PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uykuda Yemek

insomnia
03-11-2005, 11:03
Arkadaşlar biraz evvel www.ivanoe.com diye yabancı bir sağlık sitesinde 2003 tarihli çok ilginç bir yazı okudum. Texas Christian University'den bir hocayla röportaj yapmışlar.
Amerika'da ortalama 4 Milyon kişi uykusunda yemek yiyormuş (iki sene geçtiğine göre bu rakam epeyce artmıştır herhalde). Bu rahatsızlık henüz tıbben sınıflandırılmamış ama uyurgezerlik gibi parasomnilerin altında yer almalıymış.
Bu hastalığı olanlar durumu sabahları yataklarında, saçlarında yemek artıkları, mutfaklarında dağınıklık gördüklerinde farkediyorlarmış ama kesinlikle hatırlamıyorlarmış. Uykuda yiyenler normal gündüz yedikleri gibi değil ilkel insanlar gibi elleriyle, döke saça v.s. yedikleri için hoş bir manzara oluşturmuyormuş. Birçoğu ailesinden ya da beraber yaşadıkları insanlardan uyurken kendisini odaya kilitlemelerini istiyormuş.
Sizin başına geldi mi ya da boyle bir tanıdığınız var mı?

LunarH2O
03-11-2005, 22:46
Allahtan ne başıma geldi ne de duydum. Gece boyunca uyurgezer bir şekilde yemek yediğimizi düşünsenize, sonuçları korkunç olurdu. Neden ve nasıl aldığımızı anlayamadığımız onlarca kilo. Dehşet verici. Acaba son zamanlarda aldığım bir kaç kiloyu bu şekilde mi aldım, yoksa gündüz yediklerimle mi? Bu çok enterasan bilgi için teşekkürler.

şehrazad
03-12-2005, 10:23
Ben de ilk defa duyuyorum. Peki bu korkunç hastalığın tedavisi nasıl oluyormuş?

insomnia
03-13-2005, 00:42
Öncelikle günlük beslenme düzenine dikkat edilmeliymiş. Gün içinde yeterli kalori alıp gece acıkma önlenmeliymiş. Meditasyon vs. gibi stresi azaltan yöntemler uygulanabilirmiş. Ayrıca diğer insomnia hastalarının uygulaması gereken her gece aynı saatte yatmak, kafein, alkol ve uyku ilaçlarının azaltılması ya da tamamen kesilmesi gibi öneriler verilmiş. Duruma göre bir takım antidepresan ilaçlar kullanılabiliyormuş.
Ayrıca ailelerinin ve arkadaşlarının onlara destek olmaları, kendilerini yalnız hissetmemeleri çok önemliymiş. Bu konudaki tıbbi araştırmalar devam ediyormuş ama bu rahatsızlığın tedavisi mümkün endişelenmesinler demişler.

Tanis
03-13-2005, 03:16
Artık su içsem yarıyor diyenlere inanmak lazım.
Belkide uykularında yemek yiyerek şişmanlıyorlardır.

:lachen:

LunarH2O
03-23-2005, 17:18
Tamamen katılıyorum. Zaten bana da su içsem yarıyor. :banghead3 Ben de bir uyuryer (tıp terminolojisine hediyem olsun :thumbsup: ) olabilirim.

uinen
01-06-2006, 01:32
Bunun bir hastalık olduğunu bilmiyordum...:( Kendimi bildim bileli bu bende var...bu sebepten almış olduğum kiloları gündüz yediklerimden zannedip kısa dönemli bir bulimia bile geçirdim...
Kesinlikle felaket bir durum...dolapta hiçbir şey kalmıyor...yani...çiğ et de dahil olmak üzere...
Ve ertesi gün ilk başta dolapta birşeyler olduğunu hatırlamak da korkunç oluyor...
Annem sırf bu sebepten ötürü herşeyi deep freeze atmaya başladı,yiyemeyeyim diye...atılmayacaklar arasından da bana bir iki porsiyon gece yemeği ayırıyor en son...:(
:kızdım:

şehrazad
01-09-2006, 00:03
Bunun bir hastalık olduğunu bilmiyordum...:( Kendimi bildim bileli bu bende var...bu sebepten almış olduğum kiloları gündüz yediklerimden zannedip kısa dönemli bir bulimia bile geçirdim...
Kesinlikle felaket bir durum...dolapta hiçbir şey kalmıyor...yani...çiğ et de dahil olmak üzere...
Ve ertesi gün ilk başta dolapta birşeyler olduğunu hatırlamak da korkunç oluyor...
Annem sırf bu sebepten ötürü herşeyi deep freeze atmaya başladı,yiyemeyeyim diye...atılmayacaklar arasından da bana bir iki porsiyon gece yemeği ayırıyor en son...:(

Merhaba uinen,
bu gerçekten çok ilginç bir hastalık. Hiç bir doktorla konuştun mu?
Çok ender görülen bir durum; bazen de insanlar yaşadıklarını paylaşmaktan çekinebilirler, bu nedenle denenmiş bir tedavisi de olmayabilir öyle değil mi?

uinen
01-09-2006, 18:04
Bu konuda bir doktorla konuşmadım açıkçası. Söylediğim gibi,bunun bir hastalık olduğunu bilmiyordum...Sadece bulimiayla ilgili konuşmuştum ama haliyle pek işe yarar bir sonuç alamadım. Ama en kısa zamanda konuşmayı düşünüyorum..

Yoda
01-11-2006, 16:40
Bu hastalığı olanlar durumu sabahları yataklarında, saçlarında yemek artıkları, mutfaklarında dağınıklık ..... Uykuda yiyenler normal gündüz yedikleri gibi değil ilkel insanlar gibi elleriyle, döke saça v.s. yedikleri ............

senin davranışlarında bu şekilde mi oluyor ?

uinen
01-12-2006, 09:22
yatağımda bazen ekmek kırıntıları(ya da bunun gibi bir şeyler) buluyorum evet...bazen komidinimde yenmiş bir börek parçası falan da buluyorum. Saçımda pek bir şeye rastlamadım hiç ama ellerim pek temiz olmuyor sabah...
Birkaç gecedir kapısı kilitli bir odada yatıyorum da...gerçekten de işe yarıyormuş:) Ama sorun şu ki okul zamanı bunu yapmama,beni sabah uyandıramadığı için annem izin vermiyor :smileys_a

Yoda
01-17-2006, 03:13
Aslında tehlikeli de olabilir bir çok açıdan kapıyı kitlemen.
Birde mesela uykunda buzdolabının kapısını falan açıyorsunda kilidi niye açamıyorsun acaba ?

RoboRoach
01-17-2006, 16:09
Bırak kendini özgür bence

Ne o kilit falan.Belki bunları bastırırsan daha kötü olacak :3:

uinen
01-18-2006, 22:26
Buzdolabının kapısını açmak otomaik bir davranış. İnsanın canı sıkıldığında dabzdolabına şöyle bir bakar ne de olsa:) Ama herhalde kilit varmış yokmuş ayırt edemiyorum,belki açmaya çalışıyorumdur bunu bilmiyorum...:)

Buarada Roboroach,bastırmazsam da sanırım kilo problemine sahip olacağım.
BU sabahkomik bir şey oldu gerçi,sabah şiş karınla uyanınca dışarı çıkıp okula giderk soda alayım diye markete girdim,akşamdan mı kaldınız demesin mi marketteki adam:) Nasıl anlatayım,gece yediklerimi sindirmeye çalışıyorum diye...Ekstra olarak evdeki kaşar peynirini dişlenmiş buldum:D

Yoda
01-23-2006, 13:20
Adamdaki cesarete bak yahu sana ne akşamdan kalmışsak; hesap mı vereceğiz :kızdım:

Belki bir hastalığımız var :o .Ne kadar kötü niyetli olduk ya :banghead3

Eski kaşar mı yeni mi ? Ben yeni kaşarı pek sevmem ama eski ise yazık olmuş.Kesin bozulmuştur. ))

uinen
01-24-2006, 01:38
Walla o kadar sok oldum ki zaten,sadece yok canim diyebildim otomatik olarak,sonra da donmus bir sekilde kapidan cikip gittim,, :smileys_a

Kasar eski kasardi bu arada...hatta su siralar bayagi bir eskidi :s4: :3s: Ben aslinda en cok beyaz peyniri severim,ama SEK in su karton kutuda olanlarindan olacak...onun tadina bir daha hic bir yerde rastlayamadim,artik da cikarmiyorlar. Zaten neyi kullanmaya karar versem denedikten sonra,onu piyasadan kaldiriyorlar. Sampuandan yune,peynirden icecege kadar bu hep boyle geldi boyle gidecek galiba. Damak tadimda bir gariplik mi var acaba :lol:

