PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : rüyalar roman oluyor...

vassili zaitsev
10-24-2005, 14:43
slm,beyler bayanlar ben vassili zaitsev...hepinize merhaba.ilk önce buraya geliş amacımdan bahsetmek istiyorum.ben iki senedir bir roman üzerinde çalışıyorum.konusu da uykusunda rüyalar aracılıgıyla eğitilen bir genç hakkında.on beş senedir ben bu çocukla birlikte yaşıyorum ve onun gelişimini hayretlerle izliyorum.bana hergün belli günlerde rüyalarını anlatırdı.ilk günlerde sadece dinlemekle yetiniyordum ama bir gün 'O'nu uyurken bulmam bütün fikrimi dumura uğrattı.bir süre gizlice kendisinin yanında kaldım;çünkü gerçekten benimle dalga geçip geçmediğini merak ediyordum.10 dakika 20 dakika derken zaman geçiyordu ama anlattıklarından bir eser yoktu kendisinde.ben de ümidimi kesip yanından ayrılmaya karar vermişken herşey o anda başladı.benim hayatımı değiştiren o an.her şey anlattıklarına tam takır uyuyordu.o anda insan ne yapacagını şaşırıyor sevinmeli üzülmelimiydim.bu bir hastalık mıydı yoksa bir lutuf muydu?herşey böyle başladı ve devam ediyor;ama buraya bunları yazmak degil sizden bunu okuyanlardan rüyalar,uykularla ilgili bende olmayan bilgiler toplamak ve bu romanımı zamanında bitirmek...bunu okuyanlar benim kişisel e-mail adresime yazlarsa minnettar olurum.(vassili.zaitsev_@hotmail.com)

vassili zaitsev
10-24-2005, 14:46
arkadaşlar benim bu konumla ilgilenecek olan olursa birbirimize mail aracılıyla yazalım.yardıncı bilgilerinizi lütfen oraya gönderin ki daha rahat ilgileneyim.

Yoda
10-26-2005, 00:35
Sayın vassili zaitsev,
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.Umarım Uykusuz Sohbetler Forum Alanlarında aradığınız şeyleri bulurusunuz.

Yazdılarınıza gelince;
Romanınız hayırlı olsun.Basıldığına haberimiz olursa sevinirim.

Ancak yazdığınız yazıdan her nekadar 3. kişiye ait anılar ve rüyalarla ilgili olduğu izlenimi edinsemde,sanırım romanın kurgusu ile yazmış olduğunuz bu mesajın içeriği birbirine karıştığından yazının içeriğinin tam ne olduğunu anlamadım :smileys_a

Ve Uykusuz Sohbetler Forum Alanları her türlü paylaşımını önde tutsada sizin istediğiniz tarzda direkt mail yoluyla bilgi paylaşımınıda pek doğru bulmadığımı eklemeliyim.Zira bu site uyku ve uykusuzlukla ilgili herşeyin üyeler arasında ve herkesçe görülebilecek şekilde paylaşılmasını amaç edinmiştir.Ancak tabiiki üyelerimiz bu konuda farklı düşünüyorlarsa dilediklerini yapabilirler.Eğer üyelerimizin mail adresini görmesini istiyorsanız sadece aşağıdaki link'e giderek mail adresinizin görünmesini sağlayabilirisiniz.

http://www.uykusuz.biz/profile.php?do=editoptions

:zzz: