Orijinalini görmek için tıklayınız : Dün gece
Ben dün gece yine dönüp durdum, sabaha karşı da yarım saatte bir uyanmaya başladım. Sizlerde durum nasıl?
:(ya ben 3 gecedir uykusuzum.
Ben de pek iyi uyudum denemez. Ama normalden geç yatıp, gün içinde de kahve ve çayı fazla kaçırdığım için pek şikayet etmeyeyim, benim hatam diyorum :118:
şehrazad
03-14-2005, 22:27
Dün geceyi boşverin ben bu gece için ümitliyim. Sıcak bir banyo yapıp, ılık sütümü içip erkenden yatmayı düşünüyorum. Bakalım kısmet ;)
Dün geceyi boşverin ben bu gece için ümitliyim. Sıcak bir banyo yapıp, ılık sütümü içip erkenden yatmayı düşünüyorum. Bakalım kısmet
Nasıl geçti dün gece?
dün sakarya donüşü vapurlar çalışmayınca işe geçemedim ve bahçede çalıştım.
Yorgunluk ardından,duş,süper uyumuşum valla
:s4:
insomnia
03-16-2005, 18:31
dün sakarya donüşü vapurlar çalışmayınca işe geçemedim ve bahçede çalıştım.
Yorgunluk ardından,duş,süper uyumuşum valla
Demek ki çok çalışıp tez vakitte bahçeli bir ev almak lazım yoksa sonum ya uyku laboratuvarı ya akıl hastanesi :)
ehliyetim olmadığı için genelde eve çakılı kalıyorum. Hep TV hep TV.. oeh
Seyredecek bir şey bulabilmen entersan geldi
cnbc-e
discovery channel, national geographic
extreme sports , euro sports
mtv,nr1,dream tv gibi gibi...
çoğunlukla zap ama :thumbsup:
Film de kiralayabilirsin sürekli evde olmak zorundaysan..en azından biraz daha isteğe göre bir şeyler izleme şansın olur..tabii bir başlayınca en az bir hafta her 2 günde bir hastalık şeklinde gidebiliyor,dikkat et:res:
dün finaller yüzünden 3. günümün akşamında uyuyabildim. Gebericem artık. ( bu arada yukarıda ehliyetim yok yazmışım, artık var ve geceler artık anlamsız değil... )
Dağa taşa oley diye bağırmak istiyorum! :s4:
dün finaller yüzünden 3. günümün akşamında uyuyabildim. Gebericem artık. ( bu arada yukarıda ehliyetim yok yazmışım, artık var ve geceler artık anlamsız değil... )
Dağa taşa oley diye bağırmak istiyorum! :s4:
Yani geceler sadece gezince mi anlamlı olabiliyor :smileys_a
Hayır ama gece ulaşım çok zor, araç bulamama derdin var. En azından sigara almak için 1 km yol yürümek zorunda kalmıyorsun saat 3 te. Hatta daha sonra da dolaşıyorum yolların boş olması beni rahatlatıyor. ;)
Nerde yaşıyorsun ki bu kadar zor ?
Sadece 4 saat uyuyabildim..uyku düzenim arada yoklamasına rağmen öldü ya da iyice gitti diye düşünüyorum..
Her gece 1 gibi yatmaya çalışıyorum ve sabahın körü,güneşin doğuşunu ve güneşi sevmememe rağmen uyanıyorum. Bir daha da uyuyamıyorum. Korkunç bir baş ağrım var,öyle böyle değil.
Artık günde bir kahveyi bile zor içiyorum(eskiden günde en az 4tü ama mışıl mışıl uyuyordum),o da küçük bir kupayla.
Öğleye doğru 11 gibi tekrar uyumaya çalışıyorum,yarım-bir saat odanın detaylarını saydıktan sonra nasıl bilmem uyuyakalıyorum. akşama doğru 4-5 gibi uyanıyorum ve bir daha uyumuyorum.
Uykumu teorik olarak alıyormuşum gibi görünmesine rağmen bir garip bir haldeyim. Yarasa mıyım,serçe miyim ben de bilmiyorum :s4: :smileys_a
Bir saate kadar tekrar uyumaya çalışacağım.
Sırf uyku düzenim yüzünden odamı maviye boyadım..işe yaradı mı? HAYIR :banghead3 Sadece artık 2 saat değil 1-1,5 saat yastıkla cebelleşiyorum.
Uyku ilacı almayı düşünüyorum artık ama böbrekler biraz zayıf,iyiden iyiye onları da kaybederim diye çekiniyorum:sus: :withstupi
Belki sizleri daha iyi anlamamı sağladığı için bu durumdan bir parça hoşlanıyorum,uyumadan önce acaba onlar ne yaptılar diye düşünmeden edemiyorum da:smileys_a
Geçici sanmıştım bu dönemi,kalıcıymış galiba,geçmiyor :banghead3 :2gunsfiri :deli: :bang1:
Bu kadar ani ve şiddetli uykusuzluk bana normal gelmedi (gelmediği içinde geçici olduğunu düşünüyorum)
Acaba bu aralar aklına ciddi anlamda taktığın bir şey var mı :confused:
:gl:
Evet birkaç şey var aslında. Şuan 2 sini yarı yarıya çözmüş durumdayım. Sanırım haklı olabilirsin,geçici olması muhtemel. Dengemi bulmak için bir tam günümü ayırıp tüm uyku borçlarımı kaptmam lazım sanırım. Dün yattığımda o kadar uykusuzluğa rağmen(ondan önceki tüm gün boyunca 2-3 saat uyuyabilmiştim sadece) 1,5-2 saat uyuyabildim gene.(artık saate bakıyorum) Sonra sabah tekrar yattım 5-6 gibi.11 de uyandım ama her tarafım tutulmuş,uykum uda alamadım gibi hissediyorum..Ama sanırım yavaş yavaş düzene girecek. En azından,artık baş ağrılarım geçti:))
real_mustafa_1990
07-22-2006, 10:34
beyler bende uyuyamıyodum bu siteye kayıt olmuştum uyuyamamın nedeni hastalıkmış yani bakteriler felan ishal gibi bişey olmuşum o yüzden.hem siz gidin futbol oynayın uyumamak için kendiniz<i zor tutarsınız futbolda bütün vucut yorulur kaslar çalışır
vBulletin v3.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.