PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eğreti Gelin

şehrazad
03-11-2005, 19:32
Bu sıralar vizyondaki Türk filmleri içinde en çok beğendiğim film oldu. Nurgül Yeşilçay ve eğreti gelin olarak gönderildiği Ali'yi oynayan Onur Ünsal, şehre gelen sirkin sahibi Metin Akpınar, çöpçatan Füsun Demirel, hepsi çok iyi oynamıştı. Filmin müziği de (Sezen Aksu) çok güzeldi.
Ama sırf Türk filmlerinin değil yabancı filmlerin çoğunun da ortak problemi olan filmin sonunun oturmaması burada da vardı.
Zaten Atıf Yılmaz 5-6 alternatif içinden seçtik, sonu pek içime sinmedi demiş.

LunarH2O
03-11-2005, 22:53
Gerçekten görmeye değer mi? Aslında pek güzel olduğunu düşünmüyordum.

salome
03-12-2005, 10:42
Eğreti Gelin'i ben de -sonu haricinde- beğendim. Bir de Gönül Yarasını görmüştüm. Onun sonu biraz daha iyi bağlanmış gibiydi. Ama Gönül Yarası daha acıklı, tam bir dram. Eğreti Gelin genel olarak daha renkli ve eğlenceli. Tabii sen yine de beğenmeyebilirsin. Hiçbir film her zevke hitap etmiyor.

Çiğdem
03-14-2005, 11:17
son zamanlarda gittiğim türk filmlerinin arasından en iyisiydi.Gitmeden önce biraz tereddüt ettim acaba hayal kırıklığına uğrarmıyım diye ama iyikide gitmişim.Zaten altında Atıf Yılmaz imzası varsa tereddüt etmemek lazım tabi burda Sezen Aksu'nunda büyük payı var çünkü şarkı süper olmuş.Gitsekmi diye düşünmeyin ve kesinlikle gidin...