PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nihayet Seyrettim

Yoda
05-26-2005, 13:34
Kalabalık korkumu yenip sonunda Episode III'ü seyrettim.

Anakin'in Darth Vader oluş sebebini beğenmemiş olsam da herşeyin yerli yerine oturduğu seriyi tamamlayan güzel bir filmdi. :worshippy

George Lucas'ın İndiana Jones'taki espirilerini ilk 45 dk. taşımış olması güzeldi,döğüş sahneleri süperdi.

Sona doğru çok duygusal olduğuda bir gerçek.

Şahsi tavsiyem gidin,seyredin.Beğenmediklerinizi daha sonra hep birlikte konuşalım.

Zibi
05-30-2005, 12:45
Aynen.
Anakin'in Darth Vader olusu cok kasinti geldi. Ve ekranda hic de inandirici bir neden, motiv ve rol yoktu... Hatta, "Vay be gucun kotu tarafina gecersem, ......... (sansurluyorum! seyretmemis olanlari kil etmeyelim), tamam patron (Imparator) ben de senden yanayim!" kivaminda son derece geyik bir gecisti... Bence...

insomnia
05-31-2005, 17:18
Aynen.
Anakin'in Darth Vader olusu cok kasinti geldi. Ve ekranda hic de inandirici bir neden, motiv ve rol yoktu... Hatta, "Vay be gucun kotu tarafina gecersem, ......... (sansurluyorum! seyretmemis olanlari kil etmeyelim), tamam patron (Imparator) ben de senden yanayim!" kivaminda son derece geyik bir gecisti... Bence...
Bence de öyle, İmparator'un Anakin'ini ikna ederken ki (yoksa kandırırken mi demeliydim) hali de çok komik ve inandırıcılıktan uzaktı.
Ben bu 1-2-3 serisini pek sevmedim zaten bol teknoloji vardı, merak ettiğimiz şeyleri cevaplarını bulduk ama 4-5-6'nın tadı yoktu işte...

Yoda
06-01-2005, 11:06
Aslında herkezin gözden kaçırdığı ve Lucas'ın Yodaya söylettiği aşağıdaki söz hayatın kısa özeti ve aynı zamanda Anakin'in Darth Vader oluşun sebebi. O yüzden sadece aşk ve kandırma değil geçiş sebebi.Yani o kadarda basit değil :3:

Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering

Yoda
06-30-2005, 13:53
Daha detaylı bilgi için ve filmin anlaşılabilmesi(tamamlanması) için kitabı okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

Tanis
07-06-2005, 02:34
Şu George Lucas'a hayranım valla,
ilk filmleri (IV,V,V) diye çekiceksin, 22 yıl sonra devamını çekeceksin ama aradaki detayları öğrenmek için genede kitapları okuyacaksın.
Pazarlama dehası diye buna diyorlar :kızdım: