insomnia
06-27-2005, 12:38
Horlama tedavisi için yeni bir yöntem olduğunu duydum. Ağrısız ama biraz pahalıymış daha ayrıntılı bilgisi olan var mı acaba?
Horlama tedavisi için yeni bir yöntem olduğunu duydum. Ağrısız ama biraz pahalıymış daha ayrıntılı bilgisi olan var mı acaba?
Insomnia kusura bakma. Cevap epeyce gecikti ama konuyla ilgili aşağıdaki yazıyı buldum. Radyofrekansın fiyatıyla ilgili olarak belki uyku teknisyeni arkadaşlarımız bilgi verebilirler.
"Efes Kulak Burun Boğaz Merkezi'nden Opr. Dr. Gürkan Aladağ, Türk erkeklerinin yüzde 40'ında görülen horlama sorununun boyun ve göğüs bölgesindeki yağlanmadan kaynaklandığını belirterek, horlamanın radyo frekans yöntemiyle kolaylıkla tedavi edilebildiğini söyledi.
Horlamanın boy ve kiloyla doğrudan bağlantılı olduğunu ifade eden Opr. Dr. Aladağ, "Bu noktada vücut kitle endeksi anahtar rol oynuyor. Horlama sorunu yaşayan kişinin kilosunu, boyunun metre cinsinden karesine böldüğümüzde çıkan sayı 25-30 arasında ise radyo frekans uygulamasını kullanıyoruz. Kamerayla, geniz bölgesinden gırtlağa kadar tüm solunum yolunu inceleyip, uyku sırasında en çok sıkışan bölgeyi belirliyoruz. Küçük bir iğne aracılığıyla damağa uygulanan ve kansız olarak gerçekleşen bir veya iki seanslık radyo frekans yöntemiyle, horlamayı 6 ile 8 hafta içinde tamamen giderebiliyoruz" diye konuştu. "
www.habersaglik.com
vBulletin v3.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.