Orijinalini görmek için tıklayınız : Masal Kitabı Yazacağım
şehrazad
05-01-2005, 04:22
Bir gün çocuklar kadar büyüklerin de okuyacağı, Harry Potter'dan daha çok okunan ve bugüne kadar yazılmışların hepsinden çok farklı bir masal kitabı yazacağım :sus:
Kafanda belirlenmiş bir şablon var mı?
şehrazad
05-05-2005, 00:55
Bırakın şablonu konuyla ilgili tam olarak da birşey yok henüz herşey çok belirsiz ama ümitsiz değilim, dediğim gibi bir gün ....
Her nekadar geçmeyi düşünsende harry potterı yazarken rowling'in gittiği yolda aynıydı.
Başarılar dilerim :res:
gayduruguppakcemil
05-08-2005, 01:39
Yazmaya basladiginda okuyup cokbilmislik yapmaya talibim..
Harry Potter'lardan birini yegene hediye olarak almistim...
Ertesi gun ayni kitaptan bir tane daha almam gerekt, elime aldim ve birakamadim bir turlu...
Senin kitabini da bekliyorum artik, yeni Harry Potter'i bekledigim gibi :-)
Harry Potterın yeni kitabı temmuzda çıkıyormuş :thumbsup:
Ben de yaz bitinceye kadar bütün öykülerimi yazmış olacağım. Kitabı da ölmeden çıkarırım elbet.
Ben de yaz bitinceye kadar bütün öykülerimi yazmış olacağım. Kitabı da ölmeden çıkarırım elbet.
Kitabını ölmeden çıkarırsın umarım da bütün öykülerin nasıl yaz bitinceye kadar bitecek onu anlamadım. Seneye kafanın içinde yeni öyküler oluşursa onları yazmayacak mısın?
en sizin sitenizi çok beğendim.
:grouphug: tam uyuyım diyordum ki aklıma parlak bir fikir yani siz geldiniz. sizin yannızda uykunun lafımı olur. boşver uykuyu dedim, bilgisayarın başına kuruldum ve sizin o muhteşem sitenize girdim. şimdi girdiğim için çok mutluyum çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook
vBulletin v3.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.