Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir film yapmayi dusunuyorum...
Gerekli donanimlari tamamladigimda bir film hazirlamayi dusunuyorum,ya senaryo olarak ya da amator/kisa film olarak. Parapsikoloji arti aski da barindiracak:) Dini bazi efsaneleri de kaynak almayi dusunuyorum.
Bunu uzun suredir(2005 yazindan beri) dusunuyorum ve kamera alir almaz calismalara baslaycagim:))
Umarım başarılı olursun ve bizede ilk gösterimden bir yer ayrırsın.;)
Dini efsaneler konusundaki çalışmaların hakkında bilgi verirsen sevinirim. Elimde kaynak yok ama ilgi alanıma girer sayılır.
Bu tip filmler çekmek için ne tip bir kamera gerektirdiğinide merak ettim ayrıca
Oncelikle tesekkur ederim,tabii ki yer ayiririm ;)
Ben efsanelere bircok insan gibi yunanla basladim aslinda,daha sonra japon,hint,kizilderili,vb bir suru efsanelere goz attiysam da en begendiklerim kizilderili ve de yunan. Tabii bunun disinda da birsuru inanisin farkli efsaneleri var. Gerci hemen hemen tum kitaplarim ankarada kaldi,tum kutuphanemi getiremedim.
Cekmeyi dusundugum filmdeki efsane bunlardan daha farkli olacak,gerci efect gerekecek ama cekim asamasina kadar herhalde bir bilgisayarci bulurum:)Yoksa bir melegi kameraya poz vermeye ikna etmek kolay olmasa gerek :s4:
Kamera konusuna gelince...amator oldugu icin handicam lerle olabiliyor ama gunluk 100 milyona falan kamera kiralaniyor bir yerlerden...yani eger tamamen profeyonele dokersem mecburen daha profeyonel bir kameraya ihtiyacim olacak,bunu da ileride hallederim artik. Ya da handicam le istedigim gibi cekebilirsem,amator film festivallerinden birine katilmak istiyorum.:)
Gerci henuz oyuncum yok,daha oldukca yeni bir fikir sayilir ne de olsa...:)
LunarH2O
08-08-2006, 18:19
Film işi nasıl gidiyor uinen? Başladın mı bir ucundan?
Henüz senaryo aşamasındayım. Kamera alalı çok oldu gerçi ama onunla ancak okul projesi verilebiliyor. Bense devasa bir şey düşünüyorum ve sanırım iyi bir yapımcı ve yönetmen e tabii bol miktarda da paraya ihtiyacım olacak:D
LunarH2O
08-18-2006, 09:47
Kolay gelsin ve Allah bol para versin diyelim o zaman.
Uinen ortadan kayboldu ya
Kesin o kamerayla bir film çekip köşe oldu ,bizide unuttu tabi doğal olarak :P
LunarH2O
10-09-2006, 08:47
Yok canım, yapmaz öyle şey. Di mi?? :confused:
Çok özür dilerim,bu sene okul öyle bir üstüme geldi ki,nerden toplayabileceğimi şaşırdım aslında:( Fazla ilgilenemedim. Bu arada bir iki kısa film çektim gerçi ama daha çok başta sayılırım hala :) Verdiğim ara için tekrar özür diliyorum,sizleri özledim:)
LunarH2O
05-19-2007, 09:07
Harika bir haber; gurur duyduk. İleride ünlü bir yönetmen dostumuz olur inşallah. :gl:
insallah filmlerin begenilir ve iyi bir yere gelirsin
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. İşallah olur.:):s4:
insomniac
07-15-2007, 19:53
kolay gelsin umarım basarılı olursun
Gerekli donanimlari tamamladigimda bir film hazirlamayi dusunuyorum,ya senaryo olarak ya da amator/kisa film olarak. Parapsikoloji arti aski da barindiracak:) Dini bazi efsaneleri de kaynak almayi dusunuyorum.
Bunu uzun suredir(2005 yazindan beri) dusunuyorum ve kamera alir almaz calismalara baslaycagim:))selam bende bi film çekmek istiyorum aklımda hep kısa kısa senaryolar var ama tam anlamıyla bi bütünlük oluştumadım.Ayrıca bu konuda eğitimi ve gerekli donanımımda yok.senin ne alemde gidio.eğitim aldınmı bu konuda?
vBulletin v3.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.