Yoda
01-28-2006, 00:33
:Jumpy: neyse ki eski kaşarmış.
beyaz peynir diyince tahsildaroğlunu tek geçiyorum klasik inek :thumbsup:
başka markalardan bahsetsen diyorum hiç değilse piyasadan kalkmadan denesek ;)

elvan1980
03-30-2006, 21:12
Herkese slm ....
benimde uykuda yemek yeme gibi bir hastaligim var.Bu sekiz senidir sürüyor.Ilk seneler ne oldugunu Pek anlayamadim ve kimseyi buna inandiramadim.Annem ve Babam bana hep kiziyorlardi.18 Yasinda bsaladi ve simdi 26 yasima girdim daha hala sürüyor tam 23 kilo aldim ve simdiki kilomuda gündüzleri cok ama cok az yemek yemekle tutuyorum.Doktora gittim ve bana ilac verdiler.Üc gün kullan dedi üc gün Baygin gezdim.Sonra isin kötüye giitigine fark ettim.Elime ne gecerse yiyorum.Tehlikeli olmaya basladigini görünce(sigara,Krem..gibi seyler yiyince)tekrar doktora gittim ve o beni bir piskologa gönderdi.Ordada bir yardim alamadim kadin bana ciddi ciddi neden krem yiyorsun? bu tehlikeli degilmi diye sordu.Ordan ciktim 1 hafta sonra yine ev doktoruma gittim ve simdi beni bir Labora gönderdi.Bakalim ne olacak...orda bir kac gün yatacakmisim ve uykumu gözetliyeceklermis.Hic kimse yardim edemiyor.Cok zor bir durum.Hic iyi degilim bu durum beni cok üzüyor son bir aydir yine 6 kilo aldim iste.

iste böyle bir akil ..yardim gibi seyler bekliyorum.

uyku_lab._teknisyeni
04-27-2006, 11:08
arkadaslar bu dediğiniz hastalık KLS , yani klein levin sendromu olabilir mi??:res:

Kafka
04-27-2006, 13:39
Sevgili elvan1980,

Uyku laboratuvarına yattınız mı, netice nedir, bizimle paylaşır mısınız?

Bu forumun ilk mesajında insomnia'nın "uykuda yeme hastalığı" ile ilgili vermiş olduğu adres değişmiş. Eğer ingilizce biliyorsanız size Anorexia Nervosa and Related Eating Disorders, Inc'in sayfasını okumanızı tavsiye edeceğim: http://www.anred.com/nes.html

Ben anladıklarımı özetlersem bu problem genetik olabiliyor, -aşağı yukarı her hastalık gibi- stresten kaynaklanabiliyor. Birkaç kez olup bir daha tekrarlamaması mümkün ancak sizde olduğu gibi kronikleşebiliyor.
Bu rahatsızlığı olan bazı kişilerin alkol ve diğer madde bağımlılıkları, bu hastalığın yanı sıra uyurgezerlik, hbs ya da uyku apnesi gibi diğer uyku rahatsızlıkları olabiliyor.

Tedavisi ilaçla mümkün, sanırım bu konularda bilgili bir doktor araştırmak gerekiyor. Siz maalesef bu konuda kötü bir tecrübe geçirmişsiniz.
Stresin azaltılması, alkol ve kafein alımının durdurulması ya da azaltılması ve egzersiz yapılması da tavsiye ediliyor.

uyku_lab._teknisyeni isimli üyeden alıntı:arkadaslar bu dediğiniz hastalık KLS , yani klein levin sendromu olabilir mi??
National Sleep Foundation'ın şu sayfasında:
http://www.sleepfoundation.org/hottopics/index.php?secid=17&id=175
ve yukarıda linkini vediğim sayfada hastalığın ingilizce ismi: nocturnal sleep-related eating disorder (NS-RED) olarak geçiyor. Siz bahsettiğiniz hastalığın semptomları, tedavisi vs. hakkında bir araştırma yapıp bizimle paylaşırsanız aynı hastalık olup olmadığını anlayabiliriz.

