Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe şampiyon olacak
Fenerbahçe şampiyon olacak.
Bende demiştim diyeceğim
tabi ki fenerbahçe şampiyon olacak......
başka bir takım varmı ben bilmiyorum :3s:
iyi düşün sizi 3 büyüklerden en son kim yendi
:lol:
Anakin Skywalker
03-11-2005, 16:31
Yağmurlu bir günde görmüştüm seni
Üstünde siyah-beyaz çubuklu formalar vardı
Ölümü ayıran o çizgi
Senle beni ayıramaz ki
Bilmem anlatabildim mi
:blume2:
Logician
03-11-2005, 16:32
iyi düşün sizi 3 büyüklerden en son kim yendi :lol:
Real Zaragoza?
Anakin Skywalker
03-11-2005, 16:36
super cevap olmus
:lol:
umarim fenerbahce ye cook umut baglamamissinizdir.. yani aslinda bu topic bence ruya bolumune tasinsin ;)..
Bence bu konuyu tartışmak bile gereksiz.
FENERBAHÇE FENERBAHÇE
ŞAMPİYON FENERBAHÇE
ENBÜYÜK FENERBAHÇE
NE GEREK VAR BAŞKA SÖZE.... :3s:
tabi tabi bakirkoydekilerde ayni seyi soyluyorlar :P
(sakaydi hea kizma :D)
Bunu Bakırköy'dekiler değil Kadıköy'dekiler Hatta tüm dünya bunu söylüyor.
Sizden ricam FENERBAHÇEyi bu kadar kıskanmayın.
:2gunsfiri
ewt sizi kaskaniyorum.. hatta kiskaniyoruz..
cunku Turkiyeye ILK ve TEK Avrupa kupalarini gosteren we sadece 1 de diil 2 tane dunyanin en onemli kupalarini getiren, ILK 3 Yildizi alan En fazla kupa sampiyonu olmaniz beni cooook kiskandiriyor :).
Umarim sende benim gibi yukaridakileri yazarken saka yapmissindir.. Cunku artik bu dediginize ufacik cocuk inanmaz ;)..
Hadi kolay gelsin :)..
Bu arada foruma bi futbol bolumu acip sizi mod yapmak lazim :).. ama sanirim forumda sadece fenerin lehine olan konular kalir digerleri hemen delete :D..
Çok doğru söylüyorsun.Dediklerinin hepsine katılıyorum. Yalnız bir ayrıntı var. Önemli olan bu kupaları alıp müzeye ***ürmek değil onu taşımaktır. Biz 3.yıldızımızı sizden sonra takmış olabiliriz ama geç oldu temiz oldu.Ha bir şeyi daha hatırlatmadan edemiycem 6 Kasım=6-0 Bilmem sana birşey hatırlatıyormu?
:3s:
conan1907
04-06-2005, 13:32
:banghead3
hyr o maci izlememistim..
ama madem izlemedigim bi mactan bahsediyoruz..
1911 yilinda olan Fb: 0 GS: 7 biliyosundur.. ayrica o macta GS sadece 7 kisiydi.. deplasmandi ayrica 1. oyuncuda oyuna sonradan katildi ;).. artik bilmiyorum yani..
he bide gec oldu temiz oldu demissin de.. acaba temiz olan ne ki ?.. maclari kac paraya aldiginizmi ? :).. Neyse aziz yildirim simdi bana da laf eder..
biz en iyiyiz.. siz bunu kabul edin siz de iyi olun.. ama bunu siz kabul etmedikten sonra Turkiyeye siz isterseniz zidane, raul, kaka, martins, buffon, nesta gibi futbolculari transfer edin.. hiiiic farketmez.. buyuk olacaksan once ne oldugunu bileceksin :).. baskasinin ne oldugunu da bileceksin..
hadi eywallah :)
Size yeni bir boyut getireyim dedim
Yaşamanın amacı , hoşa gitmeyen şeylerden kaçmak değil , hoşa gitmeyen şeyleri yenmektir.
F.W. FOERSTER
Tatlı sözler,şiddetli bir öfkeye karşı en tesirli ilaçtır. AISKHYOS
hyr o maci izlememistim..
..
1911 yilinda olan Fb: 0 GS: 7 biliyosundur.. ayrica o macta GS sadece 7 kisiydi.. deplasmandi ayrica 1. oyuncuda oyuna sonradan katildi ;).. artik bilmiyorum yani..
Galatasaraylılar tarihte yaşamaya mecburdur.
LunarH2O
04-08-2005, 17:11
Ehem araya girecem ama şöyle ifade etmek istiyorum arkadaşlar :res:
Galatasaraylılar tarihte yaşamaya mecburdur.
Biz tarihimizle yasiyoruz cunku sanli bir tarihimiz war.. ama sizinki pek parlak diil :)..
seninle bu tartışmayı artık sürdürmem gereksiz.Çünkü bizim büyüklüğümüz tartışılmaz. :thumbsup:
ewt sizin sadece para gucunuz war.. bunda tartisma ama diger konularda sifirsiniz :)..
umarim hala fener sampiyon olacak demessiniz :P.. hayir zaten sampiyon olsaniz bile yuh ya walla :)..
Evet hala söylüyoruz FENERBAHÇE şampiyon olacak!
Valla Morphy hızına hayran oldum 21.46'da yazı yazmışsısın
Aslında türkçede güzel bir söz vardır,
Başkasının yardımıyla gerdeğe girmek diye
Bence siz bir fener'i yenin ondan sonra bu kadar sevinin derim.
Beşiktaşın galibiyeti sadece kendi taraftarını memnun etmek için,
Beşiktaş ununu elemiş,eleğini asmış,sadece elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.
Not: Beşiktaş 11 kişi fazla geliyor artık Fenerbahçe maçlarına 10 kişi çıkalım diye Federasyona dilekçe vermiş
:s4:
Valla buna yazacak cevabım yok meydanı boş buldunuz geçin dalganızı.
olsun yenilsekte yine biz şampiyonuzzzzzz.
Valla buna yazacak cevabım yok meydanı boş buldunuz geçin dalganızı.olsun yenilsekte yine biz şampiyonuzzzzzz.
slm iyi bir fenerbahcelisin galiba ben bi müddet uzak kaldım siteden ama artık burdayım ve takımımın arkasındayım beşikaşlı dostlar tabii ki sevinecekler ne de olsa onlar için bir fener galibiyeti her zaman en büyük basarı sayılır.Trabzonu da yendik diyarbakır ve ankaragücü maçlarından 0 puan alsak bile gs' yı yenip sampiyon oluruz
Çok sevindim aramıza tekrar hoşgeldin.Burda tek başıma mücadele vermeye çalışıyordum.Ama artık yalnız olmadığımı bilmek güzel.Biz şampiyon olduğumuzda bakalım yazacak ne bulacaklar merak ediyorum.Kesin bizi tebrik ederler çamur falan atmaya kalkmazlar herhalde.BİZ FENERBAHÇELİYİZZ VE FENERBAHÇELİ OLMAK BİR AYRICALIKITIR
tabi canim ezilmek sizin ayricaliginiz :).
Tanisin başlattığı ve en popüler başlıklarımızdan biri olan bu başlık bu hafta sonu büyük ihtimalle belli oluyor.Böylece Çiğdem'den sonra 2.başlığımızda sonuçlanmış olacak. :s4:
Evet şampiyon olduk.100.Yılında Galatasaraya verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.Sevgili Galatasaraylı arkadaşlarım(özellikle morphy)üzülmeyin artık bir dahaki 100.yılınızda şampiyon olma hayalini kurarsınız.ama çok istiyorsanız kupa yazın 1907 ye gönderin kupanın hayali cebinize gelsin.... :s4:
Eh artık tebrikleri bekliyoruz....
insanın dediğinin olması ve bunun kayıtlarda olması güzel bir duyguymuş
:s4:
gayduruguppakcemil
06-09-2005, 15:04
ersin buralara gelmis..
evet, kesinlikle ersin gelmis...
ersin buralara gelmis...
İşte yine söylüyoruz bu senede "FENERBAHÇE ŞAMPİYON"olacak....
Malmö'nün bile 1-0 yendiği bir takımı 90+3'te yendikten sonra çok bir havaya girmiş gördüm sizi
İşte yine söylüyoruz bu senede "FENERBAHÇE ŞAMPİYON"olacak....
tabi neden olmasın söyle güzel bir uyku esnasında görülebilecek bir rüya bu :)
Fredy avatarları birinin söylediklerine dikkat edin derim :3:
uyku_lab._teknisyeni
05-15-2006, 01:53
Bence bu konuyu tartışmak bile gereksiz.
FENERBAHÇE FENERBAHÇE
ŞAMPİYON FENERBAHÇE
ENBÜYÜK FENERBAHÇE
NE GEREK VAR BAŞKA SÖZE.... :3s:
Saygıdeger arkadaşım Cimbomludan saygılar
:chatter: fenerbahçe sadece bunu yapar
:grouphug: biz ise bunu !!!!!
saygılar
uyku_lab._teknisyeni
05-15-2006, 01:59
slm iyi bir fenerbahcelisin galiba ben bi müddet uzak kaldım siteden ama artık burdayım ve takımımın arkasındayım beşikaşlı dostlar tabii ki sevinecekler ne de olsa onlar için bir fener galibiyeti her zaman en büyük basarı sayılır.Trabzonu da yendik diyarbakır ve ankaragücü maçlarından 0 puan alsak bile gs' yı yenip sampiyon oluruz
Arkadasım Cimbomludan saygılar :s4:
uyku_lab._teknisyeni
05-15-2006, 02:11
Böyle tek tek zor oluyo yaaa
Öncelikle fenerli arkadaşları fenerbahçenin çabalarından ötürü tebrik etmek istiyorum.Zira Cimbom sizlerle varolacaktır :)))
Milyon $ ver futbolcu al,yüz yüz kuyruğuna gel,bir futbolcunun degeri kadar tüm futbolcularını satın alabileceğin kendine güvenen,sağa sola sataşmayan efendi başkanı olan iki takım,son anda seni tarumar etsin.Kısacası hem kupayı alama hem şampiyon olama.Hindi meselesi yani :) Fenerbahçe bizi bu şartlar altında herzaman yenebilir..!!
Saygılar..!
pauhauahuah.. oncelikle cigdem ve tum FB li arkadaslar sanirim bir kez daha yanilmadigimi gorduler..
ulen bi yandan uzuldum he baya havaya girmistiniz.. istanbulda hazirliklar bile yapilmisti.. mauahuahau.. bu arada marmariste de saolsun bjk li kardeslerimizde geldiler manyaq bir konvoy oldu.. sahilde aglayan fenerli arkadaslara biz bizzat lokum dagittik bu acinin uzerine agizlari bari tatlansin.. tabi ustune birde soguk su ictiler..
cigdemcim umarim bir daha futbol la ilgili birsey yazmassin :P
hadi fenerli arkadaslarim yayla kupasina dogrudan katiliyorsunuz.. orda umarim basarili olursunuz.. canlarim benim.. denizliden sonra bende opuyorum sizleri..
saygilarimla :)
Tüm Beşiktaş camiasını tbrk ederim.
Sevgili Çiğdem,
1) Sene içinde iki kez yendiğin takımı geçip şampiyon olamıyorsan
2) Altı haftadır yenilen Vestel Manisa'dan 5 yiyorsan
3) Sezon arasındaki puan farkını koruyamıyorsan
başkalarını suçlamadan önce aynaya bakmayı öğrenmelisin.
