PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Horlamayı kesmek için yatakta şarkı söyleyin

Kafka
07-01-2005, 12:10
İngiltere’deki Exeter Üniversitesi’nde yapılan bir çalışma, horlama sorununun yatakta şarkı söyleyerek halledilebileceğini ortaya koydu.

Dr. Alise Ojay, sırtüstü yatırdığı hastalarına melodik sesler çıkartarak boğazın ağza yakın kısmındaki kaslarını rahatlatmalarını tavsiye ediyor. Böylece gevşeyen ses telleri, uykuda nefes tıkanmasını ve horlamayı engelleyerek, kesintisiz bir gece uykusu sağlıyor. Dr. Ojay, gırtlak kaslarının rahatlayarak sesin pürüzsüz çıkabilmesı için özel şarkılar geliştirdiğini söylüyor.

www.hürriyetim.com.tr

insomnia
07-02-2005, 19:54
İngiltere’deki Exeter Üniversitesi’nde yapılan bir çalışma, horlama sorununun yatakta şarkı söyleyerek halledilebileceğini ortaya koydu.

Dr. Alise Ojay, sırtüstü yatırdığı hastalarına melodik sesler çıkartarak boğazın ağza yakın kısmındaki kaslarını rahatlatmalarını tavsiye ediyor. Böylece gevşeyen ses telleri, uykuda nefes tıkanmasını ve horlamayı engelleyerek, kesintisiz bir gece uykusu sağlıyor. Dr. Ojay, gırtlak kaslarının rahatlayarak sesin pürüzsüz çıkabilmesı için özel şarkılar geliştirdiğini söylüyor.

www.hürriyetim.com.tr

Nrerden bulacağız bu özel şarkıları? Benim sesim de çok kötü ama :Jumpy:

MayıS
10-20-2006, 11:14
babamın yatmadan önce şarkı mırıldandıgını düşünemiyorumm:d

Yoda
10-21-2006, 10:55
Ama genede eğer horluyorsa horlamasından iyidir herhalde :D

MayıS
10-21-2006, 11:44
Ama genede eğer horluyorsa horlamasından iyidir herhalde :D

o zaman babalara bi şekilde açıklamak lazım bunu :gl: