PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sessiz

Tanis
03-14-2005, 15:25
Sessiz,rahat yatak,kalın yastık,başucunda su

:zzz:

salome
03-14-2005, 18:21
Sessizlik konusunda haklısın ama kalın yastıkta asla uyuyamıyorum, boynum çok rahatsız oluyor. Rahat yatak derken size bir tüyo, yatağınızın yumuşak olması uzun vadede sağlıklı değişmiş, yarı sert yatakta uyumak gerekliymiş. Su benim de başucumda ama fazla içince uyanma sebebi oluyor tabii :D

insomnia
03-15-2005, 13:46
Kalın yastık benim de kabusum. Çok yumuşak yatak da rahat olmuyor zaten. Yeni bir sürü yatak çeşidi çıkarmışlar, lateks, havalı yatak v.s. Deneyeniniz var mı?

uinen
01-06-2006, 01:54
kuştüyü ya da kaz tüyü yastık veya tamamen yastıksız yatmak diyorum. Ve sessizlikte uyuyamıyorum. Işık,gece lambasından biraz daha güçlü ve de bir radyo çalmalı ben uyanana kadar...başka türlü uykum kaçıyor sessizlikte kalp atışım uykumu kaçırıyor ve kulaklarım çınlamaya başlayınca yataktan kalkıp bilgisayar başına geçiyorum:)

Tanis
01-10-2006, 00:18
Kalp atışlarının uykunu kaçırması mı ?

Sessizliğe yeni bir boyut getirmek seninkisi.

Ölüm durumu kesin sessizlik oluyor demekki yanılmıyorsam senin için :sus:

uinen
01-10-2006, 14:23
Belki de evet,ölüm gerçekleştiğinde zaten düşünebilecek bir şey de olmayacak bedenle ilgili:) Fakat şimdilik sadece kalp atışlarımı duyamayacak kadar etrafta gürültü olması yeterli oluyor. Bazen bu sebeple alt komşu geliyor ve müziği kısmamı istiyor tabii ama...benim de biraz uyuyabilmem lazım:)

Yoda
01-12-2006, 01:25
Eh iyi müzikler çalıyorsan bence mahsuru yok.

Ama Kafka kesin kapını çalardı bence :3:

Şu da bir gerçekki bence sessizlik kavramının tanımı artık değişmiş bulunmaktadır ve bunu sitemizin bir üyesi gerçekleştirdiği için çok ama çok mutluyum :thumbsup: :beerchug: :3s: :res:

kaktüs
10-22-2006, 17:52
Eski mesajları okuyayım demiştim kaçırdığım birşeyler var mı diye, burada kafam epey karıştı :smileys_a

Sessizlik kavramının tanımı nedir şimdi size göre, ölüm mü?

Uinen kalp atışlarını dinlemek-duymak istersen müzik sesine rağmen de duyabilirsin :seytan