PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : En iyi uyku ilacım televizyon

insomnia
03-11-2005, 13:20
İyi uyku için yapılan önerilerde - hani aynı saatte yatıp kalkın, alkol, nikotin, kafein almayın v.s. gibi - uykudan birkaç saat önce televizyon seyretmeyin de diyorlar. Oysa ben en rahat televizyon seyrederek uyuyorum. Şöyle biraz yavaş ilerleyen pek gürültülü olmayan bir film bulursam ve saatte geç olmuşsa en iyi uyku ilacım televizyon. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

şehrazad
03-12-2005, 09:26
İşin doğrusu televizyonun sesine ışığına, özellikle de gece geç saatlerde hiç tahammül edemiyorum.

Tanis
03-15-2005, 14:40
Bira galiba en iyisi

şehrazad
03-15-2005, 15:37
Bira galiba en iyisi

Yalnız dikkat etmek lazım, biliyorsun alkol uykuya dalmayı kolaylaştırıyor ama uykunun kalitesini bozuyor, sık ya da erken uyanmaya sebep oluyormuş.

Yoda
04-04-2005, 23:40
alkol uykuya dalmayı kolaylaştırıyor ama uykunun kalitesini bozuyor,

Siz yazınca farkettim, acaba alkolünde miktarı,derecesi önemli mi , bir yerlerde araştırılmış mı diye.Yoksa alkolda kafein ve nikotin gibi acaba.Bunu bilse bilse Tanis bilir. Bira dediğine göre

:smileys_a

MoRPhY
04-05-2005, 19:39
eger gs maclari da olmasa TV denen canavari her gordugum yerde imha ederdim sanirim :)

Çiğdem
04-08-2005, 17:48
İyi ozaman biran önce imha et.G-S maçlarını seyretmene değmez.
:tiphat:

MoRPhY
04-08-2005, 18:53
evet futbol nedir ? nasil izlenir ? izleyiciye neler zevk verir ?.. bu sorularin cevaplarini bilseydin emin ol gs maclarini birak tv yi her macini tribunden izlerdin ;)..

Çiğdem
04-09-2005, 08:59
Evet ben bu soruların cevaplarını çok iyi biliyorum.Maçı TV den değil tribünden seyrediyorum.Ama tek Fark G-S tribününden değil Şükrü Saraçoğlu'ndan seyretmek bana daha zevk veriyor. :yikes:

MoRPhY
04-09-2005, 15:42
Daha ogrenecegin cok sey war ;)

Yoda
04-10-2005, 00:09
Sayın Çiğdem ve Sayın Morphy,

Eminimki sizinde fark ettiğiniz gibi bu mesajları yazmakta olduğunuz konun başlığı Uykusuzluk Paylaşımları > Şahsi Tavsiyeler > En iyi uyku ilacım televizyon 'dur.

Kaldı ki şu an yazmakta olduğunuz konuyla ilgili olarak ikiniz arasında http://www.uykusuz.biz/showthread.php?t=26 başlıkta bir tartışma devam etmektedir.Lütfen bu tartışmanızı konuyla ilgisi olmayan başlıklara taşımayınız.

Bu hassasiyeti göstermeniz hem birbirinize hemde sitemize olan saygının bir gereğidir kanaatindeyim.

Saygılarımla
Yoda
Site Yöneticisi

Form Kuralları :
8) Forum Alanlarında yazılacak Konular ilgili Konu Başlıkları altına yazılmalıdır.

Çiğdem
04-11-2005, 09:09
Haklısın Yoda.Bu tür gereksiz tartışmalardan dolayı sizleri rahatsız ettiğimiz için kendi adıma özür dilerim.

voo doo
10-04-2005, 14:38
alkol REm i kısaltıyor ama en azından uykuya dalıyorsun :res:
sahsen ben uykuya dalamıyorum sabah kimse kaldıramaz alkol kaldırsa ne olur bence tv kafa dağıtıyor bazı programlar hariç :deli:

Tanis
10-10-2005, 10:50
Benim TV ile problemim seyretmeyi o kadar seviyorum ki uyumayı unutuyorum

:withstupi

kaktüs
04-01-2008, 21:34
Televizyon beni tembelleştiriyor, sonra beynimi yavaşlatıyor ve bu arada sanırım biraz da aptallaştırıyor sonra da mışıl mışıl uyutıyor :sleeping:

özlem
04-02-2008, 11:32
Benimse kesinlikle uykumu kaçırıyor.

salome
09-18-2008, 07:25
Benim dün geceki gibi uykusuz bir gecemse televizyonla da uyuyamıyorum televizyonsuz da :banghead3

kubay
02-09-2009, 21:43
bi kac defa kemal sunalin eski filmlerini izleyip yatmaya calistim ve güzel uyudum..neseli bir sekilde uyumak bence uyku kalitesini artiriyor..televizyon yataktan biraz uzak olacak ve uyku bastirdiginda hemen kapatip yatabilecek insan..

AhmetY
06-05-2009, 20:40
Uykuya dalmanın en iyi çaresi Melatonin...USA da 1994 den beri serbestçe satlıyor...3 mg yeterli...TR de ithali hala yasak...Ama bazı eczanelerde 30 TL ye GNC nin ürününü bulmak mümkün. (GNC Melatonin 120 lik 6.- usd USA da)

kubay
06-05-2009, 23:18
Uykuya dalmanın en iyi çaresi Melatonin...USA da 1994 den beri serbestçe satlıyor...3 mg yeterli...TR de ithali hala yasak...Ama bazı eczanelerde 30 TL ye GNC nin ürününü bulmak mümkün. (GNC Melatonin 120 lik 6.- usd USA da)

Ben onuda denedim, gözlere biraz agirlik cöküyor onunda disinda hic bir faydasi yok. Zaten faydali birsey olsaydi Amerikada ekmek peynir gibi serbestce satilmazdi, yasadigim ülkede receteli satiliyor fakat hic bir faydasi yok, yasli olgun insanlara faydali olabilir , cünkü yasli insanlarin yasi ilerledikce melatonin hormon üretimi daha azaliyor.

ahmetakarist
09-07-2009, 19:18
herkese hayirli ramazanlar arkadaslar...insallah Allah tum isteklerinizi kabul eder... ve gonlunuzce ,sevdiklerinizle birlikte guzel bir ramazan geciriyorsunuzdur...