PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Avrupa Yakası

kaktüs
03-16-2006, 16:58
Avrupa Yakası'nın dün akşamki (15 Mart) bölümünü seyrettiniz mi? Hep bizim konular vardı. Aslı'nın (Gülse Birsel) nişanı için gelen yaşlı enişte uyku hastasıydı. Narkolepsi rahatsızlığı vardı. Biraz içki içince uyku atağı geldi. Bir türlü uyandıramayıp öldü sandılar. Bir de uyurgezermiş, beyaz geceliği ile dolaşırken görünce de hayalet zannettiler vs.

Gülse Birsel uyku hastalıkları ile bayağı ilgili gözüküyor, o da bizim forumun üyelerinden biri olmasın?

Yoda
03-21-2006, 13:46
Ben adminlerin yerinde olsam kesin bir teşekkür maili atardım bu konuyla ilgilendiği için

LunarH2O
09-18-2006, 09:53
Uzun bir aradan sonra Avrupa Yakası 13 Eylül'de yeniden başladı nihayet. Nasıl buldunuz bakalım Volkan'sız, Selin'siz ve Şesu'suz bu bölümü? Valla ben özellikle Volkan ve Selin'i çok aradım ama sanki alışabilirim gibi geliyor. Neyse ilerleyen haftalarda göreceğiz bakalım. Siz ne diyorsunuz??

özlem
09-18-2006, 23:18
Ben çalışıyordum seyredemedim güzel miydi sahiden? Aslı'yla Cem ne durumda? Diziye giren yeni tipler nasıl?

LunarH2O
09-19-2006, 22:34
Valla dediğim gibi ben de tam karar veremedim. Yeni tiplemeler fena değil gibi (kapıcı tiplemesi hariç) ama gene de alışmak biraz zaman alacak sanki. Umarım yarınkini sen de seyredip fikrini söyleyebilirsin.

LunarH2O
09-21-2006, 06:23
Dün gece de seyrettim ama eski zevki alamadım ben. Halbuki hafta boyunca tek seyrettiğim diziydi.

şehrazad
09-21-2006, 22:25
Dün gece de seyrettim ama eski zevki alamadım ben. Halbuki hafta boyunca tek seyrettiğim diziydi.
Ben bir kısmını seyredebildim sadece, pek parlak değildi.

Bu arada Lunar sabah 5 nöbeti sendeydi galiba :res:
Ne oldu senin uykuna nazar mı değdirdik?

LunarH2O
09-22-2006, 09:10
Aynen arkadaşım, öyle oldu. Bu aralar beni sabah 5 ve bilumum diğer saat nöbetlerinde bulabilirsiniz. UYUYAMIYORUUUM. :bang1: Nazar oldum hakkaten galiba.

barış mert
09-28-2006, 18:43
Avrupa yakası hala aynı Avrupa Yakası değişen hiç birşey yok çıkan karakterlerin yerine gelenler eskilerini hiç aratmıyor.son bölüm harikaydı.

LunarH2O
09-28-2006, 22:46
Son bölüm konusunda aynı fikirdeyim. Daha önceki iki bölüm tam samamıştı ama sonuncu gerçekten eskiler kadar güzeldi. :thumbsup: Umarım böyle devam eder. Yalnız kapıcı Gaffur karakteri gerçekten iğrenç mi yoksa bana mı öyle geliyor? :deli:

Yoda
10-07-2006, 02:47
Gaffur konusunda sana katılmamak mümkün mü sevgili Lunar.

Dizide oturmayan tek karakter o ama vardır Gülse'nin bir düşündüğü bence ;)

pitipiti
10-07-2006, 09:43
Gaffur konusuna katılıyorum. bence çok zoraki konulmuş bi karakter.

LunarH2O
10-18-2006, 16:27
Di mi ama arkadaşlar yani. Gaffur çıkınca zapping yapıyorum valla, acaip sinirime dokunuyor. :banghead3 Bakalım bu akşam neler olacak? Geçen hafta maç vardı yayınlanmadı.

LunarH2O
10-20-2006, 10:10
Sanki bize inat yapıyorlar gibi son bölümü Gaffur'un üstüne kurmuşlar gördünüz mü arkadaşlar??? Ne şans yani bendeki :banghead3

MayıS
10-20-2006, 11:53
Ben çalışıyordum seyredemedim güzel miydi sahiden? Aslı'yla Cem ne durumda? Diziye giren yeni tipler nasıl?

diziye katılan Hasibe Eren bence çok başarılı. Burhan Altıntop'la biraraya geldiginde güldürüolar :Jumpy:
ama ben Selin karakterinden kurtuldugumuz için mutluyum..sürekli aynı diyaloglar sıkmaya başlamıştı..
bi de dizinn geneli volkan üstünde dönüodu..şimdi diger karakterlere de şans verilio :thumbsup:

Yoda
10-21-2006, 11:46
Hımm gerçekten ilginç bir gözlem

Tebrikler valla :cool: :alkis:

MayıS
10-21-2006, 12:46
Hımm gerçekten ilginç bir gözlem

Tebrikler valla :cool: :alkis:

üstüme alınabilir miyimm:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Yoda
10-24-2006, 00:46
Evet sanırım alıntı yapmadığım için bu soruda gerçekten haklısın ;)

ikinci tebrik valla :3:

MayıS
10-24-2006, 00:51
Evet sanırım alıntı yapmadığım için bu soruda gerçekten haklısın ;)

ikinci tebrik valla :3:

gene alıntı yapmamışsın amaaa:p
teşekkür ederimmmmmmmm:tiphat:

Yoda
10-24-2006, 01:15
Hımmm Bu kadar detaycılık

Kesin bir Başakla tanışıyorum demektir :Jumpy:

MayıS
10-24-2006, 01:21
Hımmm Bu kadar detaycılık

Kesin bir Başakla tanışıyorum demektir :Jumpy:

burçlardan da haberimiz var demek...
kova:thumbsup:

Yoda
10-24-2006, 01:25
Ahhh sabit fikir

Pardon ya :P

MayıS
10-24-2006, 01:27
Ahhh sabit fikir

Pardon ya :P

sabit fikir mi?
hiç iyi yanımız yok mu???

Yoda
10-24-2006, 01:37
Valla ben çok severim

Hatta en yakın arkadaşımda Kova'dır.

Bir Başakla en iyi anlaşan burç bence +

Jules Verne ya da H.G. Wells gibi ünlü bilimkurgu yazarlarını verebiliriz. Atlantik'i geçen ilk kişi Charles Lindbergh de Kova burcundandır.Kovanın insanlığın nasıl olması gerektiği konusunda muazzam fikirleri vardır. İdealleri gerçekten çok büyüktür. Ütopyalar ve serseri fikirlerle ilgilenmeye eğilimlidir.Kova, duygularını açığa vurması söz konusu olduğunda çok çekingendir. Ayrılık acısını gözyaşlarıyla belli etmesi ondan beklenemez.

MayıS
10-24-2006, 02:09
Ütopyalar ve serseri fikirlerle ilgilenmeye eğilimlidir.Kova, duygularını açığa vurması söz konusu olduğunda çok çekingendir. Ayrılık acısını gözyaşlarıyla belli etmesi ondan beklenemez.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

pitipiti
11-06-2006, 01:33
Valla ben çok severim

Hatta en yakın arkadaşımda Kova'dır.

Bir Başakla en iyi anlaşan burç bence +

Jules Verne ya da H.G. Wells gibi ünlü bilimkurgu yazarlarını verebiliriz. Atlantik'i geçen ilk kişi Charles Lindbergh de Kova burcundandır.Kovanın insanlığın nasıl olması gerektiği konusunda muazzam fikirleri vardır. İdealleri gerçekten çok büyüktür. Ütopyalar ve serseri fikirlerle ilgilenmeye eğilimlidir.Kova, duygularını açığa vurması söz konusu olduğunda çok çekingendir. Ayrılık acısını gözyaşlarıyla belli etmesi ondan beklenemez.

galiba konudan biraz uzaklaşmışız..... :)

LunarH2O
11-06-2006, 08:21
Biraz mı? Arkadaşlar koptu tamamen. Biz Avrupa Yakası diyoruz arkadaşlar, siz ne diyorsunuz?? :deli: Yorum alalım lütfen mümkünse.

MayıS
11-06-2006, 12:53
pekala :s4:
burhan altıntop harika :thumbsup: :thumbsup:
oldu mu :deli:

LunarH2O
11-07-2006, 07:57
Yalnız galiba bir süre sonra Burhan karakteri diziden çıkacakmış. Dün haberlerde duydum. Maalesef kötü haber. :(

Yengeç
11-07-2006, 08:02
Konu hakkında benim bilgim yok, Engin Günaydın iyi bir tiyatrocu ama ben bu dizide ki tiplemesini fazla beğenmedim açıkcası. Konumu hakkında biraz değişikliğe gidilebilirse iyi olur kanaatindeyim.

MayıS
11-07-2006, 12:46
ama diziden biçok iyi karakter ayrıldı. burhan altıntop karakteride ayrılırsa çok yavan olucak die düşünüyorum.
bitek gaffur, sacit miydi neydi bi de ablası güldüren tiplemeler olarak kabak tadı verir gibime geliyo...:deli:

LunarH2O
11-20-2006, 16:07
Ya arkadaşlar, bu Gaffur'un dizideki rolü gitgide artıyor. Hayır bende mi bir sorun var anlamadım ki? Çok tutulduğu için mi önem kazanıyor bu karakter, yoksa alışılsın diye mi? Tek bildiğim onu görünce tüylerim diken diken oluyor. Maalesef onun yüzünden televizyonlardaki tek sevdiğim diziyi seyretme isteğim de yavaş yavaş kaybolmak üzere. Hele şu "Beni beğenmiyor musun?" demesi yok mu?? Of of. :banghead3

MayıS
11-20-2006, 23:33
Ya arkadaşlar, bu Gaffur'un dizideki rolü gitgide artıyor. Hayır bende mi bir sorun var anlamadım ki? Çok tutulduğu için mi önem kazanıyor bu karakter, yoksa alışılsın diye mi? Tek bildiğim onu görünce tüylerim diken diken oluyor. Maalesef onun yüzünden televizyonlardaki tek sevdiğim diziyi seyretme isteğim de yavaş yavaş kaybolmak üzere. Hele şu "Beni beğenmiyor musun?" demesi yok mu?? Of of. :banghead3

Günümüzde böyle insanlar yaşamakta. Siz kabul etmek istemeseniz de. :)

LunarH2O
11-21-2006, 07:52
Ben de yaşamıyor demedim zaten. Sadece ben sinir oluyorum. Benden başka sinir olan var mı diye soruyorum. Sen olmuyorsan fikrini o şekilde beyan edebilirsin. Şesu da toplumda var ve aslında bazı yönlerden takdir edilecek bir insandı ama ben o karakterden de hoşlanmıyordum. Selin de aslında inceden inceye eleştirilen ve toplumda normalde benim de pek hoşlanmayacağım bir tiplemeydi ama onu çok seviyordum. Burada Avrupa Yakası adlı dizinin beğendiğimiz ya da beğenmediğimiz yönlerini tartışıyoruz. Toplum psikanalizi yapmıyoruz bildiğim kadarıyla. Galiba bu sitede Mayıs tarafından eleştirilmeden fikirlerimizi pek söyleyemeceğiz bundan sonra.

MayıS
11-21-2006, 12:48
Ben de yaşamıyor demedim zaten. Sadece ben sinir oluyorum. Benden başka sinir olan var mı diye soruyorum. Sen olmuyorsan fikrini o şekilde beyan edebilirsin. Şesu da toplumda var ve aslında bazı yönlerden takdir edilecek bir insandı ama ben o karakterden de hoşlanmıyordum. Selin de aslında inceden inceye eleştirilen ve toplumda normalde benim de pek hoşlanmayacağım bir tiplemeydi ama onu çok seviyordum. Burada Avrupa Yakası adlı dizinin beğendiğimiz ya da beğenmediğimiz yönlerini tartışıyoruz. Toplum psikanalizi yapmıyoruz bildiğim kadarıyla. Galiba bu sitede Mayıs tarafından eleştirilmeden fikirlerimizi pek söyleyemeceğiz bundan sonra.

Neden bu kadar sert çıkıştınız anlamadım. Eleştiri yapmadım farkındaysanız. Hoşunuza gitmeyen bir karakter olabilir. Bunu tartışma boyutuna çeviren sizsiniz. İstediğinizi söylemekte özgürsünüz, ben de özgürüm...Ortamı gerginleştirmeye gerek yok. Pireyi deve yapmak diye buna denir işte.
Uykusuzluk sinirleri biraz germiş galiba...
Aman dikkat...:)

LunarH2O
11-21-2006, 15:14
Peki Mayıs.

kaktüs
11-21-2006, 16:38
Antipatik karakterler dizilere rayting katıyor nedense. Her yerde Gaffur konuşuluyor.
Herkes "neyse ki ben bu kadar çatlak değilim diye gizli bir haz duygusu alarak mı seyrediyor acaba??

Ben de Gaffur'dan hoşlanmıyorum ama bazen ekrana takıldığımı, o çıkınca kanal değiştirmediğimi farkediyorum, bakalım bu sefer ne yapacak diye :yikes:

MayıS
11-21-2006, 20:35
Peki Mayıs.

Benden hiç hoşlanmıyorsunuz sanırım ben kimseyi rahatsız etmek niyetinde değildim.

Yoda
11-21-2006, 23:57
Benden hiç hoşlanmıyorsunuz sanırım ben kimseyi rahatsız etmek niyetinde değildim.
Peki Mayıs

:lol: :lol: :lol: :lol:

Çok güldüm bu diyaloga ya

İkinizde çok komiksiniz valla.Boş vakitlerinizde ne yapıyorsunuz merak ettim valla.Beyin ameliyatı mı :p .Bir dizi karakteri ancak bu kadar kişiselleşir yani ;)
:withstupi

Açıkçası bir karakter böyle iddialı fikir alışverişlerine sebep oluyorsa Gülse Bilsel'î alkışlamak lazım :alkis:

MayıS
11-22-2006, 02:05
:lol: :lol: :lol: :lol:

Çok güldüm bu diyaloga ya

İkinizde çok komiksiniz valla.Boş vakitlerinizde ne yapıyorsunuz merak ettim valla.Beyin ameliyatı mı :p .Bir dizi karakteri ancak bu kadar kişiselleşir yani ;)
:withstupi

Açıkçası bir karakter böyle iddialı fikir alışverişlerine sebep oluyorsa Gülse Bilsel'î alkışlamak lazım :alkis:

LunarH20 eleştiri diye buna denir...İstersen benim yerime sitedeki bazı ukala şahsiyetlerle ilgilen derim ben. 35 yaşında saygıyı öğrenememiş insanlar oldukça acıyorum bizim nesile. Yazık.

Yoda
11-22-2006, 14:57
İstersen benim yerime sitedeki bazı ukala şahsiyetlerle ilgilen derim ben.
Önce eleştiri diyip sonra beni ukala diye adlandırman da ilginç olmuş doğrusu.

35 yaşında saygıyı öğrenememiş insanlar oldukça acıyorum bizim nesile. Yazık
Öncelikle bu yazdıklarını açıkçası bir hakaret addediyorum ve konuyu admin ve moderatörlere iletiyorum.Kararı onlar versin.
Ayrıca eleştiriye bu kadar kapalı ve geniş açıdan bakamayan , her şeyi kişiselleştiren bir nesil arkadan geliyorsa bize gerçekten yazık.

Atalarımızdan aldıklarımızı size gerçekten iletememişiz demektir. :kızdım:

Kafka
11-22-2006, 15:30
Mayıs merhaba,

Bu ve diğer birkaç tartışmanızda kullandığınız hakarete varan ifadeleri sitemizde hiç hoş karşılamıyoruz.

Lütfen beni bir daha konuların arasına girip sizi uyarmak zorunda bırakmayın.

MayıS
11-22-2006, 20:44
Atalarımızdan aldıklarımızı size gerçekten iletememişiz demektir. :kızdım:

Atalarınızdan neler aldığınızı merak ediyorum.