Fenerbahçe şampiyonluğu Beşiktaş'ın kaybettiği puanlarla değil kendi yitirdiği puanlarla kaybetti. :kızdım:
Yorumsuz:
>
> § Başta Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'u;
> § Özür dileyen ve dilemeyen tüm hakemlerimizi;
> § Bizim sahamızı kapatıp, rakiplerin sahasını kapatmayanları;
> § Aynı pankartla maça çıkıp temiz lig isteyenleri;
> § Saatlerce yerde yatan Denizlispor kalecisini;
> § Topu maçın son dakikasında süratle oyuna sokan Oscar
> Cordoba'yı
> § Ceza sahasının önünde rakibini 4 e 3 yakalamışken orta sahaya
> geri dönen Sergen'i;
> § Lig bitti, şampiyon belli, Şampiyon Fenerbahçe diyen Hıncal'ı,
> § Bir tarafta fakir çocuğu bir tarafta zengin çocuğu diye
> edebiyat yapan Erman'ı ve Şansal'ı…
> § Her maçlarında Fenerbahçe Başkanına ana avrat sövenleri konu
> etmeyip, Türkiye'nin en masum tezahüratı Bir Baba Hindi diye bağırmayı
> suçların en ağırı yapan medyayı,
>
> § İşi gücü bırakıp, Fenerbahçe beste çalmış diye program yapan
> Mehmet Ali Birand'ı,
> § İnşallah 6alatasaray Şampiyon olur diyen Yıldırım Demirören'i;
> § Beraber yemek yiyenleri ve İttifakçıları,
> § Beşiktaş 6alatasaray derbisini gündemden çıkartıp, tüm futbol
> gündemini Fenerbahçe-Kayseri Erciyesspor maçına kilitleme başarısını
> gösteren spor yazarlarını,
>
> § pisLick TV'yi…
> § Yeşil, Siyah giyinip Denizli maçına gelen Hakan Bilal
> Kutlualp'i
> § Denizli Fenerbahçe'ye gol attığında sanki Beşiktaş ya da
> Trabzon gol atmış gibi sevinçten yıkılan ve İzmir'de oynanan maçın
> sonuna kadar Fenerbahçe'ye küfür eden Trabzonspor ve Beşiktaş
> taraftarlarını,
>
> § Sanki Şampiyonluk mücadelesi yapar gibi futbol oynayıp, maç
> sonunda "Fenerbahçe olamazsın Şampiyon" diye bağıran çığırtkanları
> görevlendiren, ömrümün sonuna kadar evime hiçbir imalatının
> giremeyeceği Vesteli,
>
> § Fenerbahçe'ye ligde gol dahi atamamış olan 6alatasaray'ın
> Şampiyonluk klibine 6alatasaray'ın Fenerbahçe'ye kupada attığı golleri
> koyan Star televizyonunu,
>
> § Florya tesislerinde, 6alatasaraylılar ile birlikte eğlenen
> Beşiktaş taraftarlarını ve o taraftara Beşiktaş sen bizim her
> şeyimizsin diye bağıran 6alatasaray taraftarlarını,
>
> § Fenerbahçe'yi Kulüpler Birliğinden atan tüm Spor Kulüplerini,
> § Bu sene ilk defa 16 dakika uzatma oynanan ve ne oldu da 16
> dakika maçın uzatıldığı sorgulanmayan bir maçtan sonra ligde kalan
> Denizlispor'u…
>
> § Hem Sami Yen'de hem de Saraçoğlu'nda Fenerbahçe'ye yenilen, 35
> pastan gol yiyip adı dünya futbol literatürüne geçen; 4-0'ı
> hazmedebilme başarısını gösterip, hem futbol hem de gastroloji
> tarihine adını altın harflerle yazdıran ve hala en büyük Cim bom bom
> diye bağırabilen 6alatasaray camiasını…
>
> Tebrik ederim…
>
> Gözleri aydın 6alatasaray Şampiyon oldu…
:p bu yazdıkların çok komik ya ama sana belirttiğim nokta ile ilgilisini pek anlayamadım o yüzden lütfen kendi sözcüklerinle başkalarından alıntı yaparak değil bir açıkla
Bak daha iyi anla diye bir daha yazayım
Bütün bu yazdığın acayipliklere rağmen Denizli maçını kazansan şampiyon muydun
Eveeeeeeeet
O zaman kusura bakma ama şampiyonluğu kaybetmenizin bir tek sebebi var o da Fenerbahçe
Küçük hatırlatma rüzgar eken fırtına biçer.Başkalarını suçlamadan önce aynaya bakmayı öğrenmelisin.Hiç düşündün niye "artık" kimse Fenerbahçeyi sevmiyor.Hoş bence sevmesine de gerek yok.Oda ayrı
Ayrıca o yazılar hiç umrumda değil siz şampiyon olsaydınızda elle attıkları gollerle şampiyon oldular,maç 15 dk gecikti düşmediklerini öğrenen Denizli yattı diye bu sefer GS'lılar aynı şeyleri yazardı.
Sözün özü : 3 büyükler hep var olacak kendini eleştirip ders alan öne çıkacak.Üstün çamur içindeyken başkasına kirli diyemezsin.
Sevgili Yoda,
Dediğin gibi bizi kimsenin sevmesine ihtiyacımız yok.Biz fenerbahçe taraftarları birbirimize yeteriz.Artık bu konuyu uzatmanın bir anlamı yok.en son yazdğım yazı tüm fenerbahçe taraftarının düşüncesidir. Sizden de beklediğimiz bu düşüncelerimize saygı göstermenizdir.
ewet onlar fenerlilerin dusunceleri.. zaten fenerlilerden komik dusuncelerden baska mantik beklemek yanlis olur :)..
denizli neden konfeti atti ? malatya macinin skorunu bekleyin ona gore fenere yatacakti.. ama sizin ordaki beceriksizliginiz yani daha dogrusu aziz yildirimin beceriksizligi yuzunden sampiyonluk gitti.. sezon basintan beri bi suru mac satin aldiniz bi denizli macindaki beceriksizliginiz nelere mal oldu..
sizi kulupler birliginden kimse atmadi.. aziz efendi kendisi akli sira rest cekti ve klupler birligine katilmadi.. keyfi bilir..
fenerbahceyi kimsenin sevmemesi cok normal.. herseyi tamamen paraya baglamis bir takimdan kim ne bekleyebilir. tipik bir chelsea siniz.. chealsea yi ingilterede kimse sevmiyor cunku sadece para veriyorlar..
galatasaray dediginiz takimda futbolcular 8 ay parasini alamadi.. sizin daha dun koyde oturan Tuncay sanli simdi bankada kac milyon dolari war bunu bilmiyor.
herseyi cok cabuk unutuyorsunuz.. sizin sahaniz kapatildi demi. e peki alex e 3 mac ceza verilmisti neden bu 1 maca indirldi ? neden song'a verilen 2 maclik ceza 1 maca indirilecegine 3 maca cikartildi ? bunlari unutuyorsunuz.. aslinda unutmuyorsunuzda hani bunlar pek sizin isinize gelmiyor..
eger sampiyon olsaydiniz hakkimizla olduk diyeceksiniz.. elle atilan gollerin, haksiz yere verilen penaltilarin hesabini hic yapmadiniz degil mi?
yukardaki maili hangi arkadas usenmeden yazdiysa ona yazik olmus.. gercekten fenerbahce olarak bu kadar mi istiyordunuz sampiyonlugu.. gerci normaldir.. biz sampiyon olmasakta uzulmuyoruz cunku biz ezelden olabilecek herseyin zevkine vardik.. fakat siz 2 sene sampiyonluk gorunce birden havaya girdiniz.. sanirim sonradan gorme dedikleri bu olsa gerek..
yok adnan polat la yildirim demiroren anlasmis.. be insaf kardesim son golu adam 15 saniye kala atti.. ki o macta bjk one gecti..
be insaf kardesim kupada kimin sucu war ?.. bjk sizden soke soke aldi kupayi.. herseyin para olmadigini once bjk gosterdi sonra Galatasaray.. sergen 4 e 3 yakalamis geriye donuyormus.. be insaf kardesim sizin tuncay sanli denizli macinda daha 30. saniyede topu ayaginin altindan kacirmayip kontrol etse gol olurdu.. be insaf kardesim sizin takiminizda eger 5 tane sicak ulkelerde dogmus ve soguk iklimde top oynayamayan adamlarinizi ankarada o karda daum 11 de oynatip maci veriyorsa bunu adnan polat ve yildirim demiroren mi yapti ? insaf!
deniz baris gibi futbolla uzaktan yakindan ilgisi olmayan birak 1., 2. ligi 3. ligde zor top oyanayabilecek adami daum 11 de oynatiyorsa bunu demiroren mi soyledi?.. luciano ve servet gibi iki tane agir adami savunmaya koyup sadece hava toplarinda basarili olmayi planlayan fakat derin toplarda suratli forvetlere karsi her pozisyonda gol yiyen fenerbahcede adnan polat, yildirim demiroren, pislick tv, star tv, hincal, erman , sansal, haluk ulusoy, hakemler, seyirciler, denizli spor kalecisi, mehmet ali brand ve yukarida daha ismini saydigin kisi yada kuruluslar mi suclu ?
yoksa Fenerbahce mi?..
insaf!
Turkiye liginde siz ilk siralardasiniz ya bunu buyuk bi basari olarak saymalisiniz ?.. avrupada gorduk.. hele o fenerbahce 0 - shevcenko 4 bu maci hatirladiniz mi bilmiyorum ?.. yine tipik bir tuncay hareketinde yediginiz diger avrupa maclarindaki golleri..
bende sampiyonlugu ve ozellikle sadece galatasaray i yenmenin herseyden onemli oldugunu, Galatasarayin 5-6 yil ugrasip Turkiyeyi avrupa futbolunda getirdigi onemli yeri son 3 yilda silen ve tekrar 10 yil geriye donduren fenerbahce bunlari gormezden geliyor..
avrupada 0 puanla dondukleri, daha gecen sezon manchester dan 6, lyondan iki mactata 4er gol yiyen bu sezon yine keza avrupada husrana ugrayan fenerbahceyi oncelikle bir turk vatandasi olarak tebrik ediyorum daha sonrada tum emeklerimizi sildigi icin bir galatasarayli olarak tekrar tesekkur ediyorum..
uyuyamayangüzel
05-17-2006, 20:29
:thumbsup: çiğdemcim ellerine sağlık ne güzel yazmışsın teşekkürler arkadaşım
:thumbsup: çiğdemcim ellerine sağlık ne güzel yazmışsın teşekkürler arkadaşım
Teşekkür ederim.Beni bu konuda yalnız bırakmayıp desteklediğin için.
İzmirin dağlarında çiçekler açar,
Hazımsızlığı en iyi soda aşar,
Bilgilerinize
yakışıklı adam 19
08-24-2006, 12:13
fener bahçem benim
yakışıklı adam 19
08-24-2006, 12:16
fener
yakışıklı adam 19
08-24-2006, 12:16
çigdem selam
Evet başlığa çok uygun bir cevap diye buna denir işte.
Hayır sonunda hertürlü gerçek hayat isimlerini yasaklatacaklar bana.
Yok oda değilde yani böylesine konulu bir sitede mesaja bakarmısınız ya
Bu arada başlıkla uygun olsun
Malesef bu sene 100. yılında Fener şampiyon olacak ve biz 100. yılında şampiyon olan tek takım olamayacağız :(
cagdasacet
02-20-2007, 23:14
benim sene başındaki düşüncelerime göre fener şampiyon olamaz diye düşünüyordum ki hatta bu haftaya kadar da aynıydı görüşüm ancak beşiktaş ve fanatik taraftarı oldugum GALATASARAY'ım fenerbahçenin şampiyonlugu için var güçleriyle çalışıyor. bu beni çok fazla üzüyor olsa da şampiyon fenerbahçe olacak gibi.yani konuyu başlatan arkadaş gerçekten "ben demiştim bak gördün mü??" şeklinde bir tepki verebilir lig bitmeden 5 hafta önce kadar :)
Tebrikler herzaman kabul edilir:)
e belliydi zaten sampiyon olcaamıs :)
YAR SAÇLARIN LULE LULE
FENERBAHÇE SANA GÜLEE GÜLEE
hayal kurmayı bırakın artık fenerliler. GS gibi bir takım varken şampiyonluk sizin ne haddinize
vBulletin v3.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.