Sizin de tahmin edebileceğiniz gibi üyelerimizin sadece tıbbi terimlere değil hastalığın seyri ve tedavisi, gidebilecekleri uyku laboratuvarları ve doktorlar hakkında bilgilere ihtiyaçları var. Bir de tabii -sitemizin amaçlarından biri olarak- aynı rahatsızlıktan muzdarip olanlarla dertleşmeye.

uyku_lab._teknisyeni
04-27-2006, 20:09
http://www.ctf.istanbul.edu.tr/dergi/online/2000v31/s4/004o2.htm

Sayın arkadaşlar Kleine-Levin syndrome ile ilgili kısa bir bilgi bu linkte mevcut.Yalnız , belirtmek istiyorum buradaki hiperseksüalite %25 hastada görülüyomuş.Elimde bi kaynak daha mevcut.En kısa zamanda bilgilerinize sunulacaktır.

Saygılar!!!

uyku_lab._teknisyeni
10-04-2006, 21:00
http://www.ctf.istanbul.edu.tr/dergi/online/2000v31/s4/004o2.htm

Sayın arkadaşlar Kleine-Levin syndrome ile ilgili kısa bir bilgi bu linkte mevcut.Yalnız , belirtmek istiyorum buradaki hiperseksüalite %25 hastada görülüyomuş.Elimde bi kaynak daha mevcut.En kısa zamanda bilgilerinize sunulacaktır.

Saygılar!!!

elimdeki kaynak ancak bu kadar bigiler içeriyor...
Saygılar..!!!

http://www.uykusuz.biz/showthread.php?t=591

Yoda
10-07-2006, 03:01
:bowdown: Valla bu kadar detaylı bilgi için ve araştırma için teşekkür ederiz :bowdown:

uyku_lab._teknisyeni
10-25-2006, 01:39
:bowdown: Valla bu kadar detaylı bilgi için ve araştırma için teşekkür ederiz :bowdown:
Estağfirullah...bir parça bilgi açısından katkım olduysa ne mutlu bana..
Saygılar...

natilius
10-30-2006, 11:45
Uyurgezere rakip 'uyursevişir'

REUTERS - LONDRA

Araştırmacıların son gözdesi henüz tedavi yolu bulunamayan 'uykuda seks' hastalığı seksomnia...
Nedeni ve tedavi yolları henüz bulunamayan ve bir tür uyurgezerlik olan seksomnia ya da uykuda seks, şu sıralar araştırmacıları hayli meşgul ediyor.
New Scientist dergisinin son sayısında yer alan hastalık, 'Uyku halindeyken cinsel ilişkiye girme ihtiyacı hissetme' olarak tanımlanıyor. Araştırmalarsa hastaların durumlarından utanmaları ve doktora açıklama yapamamaları nedeniyle ağır ilerliyor.
Hastalık, ilişkileri de olumsuz etkiliyor. Dergiye konuşan hastalardan Lisa Mahoney, "Kontrol altına alamadığım bu aptalca durum beni korkutuyor ve uzun vadede ilişkimi bozmasından endişe ediyorum" diyor. Araştırmacıların büyük kısmına göre seksomnia, uykuyla uyanıklık arasında kalınan uyurgezerliğin bir türü.

Uyanık yapılan sekse tercih eden var
Araştırmacı Nik Trajanovic, yetişkinlerde uyurgezerliğin yüzde 2-4 oranında görüldüğünü, seksomnia'nın bu derece yaygın olmadığını açıklıyor. Ancak 2005'te yapılan bir internet araştırmasına göre seksomnia, tıbbi raporlarda belirlenenden daha yaygın bir rahatsızlık.
Uyku uzmanı Mark Pressman'a göre, hastalık zaten sıklıkla çiftler arasında görülüyor. Pressman, "Bazen nefret ediyor, bazense tolere edebiliyorlar. Bazı ender rastlanan örneklerdeyse bunu uyanıkken yapılan sekse tercih ettiklerini görüyoruz" diyor. www.sleepsex.org adresinde seksomnia hastalarına yardımcı olmaya çalışan New Hampshire Üniversitesi'nden psikolog Michael Mangan ise henüz bir tedavisi olmayan hastalığa hızlandırıcı faktörler olarak stres ve uykusuzluğu işaret ediyor.

insomnia
02-19-2007, 15:42
Çiftler arasında olmayınca işler epey karışıyor baksanıza:

"Sexsomnia", bir başka deyişle uykuda seks, çiftler arasında görülürse pek mesele çıkmayabilir. Ama işi daha ileri boyuta ***ürenler de var. İki çocuk babası 33 yaşındaki müzik öğretmeni Allan Kellman’ın, 2000 yılını 2001’e bağlayan gece, aynı okulun erkek öğretmenlerinden Scott Barker’e tecavüzü, örneklerden biri. Bilirkişi seçilen uyku uzmanı profesör Ian Oswald, Körfez Savaşı’ndaki askerliğin yarattığı travmanın, uyurgezerliğini tetiklediğini, eylem sırasında davranışlarını yönlendirme yeteneği bulunmadığını bildirince Allan Kellman beraat ettiği gibi, okuldaki görevine dönmesine de izin verildi.

İngiliz James Bilton 22 yaşındaydı. Aynı yaştaki güzel kızla bir yıldır arkadaştılar. 2005 yılı başlarında bir lokantada yemek yedikten sonra Bilton’un evine gittiler. Ertesi sabah 10.30 sularında tutuklandı ve arkadaşının ırzına geçmekle suçlandı. Bilton, kanepede uyuyakalan arkadaşını uyandırıp, "Benim yatağımda yat, ben burada uyurum" deyişinden sonra yaptıklarının hiçbirini hatırlamıyordu.

Bilirkişi seçilen Dr. Irshaad O. Ebrahim, Londra Uyku Merkezi’nde günlerce süren ve uyku halindeyken kanın oksijenlenmesini, solunumu, bacakların, gözlerin hareketlerini, kasların ve kalbin işlevlerini ölçen ve değerlendiren polisomnografi ve diğer uyku testlerinin sonuçlarına dayanarak, Bilton’un saldırı sırasında uyuduğuna kanaat getirdi. Jüri ona inandı. Bilton beraat etti. Uyurgezerlerin yüzde 4’ünün, uyku sırasında cinsel içerikli eylemlerde bulunduğunu ileri süren Dr. Ebrahim, aradan iki yıl geçmesine karşın bir yandan kadın hakları savunucularının (tecavüzcüyü korudu diye), diğer yandan meslektaşlarının (yaptığı testlerle tanı konamaz diye) eleştirilerinden bir türlü kurtulamadı."

Hürriyet Gazetesi
Sevil Atasoy'un yazısının tamamını okumanızı tavsiye ederim, ilginç uyurgezerlik vakaları var:
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/5969062.asp?yazarid=145

kaktüs
06-05-2007, 15:04
Bu konuda Vatan Gazetesinde çok kısa bir haber çıktı. Haberde dikkatimi çeken nokta Amerika'da "Sleep" (Uyku) diye bir dergi olması:

"Yeni hastalık uyur-sevişir

ABD'li bilim adamları yeni bir hastalık tespit etti: Seksomnia. Buna göre kişiler uykularında sevişiyor ama farkında bile olmuyor. Yani uyur gezer bir halde cinsel ilişkiye giriyor. Sleep dergisinde yayınlanacak araştırmayı yapan bilim adamları, hastalığı beyindeki bazı merkezlerin yanlış çalışmasıyla beraber, sters ve düzensiz beslenmeye de bağlanıyor. İki yıl önce Kanadalı bir adam seksomnia hastası olduğu için tecavüz davasında suçsuz bulunmuştu."

salome
12-17-2008, 16:05
Sexsomnia ile ilgili bir haber de bugünkü Hürriyet gazetesinde vardı;

"Gündüz normal gece canavar

Gündüz normal gece canavar
Uyanık olduğu saatlerde şefkatli bir eş ama uykuya dalınca seks canavarına dönüşüyor.

İngiliz inşaat işçisi Tim Draper geceleri bir seks canavarına dönüşüyor. Uyanık olduğu saatlerde şefkatli bir eş olan 33 yaşındaki Tim, uykuya dalınca ise 34 yaşındaki eşi Amanda’nın geceliğini parçalayıp onu sekse zorluyor.

Sabah kalktığında hiçbir şey hatırlamayan adam, “Eşim yaptıklarımı anlattığında kulaklarıma inanamıyordum. Doktorlar bana ‘sexsomnia’ teşhisi koydu. Şimdi tedavi görüp iyileşmeye çalışıyorum” dedi."

