24-2006, 19:23
merhaba kafka,
erkek arkadaşımda uyku apnesi sorunu var. 1 yılı aşkın bür süredir devam ediyor ve her erkek gibi o da hastalığını fazla önemsemiyor ama ben ne zaman uykusundan uyanamayacak diye çok tedirginim. istanbul avr yakasında bu soruna dönüp dolaştırmadan kesin çözüm bulabileceğimiz bir uyku merkezi biliyorsan yardımcı olabilir misin? şişlide medistanbul'un uyku bozuklukları merkezi var. bir de memorialdaki kulak burun merkezini duydum ama tam olarak konuya yönelik değil sanırım.. şimdiden teşekkür ederim..:bowdown:

muallim
04-26-2007, 18:05
Burada kimseyti bulamıyorum: Apnede kullanılan araçlar ve kullanımı hakkında konuşmak istiyorum.
Ne zaman baksam sohbet odaları boş.Mesajlaşma da yok. Aslında birkaç arkadaşım olsa iyi olurdu.

kursad
08-04-2007, 02:47
Merhaba
Bu hastalık bendede mevcut yapılan testlerde 1 saatte 48 kere nefesimin durduğu ortaya çıktı.Yani 8 saatlik bir uykuda(yalandan uyku tabi) 400 kere duruyor demek.1 hafta sonra heyet var banada cpap verilecek.
Valla ne diyeyim Allah yardımcımız olsun.

poky
01-17-2008, 19:32
Merhaba
Bu konuda ben de önerilerinizi bekliyorum. Adana da ikamet ediyorum ve bu duruma artık dayanamıyorum.Ben geçen yıl yumuşak doku ameliyatı olmama rağmen hala devam ediyor problemim. KORKUSUZ , SAĞLIKLI , HUZUZRLU , UYUMAYI ÇOOOKK ÖZLEDİM.

muallim
01-17-2008, 21:00
Arkadaş en yakın bir uyku labotuarına git.Çalışıyorsan sevkli git.Bir gece kal incelesinler.Gerekirse CBAP verirler rahat edersin.İhmal etme.
Bu işin şakası yok. Ameliyat fayda vermiyor.Belki elektro frekans da
sana çözüm olabilir.

mb58
01-27-2008, 01:13
arkadaşlar, ben bursa göğüs hastanesindeki uyku labaratuvarında testlerden geçtim (bu hastaneden çok memnunum), saatte 44 apne teşhisi kondu ve cpap verildi, şimdi hangi marka diye araştırıyorum, çok çeşit var ve pahalı, araştırıyorum, cihaz tavsiyeniz varsa, önerilerinizi bekliyorum.