PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese Merhaba

şehrazad
03-11-2005, 17:02
Böyle bir site hazırlamış olmanız biz uykusuzlar için harika oldu. Ama uykucular alınmasın diğer bölümler de güzel olmuş. Hepimize iyi yazışmalar.

:res:

Kafka
03-11-2005, 19:38
Selam şehrazad. Umarım burada güzel vakit geçirirsin.

enrico
03-11-2005, 20:23
Merhabalar

enrico
03-11-2005, 20:26
Doğrusunu söylemek gerekirse pek uykusuzluk çekmek hatta hiç çekmem
ama bundan böyle siz sevgili uykusuzlar için uykusuz kalmak benim için büyük zevk olacak gibi gözüküyor. bu arada böyle işin hayata geçmesinde katkısı olan herkezi
canı gönülden kutlarım :)

LunarH2O
03-11-2005, 22:49
Aslında benim de uykusuzluk sorunum yoktur ama gerçekten ilginç bir site ve forum olmuş. Uykusuz arkadaşlara bizim de biraz manevi desteğimiz olsun. Uyuyamadığım her durumda ilk adresim olacaksınız. :res:

Yoda
03-11-2005, 23:00
Tüm yeni üyelerimize merhaba.Öncelikle içten güzel sözleriniz için hepinize site yöneticileri adına teşekkür ederim.
Her türlü destek,eleştiri ve tavsiyeleriniz bizim için çok önemli.
Hep birlikte çok sesli bir yaşama adım atmamız dileğiyle.

Tekrar hoşgeldiniz, iyiki geldiniz

MoRPhY
04-03-2005, 23:39
aslinda bu siteye bi arkadasimi getirsem iyi olacak.. belki biraz ornek alirda daha az uyur.. yani her aradigimda bir insan nasil uykuda olabilir :)..

Yoda
04-04-2005, 01:12
Arkadaşınız şimdiden sitemize hoşgeldi.Tabiiki sizde.

Ancak bence arkadaşınızın Aşırı Uykululuk (Hipersomnia) yani Gün içinde uykuya eğilim hali / uyku isteği veya uzun süreli uyuma, inaktif durumlarda uyuklama, uygunsuz yer ve durumlarda uykuya karşı koyamama tarifine uymakta ise bir doktora görünmesini tavsiye ederim.

:gl:

MoRPhY
04-04-2005, 01:27
Yoda baba aslinda o kadar buyultulecek bi durum yok ya.. onun ortami bunu gerektiriyor :).. ama disarida hiperaktif birisi :).. sadece eve girer girmez yataga giriyor.. :D

RoboRoach
04-15-2005, 17:26
Herkes nerede Robo orada

tüm uykusuzlar tüm uyuyanlar herkese kucak dolusu sevgiler

Kafka
04-17-2005, 00:37
Hoşgeldin Robo :)

bycarizmal
03-20-2006, 03:13
Japon bilim adamlarının yaptığı denyler sonucu geliştirilen bir ilaç bir insanın günde sadece 3 saat uyumasını yereli olmasını sağlıyor ve bu ilacı kullana insanlar isteselerde 4 saat uyuyamıyorlar.Ama malesef bir sorun var.Bu ilaç uzun süreli kullanım sonucunda cinsel gücü ve görme gücünü azaltıyor.Uzun süreli kullanım 5 yıl bu süreyi aşarsanız...:sus: Bu ilaç türkiyede yok sadece japonya,polanya,isveç,italya v.b ülkelerde reçeteli satışa sunuluyor.Ama çok deyerli bir kaçakçı insan bu ilacı türkiyey getirmiş.Ben alamadım :banghead3