PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayattan Beklentileriniz neler ?

Yoda
05-26-2005, 13:45
Hayattan beklentileriniz nelerdir,bizle paylaşırmısınız ?

Çiğdem
05-27-2005, 11:24
Benim hattan hiçbir beklentim yok.Çünkü sonunda hayal kırıklığına uğramak var.Bu yüzden hayatın beni sürüklediği yere gidiyorum.Ben bugünü yaşarım yarını düşünmem.Aslında bu iyi birşey değil ama insan bir kere ölümden dönünce böyle düşünüyor. :tiphat:

kırık
05-27-2005, 12:04
Bazen beklentilerimin benim için doğru şeyler olduğundan bile şüpheleniyorum. Sonradan önce, şimdide ve deminde ne geçti elime? Küçükken büyümek istiyordum, ama bu, o yaşıma göre sadece biraz daha yükseğe ulaşmak ya da şu çocuğu döğmek o taşı daha uzağa atmak gibi sbepler içindi belki. Büyüdüğümde ne o taşı aldım elime, ne de o çocuk artık çocuktu.

Beklediğim şey bildiğim bir şeyse anlayabilirim, örneğin bir elma yemek istiyorsam, yediğim zaman beklentimi karşılamış olurum. Ya aşık olmak istiyorsam, hayatımın kadınını bulmak istiyorsam? Ya bir de bulduysam? Ya kaybettiysem? Kaybetmek zorundaysam? Keşke hiç düşlemeseydim dediysem?

insomnia
05-28-2005, 05:19
Beklediğim şey bildiğim bir şeyse anlayabilirim, örneğin bir elma yemek istiyorsam, yediğim zaman beklentimi karşılamış olurum. Ya aşık olmak istiyorsam, hayatımın kadınını bulmak istiyorsam? Ya bir de bulduysam? Ya kaybettiysem? Kaybetmek zorundaysam? Keşke hiç düşlemeseydim dediysem?
Kaybetmek bazen kazanmak mı? Hayatımın kadını diye birşey var mı? Bilemiyorum. Hayattan ne beklediğimi de bilmiyorum. Birşeyler bekliyorum ama, beklememek de çözüm değil :deli:

kırık
05-28-2005, 17:51
Sakin olmak yeterli bence, ya da ne olup bittiğini fark etmek.
Uzaklara bakarken yakındakileri görmüyoruz çünkü.

Yoda
06-09-2005, 12:25
Gece yatağa yattığında yalnız ve mutsuz olmadığın hissiyle uykuya dalabilmek

Zibi
06-09-2005, 13:24
Insan hayattan ne kadar az sey beklerse, ve beklenti duymadan da kendisine sunulanlarin ve/veya sahip olduklarinin farkina varabilirse, o kadar mutlu oluyor...

Gerisi bos...

Giderken sadece biz gidecegiz, tum beklentiler burda kalacak, bekleyenlerle...

uinen
05-25-2006, 07:38
Hayattan beklentiler genç yaşlarda çok fazla oluyor,yaş kemale erdikçe azalıyor...
Eskiden herşeyi yapabilirdim..hayallerimde..sonra neden yapamayacağımı anladım.

Şimdi tek istediğim adam gibi,değişmeyen bir düzen-kendi kurduğum- ve mutlu bir aile tablosu :s4: