PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Düşüyorum

kaktüs
02-26-2006, 13:56
Arkadaşlar,
Bu aralar her iki gecede bir falan yüksek bir yerlerden düşüyorum ama yere çakılmadan önce uyanıyorum. Eminim sizler de böyle rüyalar görüyorsunuzdur. Fazla sık olunca biraz huzursuz oldum. Rüyada düşmek ne anlam ifade ediyor, biliyor musunuz? Bir de neden hep düşmeden önce uyanıyorum ve düştüğüm anı görmüyorum acaba?

Kafka
03-01-2006, 12:15
Ben de arada bir böyle rüyalar görüyorum. Bir yerlerde bedensel yorgunluğun ve uykuya dalmadan önce bir şeyleri çok düşünüp beyne fazla yüklenmenin bu tip rüyalara sebep olduğunu okumuştum. Ama neden hep düşmeden önce uyanılıyor bilemiyorum.

esmer_18
05-18-2006, 16:21
Bunu ben de görüyordum ve çok merak ediyordum.Bu konuyu psikoloji öğretmenime sordum. Bana açıkladı. Bu yorgunluktan ve stresten oluyormuş

uinen
05-19-2006, 17:10
yorgunluk ve stresin dışında,hayatında bir şeylerin yolunda gitmediğini ve belirli bir konuda bir düşüş yaşadığını,beklentilerinin yerine gelmediğini farketmen gibi şeyler de buna sebep olabilir...
Aslında bunun rüya yorumları karşılığı "asansör" dür. İniyor ya da çıkıyor olman hayatındaki durumu belirtiyormuş.

Bir ara ben de çok görüyordum,sonra uçmayı denedim ve tam yere çakılacakken uçtum:) Ondan sonra da görmedim :gl:

Yoda
05-24-2006, 02:06
Nasıl yani :yikes:

Rüyanı kontrol edip uçmayı deneyip uçtun mu ?

uinen
05-24-2006, 06:41
EvetAma o zamanlar neredeyse sürekli uyuyordum ve uykudan başka bir hayatım pek olmadığı için sanırım uçabileceğimin farkına varmış olacağım Zor bir şey sayılmaz aslında...zihin çok dolu değilse farkına varıyor :thumbsup:

denezed
01-05-2007, 19:05
EvetAma o zamanlar neredeyse sürekli uyuyordum ve uykudan başka bir hayatım pek olmadığı için sanırım uçabileceğimin farkına varmış olacağım Zor bir şey sayılmaz aslında...zihin çok dolu değilse farkına varıyor :thumbsup:

Aslında mümkün. İnsan çok uyuduğu zaman bilinç altı seviyesine yakın oluyo.Gündelik hayatta herşeye yön verme durumu, yavaş yavaş rüyanın içinde uyanmaya başlamanız gibi uykuya oradanda rüyalarınıza yetişiyor. Bir müddet sonra konsantre olursanız iş rüyada istediğin şeyi yapmaya kadar gidebiliyor.
Tabi bu durum belli bi farkındalık seviyesi gerektiriyor. Yoksa bu durum çok olasılık dışı bişey. Ama bilinçaltını kuvvetlendirdiği gibi yaratıcılığı da arttırabilir bir uğraş. *Rüyalarına Hakim Olmak* (:deli:) !...
Kulağa hoş geliyo değil mi?...

uyku_lab._teknisyeni
01-09-2007, 01:15
Bunu ben de görüyordum ve çok merak ediyordum.Bu konuyu psikoloji öğretmenime sordum. Bana açıkladı. Bu yorgunluktan ve stresten oluyormuş

ilginç... :s4::s4: