PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dışarı çıkarım diyenlere

Yoda
04-28-2005, 02:27
Casita Mantı, Nispetiye Cad. No: 5 Etiler İstanbul
Apik İşkembe, Dereboyu Cad. No: 79 Dolapdere İstanbul
Şayan 24.Nispetiye Cad. Petrol Sitesi 8/2 Etiler İstanbul (işkembe)
Bambi, Sıraselviler cad. No: 20 Taksim İstanbul
7 Eleven Ortaköy.Muallim Naci Caddesi No: 18 Ortaköy Beşiktaş İstanbul

:s4:

şehrazad
05-05-2005, 01:16
Canım şimdi nasıl da Bambi'nin dilli kaşarlı tostunu ya da şöyle güzel bir dürümle turşu istedi :bang1:
Ama muz yemek lazımmış, hayır onu da yemek istemiyorum kalorisi çok fazla, küçük bir parça beyaz peynirle bir bardak yağsız süte talim edeceğim :kızdım:

Kafka
05-06-2005, 00:10
Canım şimdi nasıl da Bambi'nin dilli kaşarlı tostunu ya da şöyle güzel bir dürümle turşu istedi :bang1:
Ama muz yemek lazımmış, hayır onu da yemek istemiyorum kalorisi çok fazla, küçük bir parça beyaz peynirle bir bardak yağsız süte talim edeceğim :kızdım:
Havuçla kereviz sapının suyunu da karıştırıp içebilirsin uykusuzluğa iyi geliyormuş :seytan

gayduruguppakcemil
05-08-2005, 02:13
Eyvah eyvah...
Yaz geliyor, mayo giyeceğiz, bikinilere gireceğiz, yaniiii zayıflayacağız, ben sahsen kendi adima 4 kilo verdim son bir ayda, darisi sizin de basiniza...

Amaaa, yemeden de olmuyor...
Ben soyle gidip de iki tane yarim ekmek kokrec yemeyi ozledim simdi... acili acil, nasil canim cekti bir anda... Ustune ayran, kucuk bir yuruyus, iki bira, uzuuuun taksim turu, sonra oturup bir yerde bol mezeli bir raki sofrasi...

Aciktim, birsey isteyen var mi????

şehrazad
05-08-2005, 12:15
Bol mezeli bi rakı sofrası lütfen :seytan

gayduruguppakcemil
05-09-2005, 00:28
Yaz da geldi simdi...
Bahce domatesleri, hafif aci yesil biberler, azicik da peynir yeter bana...
Tabi buzzz gibi kavun...
Bolca tekirdag rakisi....
Uzun da bir sohbet...

Bol mezeli raki sofrasi diyince...
Datca'ya gitmek lazim simdi...
Yol uzun, usenirim diyen Akyaka'da kaliversin.
Derenin dibinde upuzun bir aksam yemegi, tika basa, gece yarisina kaar, sonra kup. vur kafayi yat uyu...
Sabah guzel bir yuruyus.
Bir cumburlomp deniz...

Tatil zamani gelmis...
Bu boyle surup gidecek...
Iyisi mi bu bol mezeli raki sofrasini Istanbul semalarinda gerceklestirelim muhterem...
Yoksa zaten haftasonu tatili bile bitmis....

Nevizade degil...
Refik belki?
Cumhuriyet nasildir ki, gitmedim yillardir?
Kadikoy'de sahilde durum nasil?
Nerelere gitmek lazim?

Kafka
05-09-2005, 01:14
Benim de canımı istettiniz şimdi. Nevizade'yi çok severdim ama artık çok kalabalık. Refik idare eder ama eski tadı yok gibi. Cumhuriyet'i Natilius'la Yoda'ya sormak lazım. Beyoğlu'da bir yere gitmiştik son Sofyalı mıydı adı yalnız dışarıda masası var mı bilmiyorum.
Bostancı'da bir yer açılmış Cunda diye oralardan otlar falan getiriyorlarmış, balık sofrası denenebilir.
Ama rakı sofralarının asıl tadı geniş arkadaş balkonlarında ya da yazlık bahçelerinde çıkıyor bence..

Tanis
05-09-2005, 14:36
Valla datça bana uyar ne zaman gidiyoruz ondan bahsedin,birde nerede kalacağız

zati rakı demek meze demek keyif demek,yoksa ben içemiyorum

İstanbulda nereye gideceğiz peki ?

Yoda
05-09-2005, 14:46
Biz bir lise toplantısı yaptık refikte orta karardır ama gruplar için ideal hala

Cumhuriyet ne olursa olsun ekoldür vazgeçilmez

Evet Sofyalı diye bir yer var,Tünelden çık ,ziraaten sola,sokak bitince sola.
3 katlı,sessiz sakin bir yerdir.Ben severim şahsen.

datçanın yolu yapmışlar diyorlar,düzelmişse gidebiliriz.Bu kadar bahsettiğine göre yerleri gayduruguppakcemil ayarlayacak demektir. :3:

Kadıköy yakasını geçin bence orası sadece dev bir alışveriş merkezi,piyasa mekanı

yaşasın istanbul yakası :s4:

gayduruguppakcemil
05-14-2005, 01:13
Hangi yaka olursa olsun...
Ben varım, gelirim, yerim, içerim....

O kadar....

kaktüs
10-16-2005, 16:56
Arkadaşlar bu rakı sofrası muhabbetinizi yapabildiniz mi bilmiyorum ama Ramazan'dan sonra tekrarlarsanız ben de varım. Oruç tuttuğumdan değil, bu ay psikolojik mi bilmem pek tadı çıkmıyor muhabbetin.

Gece atıştırmalarında Bambi kadar sevdiğim Kızılkayalar Bağdat Caddesinde yer açmış, ben henüz gidemedim, deneyeniniz oldu mu?

Bugün vatan'ın pazar ekinde vardı. Fenerbahçe sahilde Tesadüf diye bir kafe 12,5 YTL'ye zengin çeşitli açık büfe kahvaltı veriyormuş. Açık büfe öğlen bitse de kafe 24 saat açıkmış. Sahur'da atıştırmak isteyenlere duyurulur :seytan