kubay
02-19-2009, 23:22
Arkadaşlar biraz evvel www.ivanoe.com (http://www.ivanoe.com) diye yabancı bir sağlık sitesinde 2003 tarihli çok ilginç bir yazı okudum. Texas Christian University'den bir hocayla röportaj yapmışlar.
Amerika'da ortalama 4 Milyon kişi uykusunda yemek yiyormuş (iki sene geçtiğine göre bu rakam epeyce artmıştır herhalde). Bu rahatsızlık henüz tıbben sınıflandırılmamış ama uyurgezerlik gibi parasomnilerin altında yer almalıymış.
Bu hastalığı olanlar durumu sabahları yataklarında, saçlarında yemek artıkları, mutfaklarında dağınıklık gördüklerinde farkediyorlarmış ama kesinlikle hatırlamıyorlarmış. Uykuda yiyenler normal gündüz yedikleri gibi değil ilkel insanlar gibi elleriyle, döke saça v.s. yedikleri için hoş bir manzara oluşturmuyormuş. Birçoğu ailesinden ya da beraber yaşadıkları insanlardan uyurken kendisini odaya kilitlemelerini istiyormuş.
Sizin başına geldi mi ya da boyle bir tanıdığınız var mı?

Cok sasirdim acikcasi...buda zor bi durum olsa gerek..yalniz bana 2 secenek sunsalar ve deselerki uyuyamamakmi yoksa yemek yiyip uyumakmi...hic düsünmeden yemek yiyip uyumayi tercih ederim..tabi burda yenilen yemegin oranida önemli..uyurken bi kuzuyu ***ürebilecek kadar acikiyosa insan ozaman cok vahim bi durum var demektir..istah kesici ilaclar yardim etmezmi aceba bu hastalara..

insomnia
02-21-2009, 19:20
Cok sasirdim acikcasi...buda zor bi durum olsa gerek..yalniz bana 2 secenek sunsalar ve deselerki uyuyamamakmi yoksa yemek yiyip uyumakmi...hic düsünmeden yemek yiyip uyumayi tercih ederim..tabi burda yenilen yemegin oranida önemli..uyurken bi kuzuyu ***ürebilecek kadar acikiyosa insan ozaman cok vahim bi durum var demektir..istah kesici ilaclar yardim etmezmi aceba bu hastalara..
Öyle deme kubay bu uyurgezerlik gibi bir şey. Nasıl uyurgezerler nereye nasıl gittiklerini hatırlamıyorlarsa bu hastalar da ne yediklerini ne zaman yediklerini hatırlamıyorlar. Yani çiğ ya da bozuk birşey de yiyebilirler. Bence çok tehlikeli bir durum :yikes:
İştah kesici ilaçlar konusu bir doktor nezaretinde olabilir belki ama bu ilaçlar normal yemek yeme düzenine de etki edip sağlık bozucu olmaz mı ki?

kubay
02-21-2009, 19:35
Haklisin galiba insomnia,,,uykusuzluk problemim yüzünden herseye razi olmaya basladim...

hakan karadag
03-18-2010, 09:34
merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum.benim de en büyük sorunum gece kalkıp yemek yemem buna bir türlü engel olamıyorum ve bu yüzden kilo çok aldım.kilo veremıyorum ne kadar ugraşsamda l
lütfen bu konuda ne yapabilrim bana yardımcı olun bu hastalıgı nasıl yenerim lütfen msjınızı bekliyorum uyku labaratuarındada yattım uyku apnesi teşhiside kondu sizden ricam bana yardımcı olmanız şimdiden tşk ederim saygılarımla

şehrazad
03-24-2010, 13:24
merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum.benim de en büyük sorunum gece kalkıp yemek yemem buna bir türlü engel olamıyorum ve bu yüzden kilo çok aldım.kilo veremıyorum ne kadar ugraşsamda l
lütfen bu konuda ne yapabilrim bana yardımcı olun bu hastalıgı nasıl yenerim lütfen msjınızı bekliyorum uyku labaratuarındada yattım uyku apnesi teşhiside kondu sizden ricam bana yardımcı olmanız şimdiden tşk ederim saygılarımla
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.
Buradaki çoğu arkadaşımız uyku hastalıklarından muzdarip ama sizinkisi biraz daha az rastlanılan bir rahatsızlık sanırım. Bir psikolog ya da psikiyatrist ile görüştünüz mü acaba?

salome
03-24-2010, 13:58
Merhaba Hakan Bey,

Rahatsızlığınızla ilgili olarak bu başlık altında paylaşılanları okumuşsunuzdur muhakkak.

Umarım yalnız yaşamıyorsunuzdur bu durum sonucundaki tek tehlike kilo almak değil, uyku halindeyken yanlış bir şey yiyip zehirlenmek var Allah korusun.