Orijinalini görmek için tıklayınız : Site Hakkında Beğenmediğiniz Şeyler
Sevgili Üyelerimiz,
Site hakkında beğenmediğiniz şeyler neler
Bizi bilgilendirin,geliştirin
Sevgilerle
Hiç kimse birşey yazmadığına göre herkes siteden memnun.
Benim şikayetçi olduğum şeyler sitenin görünümü ya da konuları ile ilgili değil üyeleri ile ilgili. Gece uyuyamadığım zaman giriyorum, çok nadir aktif üye oluyor.
Bir de mesaj yazanlar hep aynı kişiler. Bu aralar yeni gelen birçok üye var kendilerini bile tanıtmıyorlar. Keşke neden geldiler, burayı nasıl buldular; uykuyla ya da uykusuzlukla araları nasıl bizimle paylaşsalar.
LunarH2O
08-15-2005, 09:10
Ben de uzun süredir siteyi ihmal eden bir üye olarak özür diliyorum. Yeni eklemeleriniz ve ufak düzen değişiklikleriniz gerçekten çok hoş olmuş. Bence elbirliğiyle "teması" olan bir sitenin Türkiye'de de büyüyebileceğini ve binlerce insanı bir araya getirebileceğini kanıtlamalıyız. Baksanıza Amerika ve Avrupa'da bri hobi sitesinin ya da temalı bir sitenin ne kadar meraklısı oluyor. İnsanlar ilgi duydukları ya da kendilerini ilgilendiren konuları gerçekten zenginleştirip katkıda bulunuyorlar. Verdiğim uzun ara için tekrar kusura bakmayın arkadaşlar.
Anafikir: Lütfen sadece üye olup gitmeyelim. Konuya destek verip, fikirlerimizi paylaşalım.
Ben de uzun süredir siteyi ihmal eden bir üye olarak özür diliyorum. Yeni eklemeleriniz ve ufak düzen değişiklikleriniz gerçekten çok hoş olmuş. Bence elbirliğiyle "teması" olan bir sitenin Türkiye'de de büyüyebileceğini ve binlerce insanı bir araya getirebileceğini kanıtlamalıyız. Baksanıza Amerika ve Avrupa'da bri hobi sitesinin ya da temalı bir sitenin ne kadar meraklısı oluyor. İnsanlar ilgi duydukları ya da kendilerini ilgilendiren konuları gerçekten zenginleştirip katkıda bulunuyorlar. Verdiğim uzun ara için tekrar kusura bakmayın arkadaşlar.
Anafikir: Lütfen sadece üye olup gitmeyelim. Konuya destek verip, fikirlerimizi paylaşalım.
Ekleyecek pek birşey yok LunarH2O çok doğru yazmış
insomnia
08-27-2005, 01:53
Valla benim beğenmediğim birşey yok. Arkadaşların da dediği gibi yeni gelen üyeler daha çok mesaj atsalar ve bu saatlerde muhabbet edecek daha çok kişi olsa süper olacak.
Aslında varda çoğu değişik yöntemler deneyerek uyumaya çalışıyor ;)
Ben simdilik geceleri ancak film izleyip yazi yzabiliyorum,bilgisayarim hala yapilmadi ve ben annemin bilgisayarindan girdigim icin saatlerce kalamiyorum:)
Ama bilgisayarim yapilinca sanirim buralarda olacagim..:)
daha bugun girdim siteye bilmiorum ama uykusuz fln diolar bu saatte kimse aktif deil takmıomu kimse yoksa?
Herkes bi şekilde uyumanın yollarını arıyor ondandır :)
bence de aktif kişi sayısı çok az..site ölmek üzere :(
pitipiti
10-22-2006, 04:24
bencede aktif sayısı çok az... özellikle bu saatlerde
bu konuda birşeyler yapabiliriz bence.iletişim eksikliğimiz var.birkaç kişi dışında kimse birbirini tanımıyor...
belki bununla ilgili bir konu açmalıyız...
bencede aktif sayısı çok az... özellikle bu saatlerde
bu konuda birşeyler yapabiliriz bence.iletişim eksikliğimiz var.birkaç kişi dışında kimse birbirini tanımıyor...
belki bununla ilgili bir konu açmalıyız...
Bununla ilgili bir konu açmaya gerek yok, forumda ben dahil hiçbirimizin mesaj atmadığı bir Kendinizi Tanıtın bölümü var. İstersenizin bu bölüme mesaj atarak bribirimizi tanımaya başlayabiliriz.
Bununla ilgili bir konu açmaya gerek yok, forumda ben dahil hiçbirimizin mesaj atmadığı bir Kendinizi Tanıtın bölümü var. İstersenizin bu bölüme mesaj atarak bribirimizi tanımaya başlayabiliriz.
bencede
Selam,
Son mesaj atan üç arkadaşımız da kendilerini tanıtmaktan bahsetmişler ama henüz hiçbiri bunu yapmamış.
"Kendinizi Tanıtın" bölümümüz tabii ki üyelerimizin birbirleri hakkında bir fikir sahibi olmaları için ayrıldı.
Eğer üyelerimiz kendilerini tanıtırken neden uykusuz olduklarını yazarlarsa benzer rahatsızlıkları olan diğer üyelerimizle tanışıp birbirlerine yardımcı olmaları da kolaylaşır diye düşünüyorum.
evet burda fikir yürütmek yerine daha aktif olabiliriz...
bu arada site yenilense ne güzel olur...
gece..yıldızlar ve uykuyu andıran bi logo çok güzel olurdu
pitipiti
10-23-2006, 01:24
Selam,
Son mesaj atan üç arkadaşımız da kendilerini tanıtmaktan bahsetmişler ama henüz hiçbiri bunu yapmamış.
"Kendinizi Tanıtın" bölümümüz tabii ki üyelerimizin birbirleri hakkında bir fikir sahibi olmaları için ayrıldı.
Eğer üyelerimiz kendilerini tanıtırken neden uykusuz olduklarını yazarlarsa benzer rahatsızlıkları olan diğer üyelerimizle tanışıp birbirlerine yardımcı olmaları da kolaylaşır diye düşünüyorum.
aslında kendimle ilgili olarak bir çok bilgi veriyorum yazdığım mesajlarda...
illaki kendinizi tanıtın bölümünde mi yazmalıyım?
Valla sevgili pitipiti Mayıs ve sen kimse birbirini tanımıyor diye şikayet ediyorsunuzda o bapta demekti evet yazman gerekiyor demekki ;)
Ek : Böylesine Türk halkı tarafından yok sayılan ve son derece kenara atılmış ama önemli bir konuda bence gelmiş olduğumuz aşama bayağı ciddi bir noktadır.
Sitenin daha aktif olabilmesi için insanların uyku ve uyku hastalıklarını daha çok ciddiye alması ve bu sorunlarını paylaşmak istemesindeki artışla gerçekleşecektir bence :3:
vBulletin v3.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.