Orijinalini görmek için tıklayınız : komik rüyalar
ya benim çok komik rüyalarım var acaba sorun bendemi:))
mesela rüyamda mustafa sandalı bıçaklıyordum daha bunun gibi acayip acayip rüyalar neyse ben gördükçe anlatırım artık.. :)
Cigdem, yalnız değilsin ben de rüyalarımda kendim dahil birçok kişiyi hemen her yöntemle öldürdüm. Bir defasında aç bir çocuğun yemeğini çalan birinin başını taşla ezmiştim. Geçen gece de rahmetli Özal, Kıraç, Duygu Asena ve ben akşam yemeğine çıkmıştık. Yalnız umarım bizim rüyalarımızı okuyan arkadaşlar bu bölüme uğramaktan tırsmazlar :)
şehrazad
03-13-2005, 20:21
Arkadaşlar ben sizden korktum biraz :res:
şehrazad
03-14-2005, 21:30
Daha önce yazdığım yazıyı geri alıyor sizlerden özür diliyorum. Ben de bu gece rüyamda Anakin Skywalker'ı öldüreceğim ama daha ne şekilde olacağına karar vermedim. :3s:
Anakin Skywalker
03-17-2005, 04:15
.... Ben de bu gece rüyamda Anakin Skywalker'ı öldüreceğim ama daha ne şekilde olacağına karar vermedim..........
"Do or do not... there is no try. "
"Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering."
Yoda
:confused:
şehrazad
03-18-2005, 18:10
Bir de tercümesini alabilir miyiz ?
Anakin Skywalker
03-18-2005, 18:38
Çünkü ,
"Foreplay, cuddling - a Jedi craves not these things"
Tercüme aşağıdadır.umarım hata yapmamışımdır.show tv ile okadar dalga geçtikten sonra ;)
"Do or do not... there is no try. "
"yap yada yapma..... ama denemek diye bir şey yok "
"Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering."
"Korku karanlık tarafa giden yoldur.Korku,kızgınlığa giden yoldur,Kızgınlık nefrete,Nefretse acıya giden yoldur "
"Foreplay, cuddling - a Jedi craves not these things"
foreplay,kucaklaşma ....bir jedi bunlara önem vermez.
Someday I will be the most POWEFUL jedi ever"
Birgün gelmiş geçmiş en güçlü jedi'i olacağım
:thumbsup:
şehrazad
03-20-2005, 22:40
Tercüme için teşekkürler Yoda.
Anakin Skywalker
03-21-2005, 11:53
ya yoda niye tercüme diyorsunki merak eden arasın araştırsın bulusun
gayduruguppakcemil
05-14-2005, 00:22
Yaaaa. Insanoglu kus misali degil mi? Bak nereden nereye????
nereye?
vBulletin v3.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.