PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : slm

h.aydın1969
08-26-2005, 22:59
slm benim ciddi bir uyku sorunum yok çünkü genelde çok az uyurum bundan dolayı sürekli genel bir halsizlik ve yılgınlık keyifsizlik ve hafif kronik depresyon hali var hayatn zevk almıyorum anlamsız kaygılarım ve panik ataklarım var benim gibi olanlarla bu yaşadıklarımı ve düşüncelerimi tanışmak ve paylaşmak istiyorum

şehrazad
08-27-2005, 02:16
Kulübe hoşgeldin :res:
Bende saydıklarından bir tek panik atak yok -henüz-

h.aydın1969
08-27-2005, 19:50
hep merak edrim bazıları için hayat yemek içmek uyku ve seks iken benim gibi insanalr neden hayalet gibi geceleri yaşar .kendi adıma konuşmak gerekirse ben bu hayattan ne aradığımı bilmiyorum ama ne aramadığımı biliyorum
bence hayat bir sır yada bilmece ot gibi yaşamak yerine gerçekte ne olduğumu zu ve kim olduğumuzu aramalıyız bu yaşadıklarımız bir gelişmiş bilgisayar oyunumu yoksa çok uzun bir rüyamı .ne dersin sehrazat

insomnia
08-28-2005, 14:14
bence hayat bir sır yada bilmece ot gibi yaşamak yerine gerçekte ne olduğumu zu ve kim olduğumuzu aramalıyız bu yaşadıklarımız bir gelişmiş bilgisayar oyunumu yoksa çok uzun bir rüyamı .ne dersin sehrazat
Öncelikle aramıza hoşgeldin.
Şehrazad'a sormuşsun ama ben merak ettim bu fikri Matrix filminden mi yoksa Atlantis-Martin Myster çizgi romanından mı edindin :seytan